Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ 2008 Νο 8!! & Η ΠΑΡΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Εγω παντως οπως και να ειναι η ψυχολογια μου τρωω :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 979
  • Εμφανίσεις 32.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

στης 13 φεβρουαριου μπαινω στον μηνα μου και στης 23 γενναω προγγαματισμενη καισαρικη βλεπεις και γιαυτο ξερω....τα ξαναλεμετο απογευμα φιλιαααααααα

Δημοσίευση

καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλα ο τιτλος ολα τα λεφτα πολυ μ'αρεσει :lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια σας ευχαριστω για τον ενδιαφερον ολα πηγαν perfect :D:D:D βοηθησε πολυ η κρεμουλα που βαζαμε μια εβδομαδα...του εβαλε emla για κανα δεκαλεπτο να μουδιασει κ μετα του το κατεβασε κ με τη μυτη του ψαλιδιου το ξεκολλησε απλα κ αναιμακτα ο χαρη κυριος πιο πολυ σπαστικε με τη νοσοκομα που του κραταγε τα χερια με το γιατρο κυριλε...στη νοσοκομα της ελεγε φυγε πηγαινε σε αλλο σπιτι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχει κατουρησει 2 φορες ηδη απο εκεινη την ωρα χωρις καμια ενοχληση

παλλικαρι το αγορι μου...μεγια μας το καινουργιο μας πουλακι :D:D:D:D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ;ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΠΟΛΥ!!! ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΑ ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ!!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ!!!! :lol::lol::lol: ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;;;ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΝΕΡΑΚΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ :cry:

Δημοσίευση

ευχαεριστω βικακυ μου μα σε ολα να μου εχει μοιασει αυτο το παιδι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Π@@@@ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΙΑΣΑΜΕ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΟΚΟΜΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!

ΑΧ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: γι αυτο μας τρελλενουν εμενα μεγαλος ηθοποιος τρελο γελιο :lol::lol::lol:

ασε μια ζωη με πουλια ασχολιομαστε ελεος πια

Δημοσίευση

κοιμουνται τα νινακια σου??????

Δημοσίευση

Μπραβο Βικυ πως και πως περιμενα να μαθω νεα σας ολα πηγαν καλα μπραβο στον Χαρη :!::!::!:

Και εγω πρεπει να το κοιταξω πρωτα ομως θα παμε παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ...Η ΜΑΡΙΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ!!!!! :lol: ΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ...ΤΟ ΣΦΥΓΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ Κ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΤΑΚΙΑ...ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ Κ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :lol::lol::lol::lol::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ :-*:-*:YMHUG:

Δημοσίευση

ευχαριστω βασω τελικα δεν ηταν τιποτα τσαμπα το αγχος!!!!!

Δημοσίευση

Εγω Βικουλινι δεν του το ανοιγα καθολου οταν ηταν μικρος ετσι μου ειχε πει ο παιδιατρος

του το ανοιξε αυτος οτν εγινε 1χρ.

Βεβαια ο καθε παιδιατρος εχει την δικη του γνωμη.....Αλλοι το ανοιγουν απο 1μηνων

Δημοσίευση

Ολα καλα Βικυ!!!

Εγώ του το ανοιγω που και που... :oops::roll:

εμάς μας το ανοιγε ο γιατρός απο τότε που γεννηθηκε σχεδον...

Δημοσίευση

οΟ καθε γιατρος εχει την δικη του αποψη.....

Και μας μπερδευουν μετα....Εγω παντως εκανα οτι μου ειπε ο δικος μου αλλα μαλλον δεν του το κατεβαζα

καλα και τωρα η μια μερια ειναι κολλημενη οταν θα παμε παιδιατρο θα το κανει αυτος μαλλον

γιατι εμενα με ποναει η ψυχη μου να το κανω ασε που αυτος θα του βαλει κρεμα για να μην ποναει...

Αχ αυτα τα πουλακιααααααααα :lol:

Δημοσίευση

Μην γελας καθολου εχω βρει τον μπελα συνεχεια με αυτο ασχολουμαστε και εγω και

ο αντρας μου οχι ετσι το κατεβαζουμε οχι αλλιως οχι δεν το κανεις σωστα μη ποναει

εμεις μαλωνουμε και ο μικρος μας κοιταει και γελαει :lol:

Και οταν μεγαλωσει θα το κανει μονος του και θα μαας λεει ετσι το κανουν και οχι

μονο δεν θα πονααει αλλα θα του αρεσει κιολας :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! =))=))=)):)):)):))

Δημοσίευση

Τονια μου και εγω ορο το βαζω πρωτα και μετα τα ρουφαω με αυτον αι καθαριζει...

Βικακι ευτυχως ολα καλα!Εμεις δεν ειχαμε ποτε προβλημα με το πουλακι...του το τραβηξε η παιδιατρος καπου στον χρονο και μετα μας ειπε εμασ να το τραβαμε στο μπανιο και να ριχνουμε νερο.Ουτε πονεσε ποτε!

Αχ βρε κοριτσια εχω αγχωθει,φοβαμαι μηπως κολλησω τον μικρουλη... :(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Μην γελας καθολου εχω βρει τον μπελα συνεχεια με αυτο ασχολουμαστε και εγω και

ο αντρας μου οχι ετσι το κατεβαζουμε οχι αλλιως οχι δεν το κανεις σωστα μη ποναει

εμεις μαλωνουμε και ο μικρος μας κοιταει και γελαει :lol:

Και οταν μεγαλωσει θα το κανει μονος του και θα μαας λεει ετσι το κανουν και οχι

μονο δεν θα πονααει αλλα θα του αρεσει κιολας :oops::oops::oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΛΙΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ...ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΕΣ;;;ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ...Η ΜΑΡΙΣΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΥ ΦΥΓΕ Η ΠΙΠΙΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΥΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ;;Κ ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΩΝΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ... :lol::lol: ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΤΑ :shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

το πηρα λιγο τον υπνακο με ξυπνησα τα κωλοκουδουνια αμαν αυτη η πολυκατοικια δεν σεβετε τιποτα :evil::evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.