Δυστυχώς υπάρχει ένας παιδικός σταθμός ιδιωτικός και δεν αξίζει να την πάω πρώτη φορά τώρα γιατί ουσιαστικά πρέπει να κάνει προσαρμογή (με το μωρό αγκαλιά πως;;) και τέλος του μήνα κλείνει. Επίσης τα παιδιά μου επειδή ήταν ανέκαθεν μόνο μαζί μου από τη μέρα που γεννήθηκαν δεν δέχονται αλλά άτομα. Η μικρή μέχρι να συνηθίσει την μητέρα μου της πήρε ακριβώς μια εβδομάδα. Μέχρι τότε και μόνο που την ακουμπούσε έκλαιγε. Αλλά και που να βρεθεί γυναίκα όταν είσαι ουσιαστικά άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Είμαι ακόμα στο 9μηνο μητρότητας ευτυχώς γιατί αν είχα και δουλειά δεν θα έβγαινε η φάση με τίποτα. Σκέφτομαι μόνο ότι θα περάσει ο αυτό, αρκεί να γίνει ο σύζυγος καλά. Απλά δεν ξέρω αν θα βγω αλοβητη στο τέλος, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά. Είναι ο,τι πιο δύσκολο έχω περάσει ποτέ από όλες τις απόψεις. Και η μεγάλη μου ήταν ένα ζορικο παιδί από μωρό. Τετραπέρατη μεν, αλλά πολύ ζορικη. Και μέσα σε όλα αποφάσισα να της κάνω διακοπή Πάνας (δεν ξέρω που βρήκα το κουράγιο). Ευτυχώς πήγε εξαιρετικά. Εκεί που κατέληξα είναι ότι οι μαμάδες με κάποιον μαγικό τρόπο βρίσκουμε πάντα το κουράγιο, ακόμα και αν κοντευουμε να πέσουμε κάτω από την εξάντληση όταν πρόκειται για τα παιδιά μας. Αυτές οι δύο ψυχουλες είναι η δύναμη μου. Κ όταν δεν αντέχω άλλο σκέφτομαι τι πέρασα για να τις αποκτήσω και συνεχίζω...
Από
Elli13 , · Δημοσίευση πριν 10 ώρες 10 ωρ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.