Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Όταν ξεκίνησα να γράφω στο μαμμυ έλεγα άραγε θα γράψω ποτέ στις ανακοινώσεις εγκυμοσύνης???

και να που ήρθε και η ώρα για μένα :):):)

μετά από μια αποτυχημένη σπερματέκχυση και άλλη μια αποτυχημένη εξωσωματική.. στις 3/5 έκανα την δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής!

ημουνα αισιόδοξη από την αρχή, προσευχόμουνα στην Παναγίτσα και έγινε το ΘΑΥΜΑ!!!!!

Σήμερα το πρωί πήγα για χοριακή και η τιμή ήτανε 381!!!!!!!!!!!!

Μεθαύριο θα την επαναλάβω και εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

θα γίνω μανούλαααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λέτε να είνια δυδιμάκια??? θα τρελαθώ!!!!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

κοριτσακι μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα η και δυο γερα μωρακια :) :woohoo:

Δημοσίευση

geozouli σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και σε 9 μηνες να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι/κια σου!!!

φιλια πολλα! :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοριτσάκι. :laugh:

Καλή εγκυμοσύνη εύχομαι και όλα να πάνε δεξιά.... :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

bourique μου σ' ευχαριστώ πολλύ!!!! κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να τα δεις όπως επιθυμείς!!!

nanna μου κι εσύ να κρατήσεις με το καλό στην αγκαλιά σου ένα υγειέστατο μωράκι!!!!!

κικίτσα δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεσαι αλλά εύχομαι κι εσύ ότι επιθυμείς!!!!! σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ουπς γκάφα.. κικίτσα μου με το καλό το μωράκι σου, μ' ένα πόνο!!!!!!!!!

λετίσια κι εσύ το ίδιο!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΑΠΟ ΤΙς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς....

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μπραβο κοπελα μου...να εχεις μια τελειομηνη καταπληκτικη εγκυμοσυνη!!!

ερχεται και η σειρα μας σιγουρααααα :woohoo:

Δημοσίευση

Με το καλό!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μπράβο....να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!! :):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι γλυκειά μου σίγουρα έρχεται η σειρά σας!!!!!!! σου εύχομαι να είσαι η επόμενη που θα μας πει τα χαρμόσυνα!!!!!!

Δημοσίευση

geozouli έγραψε:

ναι γλυκειά μου σίγουρα έρχεται η σειρά σας!!!!!!! σου εύχομαι να είσαι η επόμενη που θα μας πει τα χαρμόσυνα!!!!!!

απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί....

η ευχές από εγκυούλα πιάνουν... ;););)

Δημοσίευση

geozouli mpravo,sugxarhthria!!!!me to kalo na krathseis se 9 mhnakia to mwraki pou toso po8eis!!!na exeis mia eukolh kai euxaristh egkumosunh ws to telos!!!!!mpravooooo!!!!

Δημοσίευση

sou euxomai ola teleia na pane!!!

tetoia na vlepoume tetoia na akoume.....

ante mpike i anoixi kai pirame fwtia etsi???? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

fetos tha parei fwtia to mammy apo tis pirkagies tis polles :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητηριααααα :):):):) ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη ηρεμη και τελειωμηνη και σε λιγους μηνες να κρατας το μπεμπακι σου αγκαλια :):):):)

Δημοσίευση

Geozouli καλη εγκυμοσυνη να εχεις και συγχαρητηρια, και εγω 3/5 εκανα εμβρυομεταφορα και εκανα χοριακη την παρασκευη και ηταν 350, θα την επαναλαβω αυριο.Λες να παμε για διδυμα?

Δημοσίευση

faniko sugxarhthria kai se sena!!!me to kalo to mwraki sou!!!!ola na sas pane teleia koritsia+se ligous mhnes apo twra na kratate agkalitsa ta mwrakia sas!!!

Δημοσίευση

Τι ωραια!!Πολλα καλα νεακια σημερα!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις και δυδιμακια!! :kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητηρια!!ευχομαι μια υγιη τελειομηνη εγκυμοσυνη γιατι σου αξιζει μετα απο τοσα που εχεις περασει.αν και δεν εχουμε ξαναμιλησει λεγοντας οτι εχεις περασει δυο αποτυχημενες προσπαθειες καταλαβαινω ποοοοοσο πολυ το θελεις και χαιρομαι πολυ που ηρθε.ολα να κυλανε υπεροχα απο εδω και περα :)

Δημοσίευση

Πού είσαι βρε κορίτσι????? Σε έχω χάσει!

Χαλάλι σου αφού γύρισες με τόσο τέλεια νέα!!!

Συγχαρητήρια!!!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και είμαι σίγουρη ότι θα πάνε! Να σκέφτεσαι θετικά και να το χαρείς όσο μπορείς!!!!

Με το καλό να αγκαλιάσεις το μωρό σου ή τα μωρά σου!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Ολα να πανε τελεια!!!

Γκαστρχρονια η φετινη βρε παιδι μου! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.