Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΛΥΘΗΚΕ!

Featured Replies

Δημοσίευση

Ανθούλα μου να σου ζήσει το αντράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου!!!!!!!

Και εγώ νομίζω οτι αφού είδε πουλάκι η γιατρός, δεν θα είναι λάθος η πρόβλεψη.....

Αχχχ τι όμορφα !!!!!!

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 5.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!

Χτες πήγαμε στον γιατρό όλα καλά με το μωράκι μας και μας το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά οτι είναι κοριτσάκι!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Θα έχω δύο κοριτσάκια!!!! Είμαστε τόοοοοσο χαρούμενοι!!!:laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!

Χτες πήγαμε στον γιατρό όλα καλά με το μωράκι μας και μας το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά οτι είναι κοριτσάκι!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Θα έχω δύο κοριτσάκια!!!! Είμαστε τόοοοοσο χαρούμενοι!!!:laugh:

Δημοσίευση

με το καλο μαριαιωαννα μου.

να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου...:P

Δημοσίευση

με το καλο μαριαιωαννα μου.

να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου...:P

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ....

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ 4 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ...

ΕΚΑΝΑ ΤΟ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....

ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΣΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΥΤΕ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ...

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΗ....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ?????

ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ....

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ 4 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ...

ΕΚΑΝΑ ΤΟ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....

ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΣΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΥΤΕ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ...

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΗ....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ?????

ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΣΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΛΈΓΟΝΤΑΣ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ (ο ανδρας μου καιγοταν για αγορι). ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΣΤΗΝ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΝΑΙ.......

Δημοσίευση

ΣΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΛΈΓΟΝΤΑΣ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ (ο ανδρας μου καιγοταν για αγορι). ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΝΑΙ.......

Δημοσίευση

Το κοριτσακι δεν ειναι σιγουρο, γιατι οταν σχηματιζονται τα γεννητικα οργανα, στην αρχη και για το αγορι και για το κοριτσι εχουν το ιδιο επιπεδο σχημα, απλα με τις μερες στο κοριτσι γινεται τρυπουλα ενω στο αγορι μεγαλωνει και γινεται πουλακι. Αν δειτε σε φωτο σταδιακα την αναπτυξη θα το καταλαβαιτε.Παντως πιστευω οτι εφοσον ειδε ολοκληρο πουλακι (καθοτι ειναι και 2 μετρα αντρας ο γιοκας σου!), αμφιβαλλω οτι θα αλλαξει μετα.:)

Παντως οτι και να ειναι τελικα, καλο θα ειναι.Το καθενα εχει τις χαρες του. ;)

Δημοσίευση

Το κοριτσακι δεν ειναι σιγουρο, γιατι οταν σχηματιζονται τα γεννητικα οργανα, στην αρχη και για το αγορι και για το κοριτσι εχουν το ιδιο επιπεδο σχημα, απλα με τις μερες στο κοριτσι γινεται τρυπουλα ενω στο αγορι μεγαλωνει και γινεται πουλακι. Αν δειτε σε φωτο σταδιακα την αναπτυξη θα το καταλαβαιτε.Παντως πιστευω οτι εφοσον ειδε ολοκληρο πουλακι (καθοτι ειναι και 2 μετρα αντρας ο γιοκας σου!), αμφιβαλλω οτι θα αλλαξει μετα.:)

Παντως οτι και να ειναι τελικα, καλο θα ειναι.Το καθενα εχει τις χαρες του. ;)

Δημοσίευση

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ.

elpi76 έγραψε:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΝΑΙ.......

Δημοσίευση

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙ.

elpi76 έγραψε:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΝΑΙ.......

Δημοσίευση

Κοπέλα μου, με το καλό να υποδεχτείς τον ....λεβέντη σου...

Να ΄ναι γερό και καλότυχο...

Φιλιά...

Δημοσίευση

Κοπέλα μου, με το καλό να υποδεχτείς τον ....λεβέντη σου...

Να ΄ναι γερό και καλότυχο...

Φιλιά...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.:)

Δημοσίευση
;)Ανθακι μου,γερο να ειναι το μωρακι σου με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου...αφου σου ειπε ετσι ο γιατρος περιμενε λιγο μεχρι την επομενη εξεταση....να μου πεις αντεχετε και εγω δεν ξερω αν θα αντεχα να το κρατησω μυστικο....φιλια...:)
Δημοσίευση
;)Ανθακι μου,γερο να ειναι το μωρακι σου με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου...αφου σου ειπε ετσι ο γιατρος περιμενε λιγο μεχρι την επομενη εξεταση....να μου πεις αντεχετε και εγω δεν ξερω αν θα αντεχα να το κρατησω μυστικο....φιλια...:)
Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΘΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΦΙΛΙΑ.:kiss:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΘΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΦΙΛΙΑ.:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.