Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΛΥΚΟΜΑΝΟΥΛΕΣ.......VOL 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

χαχαχα δεν εχω προβλημα

αφου σε κανει τοση χαρουμενη θα σου στελνω καθημερινα γιατι ολο κ παντα κατι κανωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 1k
  • Εμφανίσεις 37.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

τιποτα κοριτσακια μου κ ειναι κ πολυ νοστιμα κ ευκολα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ναι ειχα προθερμανει το φουρνο απο πριν στους 250 κ μετα οταν τα βαλα το κατεβασα στους 180

Δημοσίευση
ναι ειχα προθερμανει το φουρνο απο πριν στους 250 κ μετα οταν τα βαλα το κατεβασα στους 180

Και εγώ πάντα έτσι κάνω με τον φούρνο μου :x:x:x

Δημοσίευση

ΟΚ κρατήστε τίποτα και για εμας εεεε;;;;;

Πάλι πονάει ο λαιμός βρε κορίτσια, δεν αντέχω άλλο Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α να είμαι άρρωστη συνέχεια :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ φιλεναδα που τα βαλες :D:D:D:D:D

ειναι πολυ ωραια κ με κιμα!!!

Δημοσίευση

αστα να πανε κ μενα μου χει σπασει τα νευρα ο ξεροβηχας!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αμαν πια οι ιώσεις ρε παιδί μου και δεν μπήκε ακόμα ο χειμώνας.

Τέλεια η φωτογραφία σου με τον Χαράκη!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ μ'αρεσε πάρα πολύ η συνταγή και οι φωτογραφίες σου Βικυ!

Ειναι τέλειες! Λέω και εγώ στην μάνα μου όταν μαγειρεύει κάτι καλό να μου στείλει βρε παιδι μου, και δινει το κινητό στον μπαμπά μου να βγάλει τις φωτος.. Και ο μπαμπάς μου ο καλιτέχνης βγάζει πάντα στην φωτό μαζι με το πιάτο και τις παντόφλες του απο κάτω!!! χαχαχα!!!

Ειναι τέλεια, σ'ευχαριστώ πάρα πολυ!

Περαστικά σας βρε με τα λαιμουδάκια σας!!

Δημοσίευση

χαχαχα σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

αστα δραμα αλλο οσο το πουλακι μου δεν παθαινει τιποτα δεν με νοιαζει εγω τη κουτσοπαλευω!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χαιρομαι που σαρεσουν καποια στιγμη θα σου στειλω φωτο με κατι wrapper που φτιαχνω με κοτοπουλο κ honey mustard που θα παθεις πλακα δεν υπαρχει ανθρωπος που τα εχει φαει κ δεν εχει παθει ερωτα...

μπορει να ρωτησεις κ τη κατερινα απο εδω που τα εχουν δοκιμασει κ τους αρεσαν

πολυ ωραιο κρυο πιατο για παρτυ για μπυριτσες για ολες τις ωρες....

Δημοσίευση
χαιρομαι που σαρεσουν καποια στιγμη θα σου στειλω φωτο με κατι wrapper που φτιαχνω με κοτοπουλο κ honey mustard που θα παθεις πλακα δεν υπαρχει ανθρωπος που τα εχει φαει κ δεν εχει παθει ερωτα...

μπορει να ρωτησεις κ τη κατερινα απο εδω που τα εχουν δοκιμασει κ τους αρεσαν

πολυ ωραιο κρυο πιατο για παρτυ για μπυριτσες για ολες τις ωρες....

Ναι ναιιιιιι!!!! Την θέλω!! :x;;)

Τώρα έρχονται και Χριστούγεννα και θέλω τέτοια για μπουφέ και τέτοια!

Δημοσίευση

οκκκκ φιλεναδα απο αυριο αρχιζει η φωτογραφιση σε οτι περιεργο φτιαχνω η καλυτερη μου εμενα :D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Καλέ στείλε κι από εδώ τίποτα. Εγώ από περιέργη κουζίνα και φαντασία είμαι χάλια :cry::cry: . Και μου αρέσει η μαγειρική!!!!

Δημοσίευση

φλωριάνα μου το κατάλαβα οτι σου αρέσει η μαγειρική, αφου ηταν καλομαγειρεμένα τα πάντα στο πάρτυ του μικρού!!

Τα τσακισα! :@)

Δημοσίευση

Τωρα σειρά μου! 12/12 προ- Χριστουγενιάτικο πάρτυ!!!

Ηθελα να σου πω, οτι εμείς δεν είχαμε ξαναπάει σε μεσημεριανό πάρτυ και τρελάθηκα με την ιδέα! Και εγώ μεσημέρι θα το κάνω! :D

Δημοσίευση

Ναι η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν είχα ξανακάνει. Αλλά απ'οτι είδα και τα παιδάκια παίξανε και ήταν πιο ήρεμα, γιατί όσο να είναι τα απογεύματα είναι λίγο πιο πολύ τσιτωμένα :roll::roll: και οι μεγάλοι είχαν μετά το χρόνο να ξεκουραστούν στο σπίτι τους με ηρεμία ;);) . Βέβαια μπορεί να είναι λίγο τρέξιμο την προηγούμενη γιατί πρέπει να τα έχεις σχεδόν όλα έτοιμα το πρωί, αλλά με λίγη οργάνωση όλα γίνονται ;););)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

γεια σας μανουλιτσες!!!!!!!!!!!καλε εγω σας αφησα στην σελιδα 3 κ σας βρικα στην σελ. 13!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!Κ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ 2 ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΛΙΚΙΑ!!!ΛΕΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ!!! ΤΕΤΟΙΑ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Κ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ(ΝΑ ΤΡΩΕΙ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.Κ.Α.)Κ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΟΣ ΒΡΕΘΟΥΣ!!!ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!Α,ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΕ ΟΥΤ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ!!!Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!ΘΕΛΩ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΗΝΟΥΣ,ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΙΚΥ ΤΙ ΦΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???

JOANAKI TI ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ??????ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝ ΣΟΥ!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ??????????

ΕΡΗ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΙΩΣΗ??

ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΥ???????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.