Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Νέο μέλος

Featured Replies

Δημοσίευση

Νατάσα

:cheer:Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Κι εγώ καινούρια είμαι και έχω πωρωθεί με την ανακάλυψη του mammyland.

Δημοσίευση

Νατάσα

:cheer:Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Κι εγώ καινούρια είμαι και έχω πωρωθεί με την ανακάλυψη του mammyland.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια δεν ήξερα να χρησιμοποιώ το φορουμ και τώρα μόλις βρήκα τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σας. Θα το ψάξω καλύτερα και θα βελτιωθώ, θα μάθω να στέλνω και ποστερ όπως μου στείλατε κι εσείς!!! πραγματικά ευχαριστώ:cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια δεν ήξερα να χρησιμοποιώ το φορουμ και τώρα μόλις βρήκα τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σας. Θα το ψάξω καλύτερα και θα βελτιωθώ, θα μάθω να στέλνω και ποστερ όπως μου στείλατε κι εσείς!!! πραγματικά ευχαριστώ:cheer: :cheer: :cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Eίμαι 35 ετών κι έχω μία γλυκειά κορούλα 9 μηνών, γεννήθηκε 9/2/08. Εντελώς τυχαία χτες βάζοντας στο google τη λέξη υπνόσακος μου έβγαλε το mammyland και το forum όπου πραγματικά οι απαντήσεις ήταν πλήρως κατατοπιστικές. ¨εκανα λοιπον εγγραφη και να μαι. Βέβαια λόγω εργασίας είναι πολυ συγκεκριμένες οι ώρες που μπορώ να συμμετέχω αλλά θα προσπαθήσω να τα λέμε το δυνατόν συχνότερα. Με το καλό να έρθει στον κόσμο το παιδάκι σου και τότε θα καταλάβεις το πραγματικό νόημα της αγάπης. Να προσέχεις και όλα θα πάνε τέλεια- φιλια

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Eίμαι 35 ετών κι έχω μία γλυκειά κορούλα 9 μηνών, γεννήθηκε 9/2/08. Εντελώς τυχαία χτες βάζοντας στο google τη λέξη υπνόσακος μου έβγαλε το mammyland και το forum όπου πραγματικά οι απαντήσεις ήταν πλήρως κατατοπιστικές. ¨εκανα λοιπον εγγραφη και να μαι. Βέβαια λόγω εργασίας είναι πολυ συγκεκριμένες οι ώρες που μπορώ να συμμετέχω αλλά θα προσπαθήσω να τα λέμε το δυνατόν συχνότερα. Με το καλό να έρθει στον κόσμο το παιδάκι σου και τότε θα καταλάβεις το πραγματικό νόημα της αγάπης. Να προσέχεις και όλα θα πάνε τέλεια- φιλια

Δημοσίευση

καλησπερα Νατασα ,καλως ηρθες στην ωραια μας παρεα.....ειμαι η μαγδαλινα....θα τα λεμε σιγουρα!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα Νατασα ,καλως ηρθες στην ωραια μας παρεα.....ειμαι η μαγδαλινα....θα τα λεμε σιγουρα!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Καλημερα και καλωσηρθες...

Κι εγω καινουριο μελος ειμαι παρ'ολα αυτα ολες οι κοπελες εδω μου εχουν δειξει μεγαλη υποστηριξη...

Ευχομαι οτι επιθυμεις και να σου ζησει η κουκλα σου!!!!!!!!!:)

Δημοσίευση

Καλημερα και καλωσηρθες...

Κι εγω καινουριο μελος ειμαι παρ'ολα αυτα ολες οι κοπελες εδω μου εχουν δειξει μεγαλη υποστηριξη...

Ευχομαι οτι επιθυμεις και να σου ζησει η κουκλα σου!!!!!!!!!:)

Δημοσίευση

Νατάσσα καλωςόσρησες στην παρέα μας....Να σου ζήσει η κορούλα σου...Ειμαι η Ειρήνη 29 χρονών κ είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι (αγοράκι) που θα γεννηθεί τον Γενάρη....Πολλά φιλάκια...

Εμείς για σένα κ εσύ για μάς.....:kiss: :kiss: :):P

Δημοσίευση

Νατάσσα καλωςόσρησες στην παρέα μας....Να σου ζήσει η κορούλα σου...Ειμαι η Ειρήνη 29 χρονών κ είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι (αγοράκι) που θα γεννηθεί τον Γενάρη....Πολλά φιλάκια...

Εμείς για σένα κ εσύ για μάς.....:kiss: :kiss: :):P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.