Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πως γέννησα το γιγαντάκι μου!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!

ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΝΙΩΣΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΖΩΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

• Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!

ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΝΙΩΣΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΖΩΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Δημοσίευση

eee!!!nai!!! to eriksa ki ego to klama mou....:blush: :blush: imoun pou imoun...tora me tin egkumosuni exo ginei....plantazo sto klama!!!!:blush: :blush:

na sas zisei glikia mou i mpoumpouka sas!!!na einai panta geri kai tuxeri!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

eee!!!nai!!! to eriksa ki ego to klama mou....:blush: :blush: imoun pou imoun...tora me tin egkumosuni exo ginei....plantazo sto klama!!!!:blush: :blush:

na sas zisei glikia mou i mpoumpouka sas!!!na einai panta geri kai tuxeri!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

πολυ συκγινηση!!!!μπραβο να χαιρεστε την

κορακλα σας!φοβερη εμπειρια με πολυ χιουμορ!

πολυ ωραια γιωτα μου αχ!τι ομορφες στιγμες!!!!

Δημοσίευση

πολυ συκγινηση!!!!μπραβο να χαιρεστε την

κορακλα σας!φοβερη εμπειρια με πολυ χιουμορ!

πολυ ωραια γιωτα μου αχ!τι ομορφες στιγμες!!!!

Δημοσίευση

γιωτα μου υπεροχη η εμπειρια τοκετου σου..αξιοζηλευτη και απιστευτα συγκινητικη..εκλαψα παλι...αχ....

Δημοσίευση

γιωτα μου υπεροχη η εμπειρια τοκετου σου..αξιοζηλευτη και απιστευτα συγκινητικη..εκλαψα παλι...αχ....

Δημοσίευση

giota mou na sou zisei,,,

thelo na sou po pos diabaza tin istoria sou pou einai gamati k bourkosa..

panta geroi k eytixismenoi oloi oi oikogeneia,,,

Δημοσίευση

giota mou na sou zisei,,,

thelo na sou po pos diabaza tin istoria sou pou einai gamati k bourkosa..

panta geroi k eytixismenoi oloi oi oikogeneia,,,

Δημοσίευση

Γιωτούλα μου είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα , τόσο τρυφερές οι στιγμές , αξίζει πραγματικά να περάσουμε τα πάντα για να φέρουμε τα παιδάκια μας στο κόσμο , συγχαρητήρια και πάλι.:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γιωτούλα μου είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα , τόσο τρυφερές οι στιγμές , αξίζει πραγματικά να περάσουμε τα πάντα για να φέρουμε τα παιδάκια μας στο κόσμο , συγχαρητήρια και πάλι.:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

w re klamma!!!!!pwpw sygkinh8hka toso polu!!!ax!!8ee mou

ti apisteyta synais8hnmata!!!!giotaki eyxomai na eiste

panta gematoi ygeia k eytyxia!!na sas zhsei h korakla sas!!!

Δημοσίευση

w re klamma!!!!!pwpw sygkinh8hka toso polu!!!ax!!8ee mou

ti apisteyta synais8hnmata!!!!giotaki eyxomai na eiste

panta gematoi ygeia k eytyxia!!na sas zhsei h korakla sas!!!

Δημοσίευση

Γιωτα μου, τι φανταστικα που τα περιγραφεις!!! κοντευεις να με πεισεις για το 2ο...:laugh:

συγχαρητηρια κοπελα μου!!! να σου ζησει η κοριτσαρα σου, να 'στε γεροι και δυνατοι, να τη χαιρεστε και να τη καμαρωνετε!!!!

νομιζω πως μπορουμε να ανακηρυξουμε την ιστορια σου, μια απο τις ωραιοτερες ιστοριες τοκετου ever!!!:lol:

Δημοσίευση

Γιωτα μου, τι φανταστικα που τα περιγραφεις!!! κοντευεις να με πεισεις για το 2ο...:laugh:

συγχαρητηρια κοπελα μου!!! να σου ζησει η κοριτσαρα σου, να 'στε γεροι και δυνατοι, να τη χαιρεστε και να τη καμαρωνετε!!!!

νομιζω πως μπορουμε να ανακηρυξουμε την ιστορια σου, μια απο τις ωραιοτερες ιστοριες τοκετου ever!!!:lol:

Δημοσίευση

αχ βρε κορίτσια μ έπιασαν πάλι τα ζουμιά ! ...αν και πολύ νωρίς ακόμα, σκέφτομαι ώρες ώρες και εγώ πως να ναι αραγε εκείνες οι στιγμές...Γιωτάκι μου, να σας ζησει και να στε πάντα υγιείς και καλότυχοι στη ζωή σας...σ ευχαριστούμε για το ποστ, ήταν πολύ συγκινητικό...

φιλιά σε όλες σας :kiss:

Δημοσίευση

αχ βρε κορίτσια μ έπιασαν πάλι τα ζουμιά ! ...αν και πολύ νωρίς ακόμα, σκέφτομαι ώρες ώρες και εγώ πως να ναι αραγε εκείνες οι στιγμές...Γιωτάκι μου, να σας ζησει και να στε πάντα υγιείς και καλότυχοι στη ζωή σας...σ ευχαριστούμε για το ποστ, ήταν πολύ συγκινητικό...

φιλιά σε όλες σας :kiss:

Δημοσίευση

Γιωτακι μου ευτυχισμενη μανουλα πλεον!!!!!!!!! Να σου ζησει !Εμενα δεν με συγκινησες απλα .....Πλανταξα στο κλαμα χαααχ αυριο γενναω βλεπεις ....Σου ευχομαι γερο και καλοτυχο το νινι σου...

Δημοσίευση

Γιωτακι μου ευτυχισμενη μανουλα πλεον!!!!!!!!! Να σου ζησει !Εμενα δεν με συγκινησες απλα .....Πλανταξα στο κλαμα χαααχ αυριο γενναω βλεπεις ....Σου ευχομαι γερο και καλοτυχο το νινι σου...

Δημοσίευση

Μπράβο κούκλα μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!

Πολύ εύκολη γέννα για τόσο μεγάλο μωρό.

Να σας ζήσει το γιγαντάκι σας !!!

Δημοσίευση

Μπράβο κούκλα μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!

Πολύ εύκολη γέννα για τόσο μεγάλο μωρό.

Να σας ζήσει το γιγαντάκι σας !!!

Δημοσίευση

Γιώτα μου τι όμορφη η ιστορία σας..!!

Αχ μακάρι να ζήσω παρόμοια εμπειρία την επόμενη φορα..:)

Να σας έχει ο Θεός καλά κ να σας χαρίζει πάντα απλόχερα,ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας.

Καλότυχη η κοράκλα σας!!!χχχχ

Δημοσίευση

Γιώτα μου τι όμορφη η ιστορία σας..!!

Αχ μακάρι να ζήσω παρόμοια εμπειρία την επόμενη φορα..:)

Να σας έχει ο Θεός καλά κ να σας χαρίζει πάντα απλόχερα,ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας.

Καλότυχη η κοράκλα σας!!!χχχχ

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και πάλια Γιώτα μου... Πολύ συγκινητική η ιστορία σου... Είσαι πολύ τυχερή όπως και ο καλός σου επίσης, που βίωσε μία τέτοια εμπειρία!! Να έχετε υγεία, αγάπη και χαρά στη ζωή σας και να κάνετε μία πολύ όμορφη, δεμένη και μεγάλη οικογένεια!!! Όσο για το Μελινάκι, ας είναι πάντα δίπλα της η Παναγίτσα, να την φυλάει και να την προσέχει!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.