Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Η Μαρία μου χρόνισε!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κυριακή μου να χαίρεστε την κορούλα σας!!! Να την δείτε όπως εκείνη επιθυμεί!!!! Και του χρόνου με υγεία!!!

glitterfy113802564D37.gif

• Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 6.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ Σοφάκι μου!!! Να 'σαι καλά κι εσύ να χαίρεσαι την πανέμορφη Ευούλα σου!!!

Κάτια μου, να μου φιλήσεις τον ...συνονόματο μαγκάκο!!! Ευχαριστώ...! :)

Θούλη μου, ευχαριστώ... κι ο άντρας μου γιόκα θέλει το επόμενο!!! Εγώ πάλι... κόρη!!! :) Έχουμε καιρό μέχρι τότε όμως... Σ' ευχαριστώ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ Σοφάκι μου!!! Να 'σαι καλά κι εσύ να χαίρεσαι την πανέμορφη Ευούλα σου!!!

Κάτια μου, να μου φιλήσεις τον ...συνονόματο μαγκάκο!!! Ευχαριστώ...! :)

Θούλη μου, ευχαριστώ... κι ο άντρας μου γιόκα θέλει το επόμενο!!! Εγώ πάλι... κόρη!!! :) Έχουμε καιρό μέχρι τότε όμως... Σ' ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Sandy μου η κορουλα σου ειναι μια κουκλιτσα!!!!!Πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Sandy μου η κορουλα σου ειναι μια κουκλιτσα!!!!!Πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Να ΄σαι καλά Ερινάκι!!! Με το καλό να κρατήσεις το μωρούλι σου στην αγκαλιά σου!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Να ΄σαι καλά Ερινάκι!!! Με το καλό να κρατήσεις το μωρούλι σου στην αγκαλιά σου!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, Κυριακή μου, στη μικρή σας Μαρία.Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε. Να είναι η ζωή της τόσο γλυκιά όσο η τούρτα, στην οποία έβαλε τα δαχτυλάκιά της.

Και μακριά από αψίδες λουλουδιών, γιατί δημιουργούν παρεξηγήσεις!!! (θυμάσαι Sandy;)

Πολλά φιλάκια

Υ.Γ. Θα δεις ότι ο δεύτερος χρόνος είναι ακόμη καλύτερος από τον πρώτο, όταν τα "γιαπωνέζικα" που τώρα ψελλίζει μετατρέπονται σε τρυφερά λογάκια και τα δειλά και ασταθή βηματάκια γίνονται τρεχαλητά.

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, Κυριακή μου, στη μικρή σας Μαρία.Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε. Να είναι η ζωή της τόσο γλυκιά όσο η τούρτα, στην οποία έβαλε τα δαχτυλάκιά της.

Και μακριά από αψίδες λουλουδιών, γιατί δημιουργούν παρεξηγήσεις!!! (θυμάσαι Sandy;)

Πολλά φιλάκια

Υ.Γ. Θα δεις ότι ο δεύτερος χρόνος είναι ακόμη καλύτερος από τον πρώτο, όταν τα "γιαπωνέζικα" που τώρα ψελλίζει μετατρέπονται σε τρυφερά λογάκια και τα δειλά και ασταθή βηματάκια γίνονται τρεχαλητά.

Δημοσίευση

σαντυ μου τωρα το ειδα οτι χρονισε το μαρακι σου!!ντροπη μου.....

να τα εκατοστησει και να σας δωσει τοση αγαπη οση της δινεται και εσεις!!να ειναι ευτυχισμενη και γερη και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

φιλια φιλια φιλια φιλια....:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

σαντυ μου τωρα το ειδα οτι χρονισε το μαρακι σου!!ντροπη μου.....

να τα εκατοστησει και να σας δωσει τοση αγαπη οση της δινεται και εσεις!!να ειναι ευτυχισμενη και γερη και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

φιλια φιλια φιλια φιλια....:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σταυρούλα μου σ' ευχαριστώ για τις γλυκές σου ευχές και τα καλά σου λόγια... Όσο για τις αψίδες... περασμένα και ξεχασμένα!!! Σε φιλώ...

Φίλη Βολιώτισσα, να 'σαι καλά και να έχεις ό,τι ποθείς!!!

Χιονάτη μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ζεστές ευχές σου!!! Να χαίρεσαι κι εσύ το γιόκα σου και να σας γεμίζει με περηφάνεια και ευτυχία!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σταυρούλα μου σ' ευχαριστώ για τις γλυκές σου ευχές και τα καλά σου λόγια... Όσο για τις αψίδες... περασμένα και ξεχασμένα!!! Σε φιλώ...

Φίλη Βολιώτισσα, να 'σαι καλά και να έχεις ό,τι ποθείς!!!

Χιονάτη μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ζεστές ευχές σου!!! Να χαίρεσαι κι εσύ το γιόκα σου και να σας γεμίζει με περηφάνεια και ευτυχία!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ 11ο . ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΗ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑ....

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ 11ο . ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΗ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑ....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Με το καλό να χρονίσει και το δικό σου μωράκι.... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Με το καλό να χρονίσει και το δικό σου μωράκι.... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ sandy μου…πως περνάει έτσι ο καιρός ………..μεγαλώνουν τα παιδάκια μας

Να είναι γερή και ευτυχισμένη….ο θεός να της χαρίσει όλα τα καλά του στη ζωή της και εσείς να την καμαρώνετε και να την δείτε όπως ονειρεύεστε

Και με ένα γιό το επόμενο …..εγώ είμαι με τους πατεράδες :) έτσι και αλλιώς αυτοί ευθύνονται για το αποτέλεσμα :silly:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ sandy μου…πως περνάει έτσι ο καιρός ………..μεγαλώνουν τα παιδάκια μας

Να είναι γερή και ευτυχισμένη….ο θεός να της χαρίσει όλα τα καλά του στη ζωή της και εσείς να την καμαρώνετε και να την δείτε όπως ονειρεύεστε

Και με ένα γιό το επόμενο …..εγώ είμαι με τους πατεράδες :) έτσι και αλλιώς αυτοί ευθύνονται για το αποτέλεσμα :silly:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ' ευχαριστώ Ελενίτσα μου... Ναι... πώς περνάει ο καιρός... Τώρα της φυλάω τα ....μικρότερα ρουχαλάκια και ήδη μου λείπει αυτή περίοδος... ήδη σκέφτομαι το ...δεύτερο! Λαχταρώ να ξανανιώσω έγκυος, να ξαναζήσω τη μαγεία της γέννας, να ξανακούσω το κλάμα νεογέννητου... :)

Να 'ναι καλά όλα τα παιδάκια μας και η Παναγίτσα να τα φωτίζει από ψηλά...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σ' ευχαριστώ Ελενίτσα μου... Ναι... πώς περνάει ο καιρός... Τώρα της φυλάω τα ....μικρότερα ρουχαλάκια και ήδη μου λείπει αυτή περίοδος... ήδη σκέφτομαι το ...δεύτερο! Λαχταρώ να ξανανιώσω έγκυος, να ξαναζήσω τη μαγεία της γέννας, να ξανακούσω το κλάμα νεογέννητου... :)

Να 'ναι καλά όλα τα παιδάκια μας και η Παναγίτσα να τα φωτίζει από ψηλά...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.