Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ekswsomatiki me katepsygmena!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

καλη επιτυχια κι απο δω τζανολινο..και σια και οποια αλλη κανει με κατεψυγμενα!!!!!!!!!!πολλες πολλες επιτυχιες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

janolino συμβιβάζομαι θα περάσω και απο σένα !!! αρκεί τα σουβλάκια να είναι κοτόπουλο με πιπερίτσες ενδιάμεσα γιατι κρατιέμαι και σε φόρμα darling xaxaxa

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

efxaristw cuandaki mou glyko!!!!!kai i sia me katepsygmena tha kanei???de to iksera :roll::roll: kali epityxia se oles mas!!!k se sena eee??liges meres k tha kseroume :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss@-)@-)@-) xwris na thelw na se anxwsw :lol::lol:

fraoulino.....ela esy k tha ta broume mwre!!!sto kotopoulo de tha ta xalasoume :lol:

Δημοσίευση

Αμα ειναι με μπεμπεδοσκονη μονο να ρθειτε να μου κανετε κ μενα το σπιτι μου λαμπικο!!!!Τοτε να σας ριξω οση θελετε...

φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ειναι κ απο εγκυουλα ε???????

Δημοσίευση

έτσι κατερινάκι φύσα δυνατά γιατί η μπεμπεδόσκονη εχει και 500χλμ. να διανήσει :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλη μας επιτυχια Γιαννα μου, ολα καλα θα πανε θα δεις!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kale i mpempedoskoni..???sou leei trexei san diastimoploio...me 1000 xlm to defterolepto!!!!fysikste ta na mas piasei gia ta kala!!!!!bebakiaaaa......erxomaste!!!!!!

KORITSIA MOU EFXARISTW POLY!!!!!!!!!!!!!!

SIAAA de to iksera!!!!!!!kali mas epityxia loipn k o Theos as balei to thaymatourgo tou xeri!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα τωρα βρηκα χρονο με τρεχει το παιδι μου! :D

θυμαμαι με ειχε δει σαββατο ο γιατρος μου χε πει ελα τριτη για εμβρυομεταφορα και δευτερα εγινε η αποψυξη,μια μερα πριν δηλαδη,και μαλιστα δυτερα κατα τς 11 το πρωι με πηρε η εμβρυολογος και μουπε οτι επανηλθαν και ολα ειναι καλα!η εμβρυομεταφορα εγινε τριτη μεσημερι κα τα εμβρυα ηταν ηδη 3 ημερων οταν τα κατεψυξαν!

και γω ειχα αγχος και ελεγα θα τα καταφερουν μεχρι την αλλη μερα;και ο γιατρος μου ελεγε μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα...περιττο να σου πω οτι απο την αγωνια μου απο το σαββατο μεχρι την τριτη ειχα ξεπατωθει στις δουλειες,στα ψωνια σ/μ για να περνα η ωρα :D

μεσα απο την ψυχη μου ευχομαι ολα να σου πανε καλα!

και στα υπολοιπα κοριτσια που προσπαθουν η περιμενουν τα νινακια τους!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

oulitsa mou to palebw ti na kanw???thelw de thelw prepei na synelthw!!alliws :-ss:-ss@-)@-):-B:-B:ymcowboy::@)3:-O:(|):-s:-s:-s:-s de me blepw kala!!!!tha to riksw stin douleia,ta glentia k ligo sto s...x!!e na min ksexname to spor giati meta apo 9 mines ksana an telika ginei to epithymeito!!!!!! :lol::lol::lol:

gerani mou se fxaristwwww paaaara poly gia tis plirofories k to xrono sou!!!makari oi efxoules sou na piasoun :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: k apo mena oooti thes meta!!!!! :D:D

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

jannolino τι κάνεις ??? ετοιμάζεσαι???? :-)) Εγώ κάνω προετοιμασία ενδομητρίου και την τρίτη 22/3 πάω να πάρω τα παγωτάκια ...Περιμένω νέα σου φιλιά :)

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα !! Τελικά την Τρίτη έκανα εμβρυομεταφορά 2 εμβρύων (1 βλαστοκύστη και ενα εμβρυάκι αρκετα καλό) και χοριακή κάνω στις 1/4/2011 πρώτα ο Θεός ! Εσύ ???

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα εχω να σας πω :

ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

κι εγω 2 τετοια εχω αγκαλιτσα τωρα ;);););););););););););)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!%%-

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ax fraoulitsa mou den se ebriska k anisixisa!!!!ola kala na sou pane koritsaki mou!!!egw abrio prwta o theos paw gia metafora!!!!!!ante na doume :roll::roll::roll::roll::roll:

lollipop ti wraiaaaaaa!!!na ta xairesai ta aggeloudakia sou....se efxaristoume paaaaara polz!!!mas anebazeis ti psychologia.... :D:D

Δημοσίευση

lollipop να σου ζήσουν οι ζουζουνίτσες σου !!!!!! να είναι καλότυχες και υγειής !!! Φαντάζομαι θα σ'εχουν τρελλάνει :D:D

jannolino μου καλή επιτυχία και καλοστέριωτα.Νά πάνε όλα καλά εύχομαι !!

Όσο για εμένα χαλαρώνω όσο μπορώ κρεβάτι -καναπε και πίσω ανάποδα :lol: Σήμερα είναι η 2 ημέρα μετα την εμβρυομεταφορά και επικρατεί απόλυτη ησυχία εκει κάτω :?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

defteri mera????ax konta tha eimaste fraoulitsa mou.....min anxwnesai bre apo twra!!!!de klotsane toso nwris :lol::lol: min anisixeis!!!ola tha pane kalaaaaa!!!tha mpaineis k edw tha poulame ligo trelitsa gia na anebainei k to psychologiko :D:D an epitrepetai einai i 1i sou ekswsomatiki??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.