Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κουτσομπολίτσες μανούλες 2008 - Νο.9!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε??

Εγώ ειμαι αγχωμένη.. 22 και σήμερα μεινανε και φευγουμε…

Κατερινάκι μου, άλλο κακό να μην σας βρει βρε παιδι μου!

Λενάκι περαστικά!

Ηλιάνα μου θα τα καταφερετε θα δεις.. Λίγη υπομονή θέλει και σταθερότητα..

Φιλάκια σε όλες!

• Απαντήσεις 953
  • Εμφανίσεις 30.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σαν τους φαντάρους κάνεις Έρη…μετράς αντίστροφα εεε????

Τα φιλιά μου και την καλημέρα μου….

Δημοσίευση

μια χαρα το κικιρικου σου πρωι πρωι φλωριανα μου ε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι ασπα μου εδω κ μια βδομαδα ειναι το προβλημα.....αυτο ελπιζω κ εγω πως θα τα καταφερουμε!!!!!!!!

καλημερα βασω !!!!!κ εμας μας ελειψες!!!!!!!

βικακι?????? την παρειγειλα την κουνια!!!!!!!!!!! θα σας πω εντυπωσεις την κυριακη..............αν δεν μου εχει φυγει κανα ποδι =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

καλημερα ελευθερια μου!!!!!!!αντε λιγες μερουλες μεινανε !!!!!!!!!!!!!!πως ειστε σημερα?ειστε καλυτερα???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Άσχετο………….έχετε καταφέρει Ηλιάννα να βρεθείτε τελικά με τις Χαλκιδαίες???

Δημοσίευση

Αχ Ερη βλεπω να μετραμε και εμεις στο τελος.....

Τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο το μαγαζι του αντρα μου δεν εχει σχεδον

καθολου δουλεια και βλεπω να του λεω εγω να την κανουμε για τα ξενα...

Αυτο το μηνα θελουμε να παρουμε δανειο για σπιτι αντε να δουμε τι θα γινει.....

Δημοσίευση

μπα οχι ασπα μου δεν τα εχουμε καταφερει ακομα.........!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Αυτο το μηνα θελουμε να παρουμε δανειο για σπιτι αντε να δουμε τι θα γινει.....

Συγγνώμη κι όλας ρε συ Βάσω μου, αλλά πως θα πάρετε δάνειο αν είστε ήδη στριμωγμένοι??? Πως θα ανταπεξέλθετε στις δόσεις, αφού οι δουλειές σας δεν πάνε καλά???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
μπα οχι ασπα μου δεν τα εχουμε καταφερει ακομα.........!!

Εεεε τότε περιμένετε εμένα να έρθω το καλοκαίρι, χαχαχαχα

Έχω εξοχικό στην Ερέτρια γι αυτό το λέω!!! ;)

Δημοσίευση

Ο αντρα μου εχει ενα σπιτι κατω στην Θεσ/νικη και σκεφτομαστε το νοικοι απο εκει

να πηγαινει για το δανειο του σπιτιου μηπως τα νοικια που πληρωνουμε τωρα καλυτερα ειναι?

Δημοσίευση

Να σας πω κορίτσια εγω λεω κατά την άνοιξη να την κάνω για κανένα ΣΚ στη Πάρο να δω το Βικουλίνι!!! Λέτε να την κάνουμε όλες μαζί;;;;; Ωραία θα ήταν!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Να σας πω κορίτσια εγω λεω κατά την άνοιξη να την κάνω για κανένα ΣΚ στη Πάρο να δω το Βικουλίνι!!! Λέτε να την κάνουμε όλες μαζί;;;;; Ωραία θα ήταν!!!

Ωραίο αλλά ακατόρθωτο……

Δημοσίευση

α ωραια!!!!!! τοτε να σε περιμενουμε βρε ασπακι μου!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι, ναι.... :D:D:D

Δημοσίευση

Τουλάχιστον δεν θα παιδευτείς με την μεταμφίεση, χαχαχαχαχα….. :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΤΟ ΑΥΤΙ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote:mvr8psjm]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))[smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση
μια χαρα το κικιρικου σου πρωι πρωι φλωριανα μου ε? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι ασπα μου εδω κ μια βδομαδα ειναι το προβλημα.....αυτο ελπιζω κ εγω πως θα τα καταφερουμε!!!!!!!!

καλημερα βασω !!!!!κ εμας μας ελειψες!!!!!!!

βικακι?????? την παρειγειλα την κουνια!!!!!!!!!!! θα σας πω εντυπωσεις την κυριακη..............αν δεν μου εχει φυγει κανα ποδι =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Δημοσίευση

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

ΕΡΗ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!! ;););)

Δημοσίευση

οντως βρε κοριτσια η βικυ που ειναι σημερα??που εξαφανιστηκε?????

λες βικακι να μην το γλιτωνω το τριτο ε???..... =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ....

ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ................. :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κουνια μπελα κουνια μπελα,σκοπος ειναι να εχω κ τα δυο μου τα ποδια κ μετα το σαββατο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ κ εγω δεν εχω κανει τιποτα βαριεμαιαιαιαιαι!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλα καθομουν στο σπιτακι μου βαριεμαι και νυσταζω αν και εχει αρκετη δουλεια

η μερα ειναι υπεροχη για βολτες σου φτιαχνει την διαθεση αν δεν δουλευεις....

Δημοσίευση

Αστα Βικουλίνι μου. Και εγώ εχω ενα σπίτι μπάχαλο (το λιγότερο) εχθές ήμουν λες και είχα φάει 5 χερια ξύλο και δεν έκανα τίποτα :shock::shock: . Μόνο μαγειρεψα σπανακόριζο!!!! Θέλω να πάω το απόγευμα να μαζεψω τίποτα... μετά τη δουλειά που κουράγιο :cry::cry::cry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.