Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κουτσομπολίτσες μανούλες 2008 - Νο.9!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΑΡΑΣ;;;

ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΠΑΛΙ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΜΕ ΞΕΜΥΑΛΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 953
  • Εμφανίσεις 29.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

τρελο γελιο εχει ελενακη να περνας ευχαριστα την ωρα σου :lol::lol::lol::lol::lol:

βικακυ εκει με τη κουνια ειναι πατα να σου βγαλει ολα τα προιοντα καπου στη μεση ειναι αντε δεν λεω τιποτα αλλο να δουλεψεις :lol::lol::lol::lol: να δω πως θα κρατηθω :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
[smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=downtown.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=tongue7.gif][smilie=tongue7.gif][smilie=tongue7.gif][smilie=tongue7.gif][smilie=tongue7.gif][smilie=tongue7.gif][smilie=tongue7.gif]

:lol::lol::lol: εχω ψοφησει στα γελια

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΩΛΕ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΓΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ !!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΨΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα δεν ειναι τελεια :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

α σωστα το ειπες κ εμενα το ματι μου @-)@-)@-)@-) στη κουνια επεσε,λετε να την παρω??????? =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

αν την παρω με κοβω ναπαω για το τριτο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

παρτην παρτην να μας πεις εντυπωσεις κ ξερεις εσυ [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]

θα κατουρηθω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

την κουνια η τον ψαρα????????????????????????????????????????????????? οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ?????????????????????????????????????????? :?::?::?::?::?::?:

Δημοσίευση

τη κουνια καλε αφου ειπαμε δεν ειδες τα εικονιδια [smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif]=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: κ εγω δεν τη παλευω!!!!!!!!!
Δημοσίευση

κοριτσακια ερχομαι σε 10λπεπτα παω το χαρακη στη γιαγια θα μεινει εκει σημερα :D:D:D

αχ ρε γμτ δεν εχω κ τη κουνια για το βραδυ.... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

οντως κ εγω εχω ψωφησει στο γελιο κ με ρωταει ο αντρας μου κ δεν του δινω σημασια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λεει ''α καλα δεν παμε καλα εδω μεσα ,εχουμε χαζεψει!!!!!'' κ εφυγε παει για μια δολεια.

μαλλον την κουνια θα παρω κ θα σας πω εντυπωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α εκτος αν εχει κ τιποτα αλλο καλλυτερο !!!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

ηρθαααααααααααααααααααα :D:D:D:D εφτιαξα καφεδακι ανοιξα κ τα παραθυρο της κουζινας να κανω ενα τσιγαρακι

Δημοσίευση

α δεν σας ειπα κ το καλο.σημερα εβαψα τα μαλλια μου κ επειδη το σκατιαρικο ο μικρος μου δεν καθοτανε ,ξερετα ποσο εμεινα με τη βαφη στο κεφαλι??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2 ΩΡΕΣ :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: αφου δεν εμεινα κουρουπα παλι καλα :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol::lol: αφου δε σου πεσε δοξα το θεο :lol::lol::lol::lol:
Δημοσίευση
α δεν σας ειπα κ το καλο.σημερα εβαψα τα μαλλια μου κ επειδη το σκατιαρικο ο μικρος μου δεν καθοτανε ,ξερετα ποσο εμεινα με τη βαφη στο κεφαλι??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2 ΩΡΕΣ :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: αφου δεν εμεινα κουρουπα παλι καλα :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΧ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Δημοσίευση

εχουμε ξεφυγει σημερα...προτοτυπο [smilie=angel4.gif][smilie=angel4.gif][smilie=angel4.gif][smilie=angel4.gif][smilie=angel4.gif]

Δημοσίευση

ειμαστε αλλουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι γελιο κ αυτο σε καλο μας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τυχερη ειμαι που τα εχω ακομα τα μαλλακια μου!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ωραια ειναι ετσι παντα ετσι να μαστε κοριτσια...

τι χρωμα τα εκανες"???

Δημοσίευση

Εφτιαξα και εγω καφεδακι αφου δεν καταφερα να ξεκουραστω ...

Βρε Ηλιαννα τυχερη εισαι που εχεις ακομα μαλλια :D:D:D

Αχ θελω ενα τσιγαρακι να κανω!

Δημοσίευση

ξανθα οπως παντα ,γιιυτο λεω παλι καλα που δεν βγηκα καραφλα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) τυχερη δε λες τιποτα :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
ξανθα οπως παντα ,γιιυτο λεω παλι καλα που δεν βγηκα καραφλα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) τυχερη δε λες τιποτα :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΛΙΣΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.