Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΧΟΡΙΑΚΗ

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας !!!!!!!!!!!!

περιμενω το 2ο μωρακι μου.Η περιοδος δεν ηρθε από 16/8,εκανα τεστ και βγηκε θετικο.

Η χοριακη που εκανα εχθες εδειξε 3805 μοναδες.στην 1η εγκυμοσυνη δεν ειχα κανει και δεν ξερω απο τιμες.ειναι καλη βασει της καθυστερησης που εχω;

Δημοσίευση

Μια χαρά είναι η χοριακή σου!!!

Συγχαρητήρια, να'χεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να το πάρεις στην αγκαλιά σου!

Δημοσίευση

Πασχαλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια! Με το καλό!

Σε σκεφτόμουν :)

Δημοσίευση

synxaritiriaaaaaaaaaaaa einai para poly kalh h timh sou!!!!!!!!me to kalo na kratiseis ena ygiei mwraki sthn aggalitsa sou!!!!!!!!!!kalh eggymosynh na exeis!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!!!!

οσο για την χοριακη θα σου απαντουσε καλυτερα ο γιατρος σου!!!

ουτε εγω δεν εχω κανει...

Δημοσίευση

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!με το καλο το νεο σας μωρακι!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαριτηρια!να πανε ολα καλα και να εχεις μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κι ένα γερό μωράκι!

Δημοσίευση

Πασχαλιά μου καταπληκτικά τα νέα σου

να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες ο Μακούλης να αποκτήσει ένα γερό και χαριτωμένο αδερφάκι!!

Δημοσίευση

Πασχαλακι συγχαρητηρια!!!Με το καλο το αδερφακι του Μακουλη.

Η χωριακη σου ειναι πολυ καλη...Μηπως ειναι διδυμα?Εγω την τριτη μερα της καθυστερησης ειχακανει χωριακη στο Νικολα και ηταν 280.

Ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!!

Δημοσίευση

πας!!!!!!!!!!!!!!που πας?με το καλο ψυχη μου..αντε πηρατε σειρα μια μια..μπραβο..σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη.φιλια πολλα

Δημοσίευση

ΠΑΣΧΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!ΚΑΛΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια πασχαλακι μου!

η τιμη σου ειναι σουπερ!

διδυμα και γω μυριζομαι επειδη ειναι αρκετα ψηλη η τιμη σου!

Οτι και να ναι εγω ευχομαι ολα μα ολα να πανε καλα!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

φιλακια!

Δημοσίευση

Συγχαρητ'ηρια κορίτσι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!φανταστικά!!!!!!!!!μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις και εσύ κοπέλα μου! :P<div>http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/66FFCC/My%20pregnancy/04/22/2012.png</a>

<a"]Make a pregnancy ticker</div>

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια μου με συγκινειτε!Σας ευχαριστω ΄πολυ ολες για τις ευχες!!!

ΔΙΔΥΜΑ;;;;;καλε τοσο υψηλη ειναι ητιμη;;;;δεν θα μου ανεφερε κατι ο γιατρος στο τηλ;;;;το μονο που μου ειπε ειναι πως ειναι πολυ καλη η τιμη για να δουμε σακο!!για να δουμε!το απογευμα θα ξερω!

Δημοσίευση

Συγχαριτηρια Πασχαλακι και απο μενα!!!Η χοριακη σου ειναι πολυ καλη!!!Ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση

Πασχαλάκι μου συγχαρητήρια κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!! Πόσο χάρηκα με τα νέα..... Με το καλό να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!! Έρχεται το αδερφάκι του Μακούλη!!!!!!!

Δεν γνωρίζω τίποτα από χοριακές αλλά ένα τόσο υψηλό νούμερο μόνο καλό μπορεί να είναι!! Να προσέχεις τον εαυτό σου και την κοιλίτσα!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλάαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια. Με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σήμερα να θαυμάσεις το σπορί στην κοιλίτσα :D

Δημοσίευση

Στα υψη εστε!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Εκανα πολλες αλλα διαφερει απο εργαστηριο σε εργαστηριο. Παντως αυτη ειναι πολυ υψηλη.Σου ευχομαι μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

Πασχαλάκι,είναι ψηλή η τιμή της χοριακής σου!εγώ την τρίτη μέρα είχα 274,27.Δεν ξέρω όμως που οφείλεται η διαφορά στην τιμή αν είναι δίδυμα κτλ.Με το καλο!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκι μου.Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε εσ'ενα.Αντε να ερθεις και εσύ στις ανοιξιάτικες μανούλες να τα λέμε.Η χοριακή σου είναι καταπληκτική μπορώ να πω!!!!! :D:D:D μπρααααααβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!Συγχαρητήρια και σε εσένα!!!!!!!!!!!αντε καλό υπέρηχο τώρα!!!!! :P:P

Δημοσίευση

συγχαρητηρια να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη !!!!tinkybel ta mwra mas diaferoyn mono mia mera :o:o:o:o exeis kanei yperhxo?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια μου, σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!και σε ολες μας ευχομαι με το καλο!!!!!!!!!!!Αληθεια ψαχνω το θεματακι ανοιξιατικες μανουλες και δεν το βρισκω!σε ποια ενοτητα ειναι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.