Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΛΥΚΟΜΑΝΟΥΛΕΣ.......VOL 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

εφτιαξα ζεστη σοκολατα κ τσακιζω κ ενα κομματι κεικ τι ωραιος αυτος ο καιρος :D:D:D

• Απαντήσεις 1k
  • Εμφανίσεις 37.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα!!!κανει τρελο κρυο και εχει πολυ αερα!!!ειμαστε με τα κλιματιστικα αλλα ευτυχως κ το δικο μας σπιτι εινια ζεστο!!!κοριτσακια αφηστε τι επαθα..εχω εδω και 2 μερες διαρροια!!!δεν αντεχω αλλο..στην αρχη νομιζα οτι ειχα συσπασεις αλλα τρωω λαπα και παιρνω buscopan συμφωνα με τον γιατρο!!!ο μπεμπης καλα κλωτσαει και την βρισκω...τωρα ετοιμαζομαστε να παμε σε παιδοτοπο..

τελικα το σκυλακι την γλυτωσε για λιγακι ακομα... :P αυριο και μεθαυριο ο νικος καθεται αμην αμην αμην!!!

φιλακια ομορφιες

Δημοσίευση

τονια μου μηπως εφαγες κατι που σε πειραξε???

αντε θα ευχαριστηθειτε το μπαμπα σας κ μεις αυριο κ μεθαυριο δεν δουλευει :D:D:D

Δημοσίευση

Τονάκι γαστρεντερίτιδα κυκλοφορεί...

Βαριεμαι, βαριεμαι, βαριεμαιιιιι!!!!

Τον γουστάρω αυτον τον καιρο, να έριχνε και ενα χιονάκι....

Δημοσίευση

και συμπληρωνω την ερη βαριεμε κ ξαναβαριεμε δεν περναει η ωρααααααααααααα

θελω χιονι ,πειναωωωωωωωωωωω...αυταααααααα!!

Δημοσίευση

εκανε το αγορι μου μπουμ εσκασε πανω στη πορτα του πεταχτηκε λιγο η φλεβα στο κουτελο του εβαλα βουτυρο μηπως προλαβο το καρουμπαλο :(:(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

δεν το προλαβαα ρε γμτ εχε κανει μεγαλο σημαδη εσκασε με μεγαλα κεφιαααααα :(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

wx re bikaki...asta ki egw pote den to prolavainw...panta karoubalo ginetai!!m auto to kruo den tha epixeirisw na parw ilektriko aurio me to xarouli!ektos tou oti edw pou menw sigoura tha xionisei etsi opws paei..

Δημοσίευση

ναι ρε φιλεναδα το ξερω κ σε σκεφτομουνα τωρα κ εγω εδω πανω στον βουνο πολυ το φοβαμαι,ελπιζω να προλαβει να ερθει ο νικος το πρωι

Δημοσίευση

οχι μωρε ειναι σκληροπυρινικο παιδι δεν μασαει πιο πολυ ποναω εγω παρα αυτος

αλλα οποιον θα βλεπει τωρα θα του λεει εκαα μπουμ στη ποτα τη κατουλα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ναι ευτυχως,αμα την ωρα που χτυπησει τον φιλησω κ του πω παει το μπουμ το πηρε το πονο η μαμα μακρυα το ξεχασε κιολας :D:D

Δημοσίευση

χχαχαχαχαχα!!κ μενα το ιδο κανουν!!ασε που καμια φορα που βιαζομαι τα φιλαω οπου βρω να του ςπερασει κ μου λεει οχι εκει πιο περα!!!χαχαχα!!! :lol::lol:

Δημοσίευση
χχαχαχαχαχα!!κ μενα το ιδο κανουν!!ασε που καμια φορα που βιαζομαι τα φιλαω οπου βρω να του ςπερασει κ μου λεει οχι εκει πιο περα!!!χαχαχα!!! :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ναι εχουν πολυ πλακα τωρα εκει που ηταν ξαπλωμενος ηρθε κ μου λεει μαουλα μπουμ καε μου μασαζ :shock::shock::shock::shock::D:D:D:D:lol::lol::lol: θα με τρελλανει μου ρχετε να τον φαω

Δημοσίευση
:lol::lol::lol: αρχισε τα μελια κ τις μαλαγανιες τωρα ο φρεσκοχτυπημενος!τον φανταζομαι ηδη να κανει ναζια!!λες κ γυρισε τραυματισμενος απ'τον πολεμο!!!!αχαχαχα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: καλε εχουν περασει 2 ωρες που χτυπησε απλα τωρα επειδη ειναι στο κρεββατι του κ πρεπει να κοιμηθει τα θυμαται ολα τωρα σηκωθηκε να μου πει για το παρτυ αυριο της ερη

τον τρωνε τα δρομολογια :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΡΥΟ,ΠΟΛΛΗ ΚΡΥΟ!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΖΕΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ...ΜΟΛΙς ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟς..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσίευση

ναι εγω σημερα το βραδυ θα χουχουλιασω με τα μαξιλαρια :(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.