Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ας ξεχαστούμε...Ας μιλησουμε για κατι αλλο..μεχρι.

Featured Replies

Δημοσίευση

τι ειναι αυτο?πες μου λιγο για να μπω στο πνευμα

• Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 23k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕ Τ;Α ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ...ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ra4 έγραψε:

τι ειναι αυτκαο?πες μου λιγο για να μπω στο πνευμα

καποια καναλια εχουν ενταξει στο προγραμαμ του να βλεπουμε τς αγαπημενες μας ειτες την επομενη η σε ευλογο χρονικο διαστημα στο ιντερνετ .Μερικες σελιδες που μπορεις αν δεις ειναι το !www.antenna web.tv , www.mega web tv /www.tvland.gr ειναι απο πας στο google γραφεις το ονομα της αγαπημενης σου σειρας καιδιπλα επεισοδια και στα βγαζει on-line για παραδειγα αν θελεις αν δεις τα μυστικα της εδεμ πατας στο google : τα μυστικα της εδεμ επεισοδια και σου βγαζει μια λιστα με διαφορα site .καλ επειτυχια

Δημοσίευση

καλησπέρα τσούπρες! πως πάει;; B)B)B)

ακουσα καιρό και είπαν οτι και η ερχόμενη εβδομάδα δροσερή θα είναι...

από σειρές, όσο παίζουν DR HOUSE και NCIS

εγώ πλέω σε πελάγη ευτυχίας... :) ...!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

pos pame xehniomaste? :laugh: ante na doume..pao na potiso ta louloudakia mou..ti fegari apopse..

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααααα οοοοοοοοοοοοολλλλλλλλληηηηηηηηηηη

μεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρραααααααααααααα

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ TINKERBEL.ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ.ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ :lol:

Δημοσίευση

tinkerbel mou kalimeeerrrrrraaaaa :woohoo: ...K stis alles kopelitses ennoeitai..Paw trapeza k 3ana mpainw y 8a er8ei to afentiko k 8a rwtaei an piga :angry:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalimera ki apo mena ki ego sto grafeio..kafedaki mpas kai xipniso..tora pou leipei o antroulis den mou kanei kardia na pao na koimitho..xazologao kai paei arga kai na ..tora koutoulima..as me voithisei o kafes..kalimera..oles sti douleia eimaste e?kalli vdomada kai kouragio

Δημοσίευση

αργεντινουλα κι εμενα αμα λειπει ο αντρας μου ετσι κουτουλαω :laugh: :laugh: :laugh:

απο σημερα ειπα οτι θα κοψω τον καφε (μηπως κανω κακο στον εαυτο μου με τον καφε) δεν λεω αλλα γιατι ειμαστε στην απαγορευμενη ζωνη...αλλα κουτουλαω απιστευτα... :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

Epistre4a!! :) Egw pinw MONO ena frappedaki tin imera, tsigaro to meiwsa arketa!!! AAA den mporw na milisw me autes tis apagorevmenes le3eis :S ..Mono ena 8a pw..Tinkerbel eimazte mazi :blink: ..Des tickeraki :)

Δημοσίευση

ΤΙΝΚΕRBEL KAI ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ.ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΦΡΕΝΤΟ ΝΤΕΚΑΦ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ...ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! :)

Δημοσίευση

adria το ειδα ειμαστε μαζι ;););)

λεω να παω στο αλλο θεμα να τα πω λιγο γιατι εδω η αργεντινουλα θα μας διωξει :P:P

Δημοσίευση

καλημέρα και καλή εβδομάδα και απο εδώ, έγραψα τα νέα μου στο άλλο μας.

έχω χάσει επισόδια αλλά θα τα μάθω σιγά σιγά.

Τρέχω τρέχω τρέχω...

μετακόμιση, και φυσικά δύο σπίτια προς το παρόν δυο άντρες και μια δουλειά τρελή και αδέσποτη..

Θα τα καταφέρω??????????

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσουδια!!!εμενα με εγκατελειψε δια παντως το τικερ μου,και τι καλα που εκανε! :dry:σε λιγο θα παω σε μια επιδειξη με φω μπιζου :angry: ,δεν εχω χειροτερο αλλα την κανει η καλυτερη μου φιλη...τι να κανω?Μεθαυριο σαραντιζει και η Γιαννα!!! :woohoo: ανυπομονω να δω το πιτσουνακι της!!!λεει οτι μοιαζει του συζηγου....γαλανοματικο το κοβω!!! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

etsi koritsakia..xero einai diskoli i apotoxinosi...siga siga...

kimonaki mporeis na xanftiaxeis tikeraki..tora pou emathes...dio antres morouli?pao sto allo post na do ti les..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

a ok..tora to eida..kouragio moroulaki..einai sti zoi..ki ego ehasa to mpampaka mou..prin 1 1/2 xrono..kai zoristika ki ego poli..ola tha ftiaxoun siga siga..na xereis einai dipla mas..kouragio sto diko sou mpampaka..oi antres nomizo zorizontai ligo perisotero otan xanoun to sintrofo..diskoleuontai monoi..emena i manoula kala paei giati ehei pollous filous..alla oso na nai..itan poli demeno zeugari..:(

na xereis pos tipota de xanetai..ola metamorfonontai se kati allo..

Δημοσίευση

δυο αποριες ειχα αλλα η μια μου λυθηκε...καταλαβα ποιοι ειναι οι δυο αντρες...

η δευτερη ειναι...πια ειναι η Γιάννα??? :blink::blink::blink:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

auti pou sarantizei!!! :laugh: ax vre tinky ola prepei na ta xereis?xixi..mallo den tin xeroume..tha nai pio palia..i kimon edo pou einai mes tis dimosies sxeseis tha mas pei..

Δημοσίευση

Καλημερούδια !

εγώ πήγα πρωινιάτικα το κουτάβι μας για το 2ο εμβόλιο...αντε να κάνει και το τρίτο να τον βγάζω βόλτααααα !!!!!!

πετάγομαι στο αλλο ποστ να δω τι παίζει !!!!

kiss kiss !!!!

Δημοσίευση

γιουυυυυυχουυυυυυυυυυυ

καλημερα στο ΠΟΣΤ...και καλα Ας μιλησουμε για κατι ΑΛΛΟ!!

ΕΠΕΙΔΗ ειμαι και ΣΠΑΣΤΙΚΙΑΑΑΑ να σας πω την θερμοκρασια μουυυυυυυυυυυυυ????

χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλημερα κοριτσουδια!!!

Πως περασατε..????? Εγω πινιγομαιιιιιιιιιιιιιιιι σημερα στην δουλεια.

γμτ... :(

Δημοσίευση

εγω παλι επειδη τα εχω παρει στην δουλεια μου, χαζευω στο νετ και δεν κανω δουλεια....χαχαχαχα

ετσι για να μαθουν... :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.