Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ...

Featured Replies

Δημοσίευση

αγαπηηη μου να σας ζησει...

να την καμαρωσετε..παντα με υγεια ευχομαι..

να μας την φιλησεις...

περιμενουμε φωτο..

τα φιλια μου

• Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 12k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ρουμπελίτσα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!

να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη :):):)

καλή λοχεία!

Δημοσίευση

Να σας ζησει!!!!! Να ειναι γερη,καλοτυχη και να γεμιζει αγαπη το σπιτικο σας!!

Δημοσίευση

να σου ζησει το μελινακι σου!!!!!!! :laugh: να ειναι παντα καλοτυχη κι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!! :woohoo: περιμενουμε τις φωτο!!!!!!!! ;)

φιλακια!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

rubelitsa να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!παντα γερο κ καλοτυχο να ειναι!!! :)

καλη λοχεια να εχεις!! :)

:kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ. ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Ρουμπέλλα μου να σου ζησει η προγκήπισσα σου!!!!!!! Γερή καλότυχη και ευτυχισμένη να ειναι!!!!! καλή λοχεία σου ευχομαι!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ παναγια μου μια μελινουλα γλυκιαααααααααααα!!!!!!!!!!!! γεννηθηκε και τρελανε τη μαμα και τον μπαμπα!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΡΟΥΜΠΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΗΣ!!!!!! ΟΛΟ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

ποπο εχω ανατριασει ρε τρελο... καλη λοχεια αγαπη μου να εχεις,καλο κουραγιο στα ξενυχτια και σταματα να της τσιμπας τα μπουτακια.......σε βλεπωωωωω!!!!! χαχαχαχααχαχαχαχααχ

Δημοσίευση

Ρούμπι μου γλυκιά να σας ζήσει η Μελίνα σας!!!

Γερή και ευλογημένη να είναι!!!

Καλη λοχεια να εχεις!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ!βρε ρουμπελιτσα πως περναει ο καιρος;;;σαν χθες μου φαινεται που εμαθες οτι εισαι εγκυος...που εκανες χοριακες...και τωρα εχεις το μελινακι αγκαλιτσα :)

να σας ζησει η κορακλα σας...το μελινακι σας...να την δειτε οπως ποθειτε! :cheer:

Δημοσίευση

Ρουμπη μου να σας ζησει η μικρη Μελινα γερη κ καλοτυχη να ειναι σε ολη της τη ζωη :kiss: καταλαβενω πως νιωθεις γιατι ετσι ημουν κ εγω πριν ενα χρονο περιπου, αλαξε η ζωη σου ολη... ;) μακια :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ειναι ηδη 2 χρονια που γνωριζομαστε και ολες τις ελπιδες πουειχες για αν αποκτησεις ενα μωρακι καινα τωρα το εχις αγκαλιτσα να σου ζησει κοπελα μου και να το δεις οπως εσυ θελεις .Θα τα πουμε

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ....

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ..ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!

ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΓΛΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

ΑΝΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ...!!!! :)

Δημοσίευση

Να την χαίρεστε κ να σας χαίρεται η μικρή σας πριγκίπισσα!!! Καλή λοχεία κ καλή μητρότητα σου εύχομαι!!!

Δημοσίευση

Ρουμπελιτσα μου σου ευχηθηκα και σε αλλο ποστακι που δεν ανοιξες εσυ,αλλα θα στα ξαναπωωωωωωωωω!!!συγχαρητηρια κοπελα μου ναστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι!να χαιρεστε την μικρη Μελινα σας με το υπεροχο ονοματακι σας!!!φιλακια πολλα στα μπουτακια της και περιμενουμε φωτοοοοοο!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου να σας ζήσει η πριγκίπισσά σας και να είναι γερή και τυχερή σε όλη της τη ζωή...Να την καμαρώσετε όπως ποθείτε...

Καλή προσαρμογή και καλή λοχεία!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!

Περιμένουμε φωτογραφίες!!!!

Δημοσίευση

Ρουμπελακι μουυυυ, θα τρελαθω!! ηρθε η μικρη Μελινα στον κοσμο???

Καλοτυχη να ειναι κ μια ευτυχισμενη πορεια στην ζωη της!! καλη λοχεια κ σε σενα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να σας ζησει γλυκια μου!!!!! Να τη χαιρεστε και να την καμαρωσετε οπως ποθειτε!!!!! :silly: :silly: :silly:

Να ειναι γερη και τυχερη σε ολη της τη ζωη!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Καλη λοχεια!!! ;):kiss:

Δημοσίευση

Nα την χαίρεστε και να την καμαρώνετε για όλη σας την ζωή.

Καλή λοχεία να έχεις.

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία της φώτο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.