Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! Νο6

Featured Replies

Δημοσίευση
Γεια σου ρε Χρυσα!!!!!

Ουτε εμεις καναμε κατι ιδιαιτερο...σπιτι κατσαμε...αλλα <μασκαρα> ειχαμε.....τον <καραγκιοζη> τον πεθερο μου! ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

xa xa xa!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 968
  • Εμφανίσεις 37.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

εμεις τσικνισαμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!ντυθηκαμε πολυ πολυ απλα καρναβαλακια και πηγαμε σε κατι φιλους!!!!!!περασαμε ομορφα!!!!!!!και του χρονου αγκαλια με τα πιτσιποπακια σας ολες εσεις που φετος ντυθηκατε εγκυουλες!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Γεια σου ρε Χρυσα!!!!!

Ουτε εμεις καναμε κατι ιδιαιτερο...σπιτι κατσαμε...αλλα <μασκαρα> ειχαμε.....τον <καραγκιοζη> τον πεθερο μου! ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

=))

Παντού υπάρχει ένας καραγκιόζης..χαχα

Δημοσίευση
εμεις τσικνισαμεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!ντυθηκαμε πολυ πολυ απλα καρναβαλακια και πηγαμε σε κατι φιλους!!!!!!περασαμε ομορφα!!!!!!!και του χρονου αγκαλια με τα πιτσιποπακια σας ολες εσεις που φετος ντυθηκατε εγκυουλες!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια τι κάνετε??? Ούτε εγώ έκανα κάτι χθες..Εψησε ο μπαμπάς μου το βράδυ αλλά το άτιμο το κρέας δεν με εμπνέει καθόλου τώρα!! Λέτε να μου βγει χορτόφάγος ο μικρούλης??

Γυρισα σπιτάκι μου και περιμένω να έρθει ο άντρας μου το βραδάκι..Μας έφεραν και τον καινούριο καναπέ και λιώνω!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλιμερα ...τη κανετε..ολα καλα???

ινε καμια εδο???

μπααα δεν βλεπο..να ινε καμια... :lol::lol::lol::lol: ολεσ δουλιεσ κανετε.... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα και καλο μηνα για χθες!τι κανετε?που εχετε χαθει παλι ολοι καλεεεεε??????????????

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Καλό μήνα και καλή Ανοιξη να έχουμε!!

Τι κάνετε κοριτσάκια??

Κάλλι μου πώς είσαι?

Δημοσίευση

καλα ειμαι μαρακι μου!δουλευω και σερφαρω μαζι!καταλαβαινεις τωρα!!!

εσυ τι κανεις?οι αλλες τσουπρες και ο τσουπρος που ειναι?ξερεις??????

Δημοσίευση

Καταλαβα!! Δουλεύεις πολύ!!!! :lol::lol:

Εγώ τα ίδια κορίτσι μου..Στον καναπε και χαζεύω μια στο ιντερνετ και μια στην τηλεοραση!!!

Δεν ξερω που χάθηκαν οι άλλες...Η Νινα μάλλον κοιμάται ακόμα, η Χρυσα σίγουρα στη δουλεια...για τους άλλους δεν ξέρω!!! Μας ξέχασαν!!

Δημοσίευση

Ου ουυυυυυυυ!!!!!!

Εδω ειμαι κ εγω!!!!! Ακομα με την κοιλια τουρλα κ την υπομονη να εξαντλειται!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τι κανετε; πως πανε τα κεφια! Εδω χιονιζει.....

Δημοσίευση

Λολλι μου τι κάνεις??? Αρχισε η αντίστροφη μετρηση ε?? Οπου να ναι θα εχεις τα κοριτσακια σου αγκαλια..αυτο να σκέφτεσαι...βασικά μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει αγωνία πόσο μάλλον εσύ!!!

Χιονίζει ε??? Εμάς εδώ είναι πολύ καλή μερα..ανοιξιάτικη!!

Δημοσίευση

Που ειστε χαμενες καλε;;;;;;; Θα παω να γεννησω και δεν θα σας εχω <δει>....αντε μαζοχτειτε!!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου οταν θα πλησιαζει η ωρα σου ουτε που θα το σκεφτεσαι...!!!!! ;););) Προς το παρον τουλαχιστον δε με απασχολει ουτε η καισαρικη ουτε τιποτα...Δεν εχω αγχος....θελω να γεννησω,να πανε ολα καλα με μενα κ με τα μωρα κ να παω στο σπιτακι μου!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Λολλι μου όλα μια χαρά θα πάνε και θα είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα...Την Τετάρτη ειναι η καισαρική ε? Αντε κοριτσάκι μου η σκέψη μας θα ειναι μαζί σου!

Δημοσίευση

καλε παιδια εγω γιατι ζω στον κοσμο μου?την τεταρτη γενναει η γιωτα????

Δημοσίευση
καλε παιδια εγω γιατι ζω στον κοσμο μου?την τεταρτη γενναει η γιωτα????

Kaleeeee που ζεις;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Μεχρι και οι εφημεριδες το εγραψαν!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

daddy cool ευχαριστω πολυ πολυ!

Κι εσειςε κοντευετε απο οτι βλεπω!!! Με το καλο!!!!!

Δημοσίευση

γιωτουλα μου!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να υποδεχτητε τα κοριτσακια σας!!!!!!!αν και προσβληθηκα λιγο που δεν με εμπιστευθηκες για την καισαρικη σου,τελος παντων!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ευχομαι να μην καταλαβεις τιποτα απ'ολη τη διαδικασια i-)i-)i-)i-)i-) και να παρεις στα χερια σου 2 υγιεστατα ομορφα και ζουμπουρλουδικα κοριτσακια που να σου μοιαζουν κιολας ε?!!! [smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif]

και μην μας ξεχνας!με την πρωτη ευκαιρια ενημερωσε μας ετσι?????? :)] [smilie=computer.gif] :)] [smilie=computer.gif] :)] [smilie=computer.gif] :)] [smilie=computer.gif] :)] [smilie=computer.gif]

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! Τι κάνετε?? Πού χαθήκατε??

Λολλιποπάκι μου εσύ μάλλον τέτοια ώρα έχεις αγκαλίτσα τα κοριτσάκια σου!!! Ολα καλά να πάνε κοπέλα μου!

Δημοσίευση

καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!τι κανετε???????εμαθε μηπως κανεις τι εγινε με το γλυφιτζουρακι και τα κοριτσακια της να μας ενημερωσει κι εμας???

που χαθηκατε παλι ολοι καλε????

γιελιζ,χρυσα,νινα,δημητρα,γιωργο,μαρακι ....................!!!!!!!ποιους ξεχασα???που εισστε ολοι??????

Δημοσίευση

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Το γλυφιντζουράκι μας γέννησε από ότι διάβασα που είπε μια κοπέλα και είναι πανευτυχείς!!

Δυο κουκλίτσες εχει στην αγκαλίτσα της! ΝΑ της χαίρονται!

Δημοσίευση

Λοιπον φιλεναδες γεννησα και ολα πηγαν καλα!!!!!!

Θα γραψω αναλυτικα την ιστορια μου (οταν με αφησουν οι μπομπιρινες μου) :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

να σας ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

να εισαστε παντα καλα για να χαιρεστε την ομορφη οικογενεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

και μολις βρεις χρονο αλλαξε και το τικερακι σου ετσι??????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα περιμενουμε την ιστορια σου!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.