Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

γεννησε το ΛΕΝΑΚΙ26

Featured Replies

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ.

• Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ.

Δημοσίευση

καλημερα ΛΕΝΑΚΙ26 να σου ζησει η κουκλιτσα και να την καλοαναθρεψεις... Να εισαι παντα τοσο ευτυχισμενη και ολα τα καλα στον δρομο της κουκλιτσας σου. Φιλακια και πολλες ευχες

Δημοσίευση

καλημερα ΛΕΝΑΚΙ26 να σου ζησει η κουκλιτσα και να την καλοαναθρεψεις... Να εισαι παντα τοσο ευτυχισμενη και ολα τα καλα στον δρομο της κουκλιτσας σου. Φιλακια και πολλες ευχες

Δημοσίευση

Να σας ζήσει Λενάκι!! Εύχομαι να είναι γερό και καλοφωτισμένο το κοριτσάκι σου!!

Θα περιμένουμε να μας πεις όλες τις συγκινητικές λεπτομέρειες!!

Φιλιά πολλά πολλά και συγχαρητήρια...

Δημοσίευση

Να σας ζήσει Λενάκι!! Εύχομαι να είναι γερό και καλοφωτισμένο το κοριτσάκι σου!!

Θα περιμένουμε να μας πεις όλες τις συγκινητικές λεπτομέρειες!!

Φιλιά πολλά πολλά και συγχαρητήρια...

Δημοσίευση

Ελενά μου , να σου ζήσει η κορούλα σου που τόσο πολύ ανυπομονούσες να την πάρεις αγκαλίτσα!!! Τώρα γέμισαν τα χέρια σου κ η καρδίά σου!!!

Να είναι καλότυχο στη ζωή του κι εσύ με τον αντρούλη σου δίπλα της να την καμαρώνετε!!

Να σου ζήσει κ πάλι κ με το καλό κ στην μαμά πατρίδα τώρα πια!!

Φιλάκια στην μπουμπού!!

Δημοσίευση

Ελενά μου , να σου ζήσει η κορούλα σου που τόσο πολύ ανυπομονούσες να την πάρεις αγκαλίτσα!!! Τώρα γέμισαν τα χέρια σου κ η καρδίά σου!!!

Να είναι καλότυχο στη ζωή του κι εσύ με τον αντρούλη σου δίπλα της να την καμαρώνετε!!

Να σου ζήσει κ πάλι κ με το καλό κ στην μαμά πατρίδα τώρα πια!!

Φιλάκια στην μπουμπού!!

Δημοσίευση

Λενακι μου θυμασε που ελεγες ποτε θα την παρεις αγκαλιτσα?Να τωρα που ηρθε η ωρα και την εχεις αγκαλια σου κοπελα μου :) .Καλοτυχη και ευτηχισμενη να μας ειναι η μπουμπουκα σου.Να μας ζηση :kiss:

Δημοσίευση

Λενακι μου θυμασε που ελεγες ποτε θα την παρεις αγκαλιτσα?Να τωρα που ηρθε η ωρα και την εχεις αγκαλια σου κοπελα μου :) .Καλοτυχη και ευτηχισμενη να μας ειναι η μπουμπουκα σου.Να μας ζηση :kiss:

Δημοσίευση

Γλυκια μου ελενιτσα να σου ζησει η κοπελιτσα σου.Να ειναι γερο και καλοφωτισμενο και σεις οι γονεις περηφανοι για το δημιουργημα σας!!!:)

Τωρα πια ολοκληρωθηκε η ευτυχια σας!!!!!Απλα απολαυστε την!!!!!:P :P

Δημοσίευση

Γλυκια μου ελενιτσα να σου ζησει η κοπελιτσα σου.Να ειναι γερο και καλοφωτισμενο και σεις οι γονεις περηφανοι για το δημιουργημα σας!!!:)

Τωρα πια ολοκληρωθηκε η ευτυχια σας!!!!!Απλα απολαυστε την!!!!!:P :P

Δημοσίευση

λενακι να σου ζησει η μπουμπου.

να ειναι γερη και παντα ευτυχισμενη.:P

Δημοσίευση

λενακι να σου ζησει η μπουμπου.

να ειναι γερη και παντα ευτυχισμενη.:P

Δημοσίευση

Αχ λενάκι όλη σου η εγκυμοσύνη πέρασε με παρέα το μαμυλαντ!!!και με όλες εμάς!!μιας και ήσουν μακριά απο τους δικούς σου ανθρώπους... πέρασε ο καιρός και να τη η μπουμπού έσκασε μύτη!!

Ανυπομονούμε να τη γνωρίσουμε , φαντάζομαι να μοιάζει στη μαμά....;)

Να σας ζήσει!!Να είναι πάντα υγιής και καλότυχη!!!και σε σένα όλα τα καλά!

Δημοσίευση

Αχ λενάκι όλη σου η εγκυμοσύνη πέρασε με παρέα το μαμυλαντ!!!και με όλες εμάς!!μιας και ήσουν μακριά απο τους δικούς σου ανθρώπους... πέρασε ο καιρός και να τη η μπουμπού έσκασε μύτη!!

Ανυπομονούμε να τη γνωρίσουμε , φαντάζομαι να μοιάζει στη μαμά....;)

Να σας ζήσει!!Να είναι πάντα υγιής και καλότυχη!!!και σε σένα όλα τα καλά!

Δημοσίευση

λενακι να σου ζησει η ζουζουνα σου να ειναι παντα γερη και καλοτυχη.να την δεις να μεγαλωνει οπως θελεις.:cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.