Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΦΘΙΝΟΠΟΡΙΝΕΣ Κ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 20011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν1

Featured Replies

Δημοσίευση

αγγελικη εχασα τον πρωτο καιρο σχεδον ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης.....καποια στιγμη δεν εχανα καθολου και μετα εφευγαν τοσο γρηγορα που εκανα εξετασεις να δω μηπως εχω κατι....φαντασου....θελει υπομονη κοριτσακι μου.....

και τωρα δεν αγχωνομαι....θα φυγουν.....το καλοκαιρι θα ειμαστε κορμαρες και παλι :D:D:D:D

• Απαντήσεις 1k
  • Εμφανίσεις 47.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

λοιπον παω να ανοιξω ποστακι...................ελπιζω να μην ενοχληθει καμοια!! :?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα..;)

εμείς σαραντήσαμε την Παρασκευή και πήγαμε χθες στον παπά για την ευχή...μετά είμασταν στην μαμά μου μέχρι τις 21:00 και περάσαμε πολύ όμορφα...πόσο χάρηκα που επιτέλους βγήκα από το σπίτι μαζί με το μωρό..:)/......παρά το τσυοχτερό κρύο... :lol::lol::lol: ...

κατά τα άλλα είμαστε καλά...;),..

Βανεσσάκι μου που ρώτησες για τον πολιτικό γάμο σύμφωνα με το άρθρο 1367 ΑΚ ο γάμος μπορεί να τελεστεί είτε με σύγρονη δήλωση των μελλονύμφων ότι συμφωνούν σ' αυτό είτε με ιερολογία από ιερέα ανατολικής ορθόδοξης εκκλησίας....οπότε όπως καταλαβαίνεις νομικά έχουν ακριβώς την ίδια ισχύ....από εκεί και πέρα ένδέχεται να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σχετικά με την βάπτιση του παιδιού από τον ιερέα...διότι κάποιοι δεν δέχονται να βαπτίσουν μωρά χωρίς να έχει τελεστεί προηγουμένως θρησκευτικός γάμος των γονέων....σε εκείνη την περίπτωση προβαίνεις σε ονοματοδοσία συμβολαιογραφικά προκειμένου να καταγραφεί το όνομα του παιδιού στο ληξιαρχείο......αυτό βέβαια αφορά καθαρά και μόνο την εκκλησία....οπότε καλά θα κάνεις να ρωτήσεις τον ιερέα της ενορίας σου σχετικά με την βάπτιση της μικρής σας..... :P:P .....αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στον πολιτικό.... :P:P ελπίζω να σε κατατόπισα λιγάκι...ότι χρειαστείς να μου πεις....σε φιλώ..

κουκλίτσες μου σας φιλώ όλες πολύ γλυκά...πάω να ξαπλώσω με την μικρούλα μου....:)

Δημοσίευση

τελικά ανοίξαμε νέο ποστάκιιιι???

Δημοσίευση

Κοριτσια που ειστε?σας εχασα!

Δημοσίευση

καλε στο νουμερο 2 ειμαστε

Δημοσίευση

re koritsia den sas vriskw!

mporei kapoia na m valei ti dieuthinsi tou neou post?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.