Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΜΑΣ!!!!!!(ΖΖΚ)

Featured Replies

Δημοσίευση

NA SAS ZHSEI! na to deite opws epithymite!!!! k min akous ton kathena pou leei "twra arxizoun ta dyskola..." ....twra arxizei to kalo!!!!!!!!!!!!!!!!!panta ygeia panw apola!!!!!!!!!:) :) :)

• Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 10.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

NA SAS ZHSEI! na to deite opws epithymite!!!! k min akous ton kathena pou leei "twra arxizoun ta dyskola..." ....twra arxizei to kalo!!!!!!!!!!!!!!!!!panta ygeia panw apola!!!!!!!!!:) :) :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ:) .ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ:) .ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

:woohoo: μαριεττα μου ευχομαι η ευτυχια που νοιωθεις να κρατησει για παντα.. να σου ζησει η μικρη, να την χαιρεσαι και να ειστε παντα με υγεια πανω απο ολα.. φιλακια πολλα..

Δημοσίευση

:woohoo: μαριεττα μου ευχομαι η ευτυχια που νοιωθεις να κρατησει για παντα.. να σου ζησει η μικρη, να την χαιρεσαι και να ειστε παντα με υγεια πανω απο ολα.. φιλακια πολλα..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μανουλα,τις καλυτερες ευχες μου για την νεα ζωη που εφερες στον κοσμο και να ξερεις οτι σε σκεφτομαι γλυκια μου!Να σας ζησει και να το δειτε οπως επιθυμειτε!!

Δημοσίευση

Μανουλα,τις καλυτερες ευχες μου για την νεα ζωη που εφερες στον κοσμο και να ξερεις οτι σε σκεφτομαι γλυκια μου!Να σας ζησει και να το δειτε οπως επιθυμειτε!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ!!ΚΑΙ ΖΗΖΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ!!ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!ΦΙΛΙΑ!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ!!ΚΑΙ ΖΗΖΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ!!ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!!ΦΙΛΙΑ!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μαριέττα μου γλυκειά, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να το χαίρεσαι και ότι επιθυμείς να το δείς.

Σημείωση: (άντε τώρα θα μπορείς να φας και το κατείφι που τόσο ήθελες:P :silly:

Δημοσίευση

Μαριέττα μου γλυκειά, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να το χαίρεσαι και ότι επιθυμείς να το δείς.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αγαπημένη μου φίλη, εγώ θα σας αφιερώσω την παρακάτω μαντινάδα:

Με υγεία και χαρά

να τηνε μεγαλώσει,

νύφη, μητέρα και γιαγιά

να τηνε καμαρώσει

Φιλάκια πολλά πολλά!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αγαπημένη μου φίλη, εγώ θα σας αφιερώσω την παρακάτω μαντινάδα:

Με υγεία και χαρά

να τηνε μεγαλώσει,

νύφη, μητέρα και γιαγιά

να τηνε καμαρώσει

Φιλάκια πολλά πολλά!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.