Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DIKIA MAS MAIA STON TOKETO!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

KORITSIA MHPWS GNWRIZETE POSA PERIPOU PLHRWNEIS GIA NA EXEIS THN DIKIA SOU MAIA STHN AITHOUSA TOU TOKETOU?????????

Δημοσίευση

ΤΙΤΙΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ?

ΦΙΛΙΑ!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kai egw etsi pistevw alla den xerw mhpws einai kalytera...h pethera mou thelei na plhrwsei mia pou xerei kai einai poly kalh gia na einai mai mou!!!!!!!ti na pw...den exw idea giayto rwtaw!!!!!!! :?:?:?:?

Δημοσίευση

Εξαρτάται από την ταρίφα που έχει η κάθε μαία... Η μαία του γιατρού μου, που με είχε παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μου ζήτησε €300. Έχω ακούσει και περισσότερα και λιγότερα από άλλες μαίες...

Δημοσίευση

Εμείς σε δημόσιο νοσοκομείο της δώσαμε 100€ όχι γιατί μας τα ζήτησε επειδή το θέλαμε.Σε ιδιωτικό νομίζω θα υπάρχει στανταρ "ταρίφα".

Δημοσίευση

Και εγώ ήθελα να έχω κάποια κοπέλα εκείνη την ώρα μαζί μου και προτίμησα την μαία που μου σύστησε ο γυναικολόγος μου έτσι ώστε να υπάρχει και καλή συνεργασία μεταξύ τους.

Πριν τον τοκετό κάναμε 4 μαθήματα της 1-1 1/2 ώρας και μιλήσαμε για θηλασμό, φροντίδα μωρού, αναπνοές, εξωθήσεις, κλπ.

Την ημέρα που πήγα να γεννήσω είχε φτάσει στο νοσοκομείο πριν από εμένα, και μετά με φρόντισε (εξετάσεις, δωμάτιο, καρδιοτοκ) και ήταν όλη την ώρα μαζί μου.

Επίσης, έμεινα πολύ ευχαριστημένη μαζί της και κατά την διάρκεια του τοκετού, με νοιαζόταν, μου μιλούσε, με βοηθούσε με σωστές οδηγίες και ο γιατρός μου την εμπιστευόταν.

Ζήτησε 200 ευρώ. Μου φάνηκαν εντάξει γιατί και εγώ ήξερα ότι γύρω στα 250 παίρνουν.

Με το καλό να γεννήσετε εγκυούλες :D

και με κανέναν πόνο ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

eyxaristw poly koritsakia gia tis apantiseis sas!!!!!!!!!me voithisate poly :D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.