Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

EFTASE H WRA MOU!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Λενάκι τα καλύτερα τώρα έρχονται!!!! Στιγμές συγκίνησης και χαράς για ολη την οικογένεια! Με το καλό να έρθει!!!

• Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 8.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Με το καλό Λενάκι να πάνε όλα καλά και να νιωσετε πιο ευτυχισμένοι από όσο νομιζετε και μπορείτε να φανταστείτε!

Δημοσίευση

Με το καλό Λενάκι να πάνε όλα καλά και να νιωσετε πιο ευτυχισμένοι από όσο νομιζετε και μπορείτε να φανταστείτε!

Δημοσίευση

Lenaki μου γλυκο, κι εγω σ'ειχα στο νου μου αυτες τις μερες!!!;) με το καλο κοπελα μου!! ολα θα πανε καλα!! λιγες ωρες σε χωριζουν πια απ' τη μπεμπουλα σου!!!:woohoo: περιμενουμε νεακια με πολλη πολλη αγωνια!!!

η ωρα η καλη!!!:cheer:

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Lenaki μου γλυκο, κι εγω σ'ειχα στο νου μου αυτες τις μερες!!!;) με το καλο κοπελα μου!! ολα θα πανε καλα!! λιγες ωρες σε χωριζουν πια απ' τη μπεμπουλα σου!!!:woohoo: περιμενουμε νεακια με πολλη πολλη αγωνια!!!

η ωρα η καλη!!!:cheer:

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ.

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ.

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

Λενακι μου γλυκο πωπω τωρα το διαβασα και τρελαθηκα απο την χαρα μου.Αντε κοριτσακι μου ολα να πανε κατα ευχην και να εχεις μια κουκλαρα στην αγγαλια σου.Με το καλο καρδουλα μου με το καλο :kiss: .

Δημοσίευση

Λενακι μου γλυκο πωπω τωρα το διαβασα και τρελαθηκα απο την χαρα μου.Αντε κοριτσακι μου ολα να πανε κατα ευχην και να εχεις μια κουκλαρα στην αγγαλια σου.Με το καλο καρδουλα μου με το καλο :kiss: .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ax! vre koritsia poso me syginisate oles....

Sas eyxaristw poly poly gia tis eyxes sas!

Poso dynamh mou dinoun...

Tha mou leipsete poly aytes tis meres.Tha

sas skeftomai! Na eiste kala oles! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ax! vre koritsia poso me syginisate oles....

Sas eyxaristw poly poly gia tis eyxes sas!

Poso dynamh mou dinoun...

Tha mou leipsete poly aytes tis meres.Tha

sas skeftomai! Na eiste kala oles! :)

Δημοσίευση

Αντε Λενακι μπορει να ειμαστε μακρια αλλα η καλη μας αυρα θα σου ειναι κοντα,θα σε σκεφτομαστε και θα περιμενουμε με αγωνια στην οικογενεια μας το μωρακι σας....μας:woohoo: με το καλο βρε να μας ερθει!!!!!!!:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Αντε Λενακι μπορει να ειμαστε μακρια αλλα η καλη μας αυρα θα σου ειναι κοντα,θα σε σκεφτομαστε και θα περιμενουμε με αγωνια στην οικογενεια μας το μωρακι σας....μας:woohoo: με το καλο βρε να μας ερθει!!!!!!!:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

αχ Λενακι μου ποτε περασαν 9 μηνες!Ευχομαι να πανε ολα καλα.Μην ανησυχεις για τιποτα.Σε μια μερα θα γινεις μανουλα!Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση

αχ Λενακι μου ποτε περασαν 9 μηνες!Ευχομαι να πανε ολα καλα.Μην ανησυχεις για τιποτα.Σε μια μερα θα γινεις μανουλα!Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση

Με το καλό το κοριτσάκι σου Λενάκι!!! Μια μερούλα και θα την κρατας στην αγκαλιά σου!! :woohoo:

Δημοσίευση

Με το καλό το κοριτσάκι σου Λενάκι!!! Μια μερούλα και θα την κρατας στην αγκαλιά σου!! :woohoo:

Δημοσίευση

Λενάκι σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου είναι η καλύτερη και ομορφότερη στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας.

:kiss:

Δημοσίευση

Λενάκι σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου είναι η καλύτερη και ομορφότερη στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας.

:kiss:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ;) ;) ;):P

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ;) ;) ;):P

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλό μου Λενάκι, ήρθε πράγματι η ώρα να δεχτείς κι εσύ το μικρό σου αγγελάκι!!! Είσαι από τα πιο γλυκά κορίτσια του Mammyland και τώρα θα γίνεις κι εσύ μανούλα! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, να είναι η Παναγιά μαζί σου και να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής σου! Θα σε σκεφτόμαστε όλες σίγουρα και θα σου στέλνουμε τη θετική μας αυτή σκέψη, ευχή για σένα και την πριγκίπισσά σας!!

Πολλά φιλιά και με το καλό!!! :):):):):):):)

Δημοσίευση

Καλό μου Λενάκι, ήρθε πράγματι η ώρα να δεχτείς κι εσύ το μικρό σου αγγελάκι!!! Είσαι από τα πιο γλυκά κορίτσια του Mammyland και τώρα θα γίνεις κι εσύ μανούλα! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, να είναι η Παναγιά μαζί σου και να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής σου! Θα σε σκεφτόμαστε όλες σίγουρα και θα σου στέλνουμε τη θετική μας αυτή σκέψη, ευχή για σένα και την πριγκίπισσά σας!!

Πολλά φιλιά και με το καλό!!! :):):):):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.