Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σε ποια εβδομάδα γεννήσατε??

Featured Replies

Δημοσίευση

γνωρισα την μικρη μου ζουζουνα στην 38η εβδομαδα κυησης, ηταν η πιο ομορφη γνωριμια, την αγκαλιασα και δεν την αφηνα με τιποτα.

• Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γνωρισα την μικρη μου ζουζουνα στην 38η εβδομαδα κυησης, ηταν η πιο ομορφη γνωριμια, την αγκαλιασα και δεν την αφηνα με τιποτα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΙΧΑ ΠΗΤ 18/06 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 19/06 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18/06 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ

Δημοσίευση

ΕΙΧΑ ΠΗΤ 18/06 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 19/06 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18/06 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΗΤ 13/9 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 2/9 ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ 38η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΗΤ 13/9 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 2/9 ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ 38η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλησπερα ελευθερια μου.Εγω το αγορι το γεννησσα στη πρωτες 3ις μερες του 9ου μηνα λογω που ηταν διπλοδεμενος με το λωρο , πηγα με ραντεβου για καισαρικη, και τη μπουμπου στη 32 μισο εβδομαδα λογω που ο πλακουντας ειχε ριζες στη μητρα και ηταν ακριβως πανω στο τραχηλο, και μου τη πηρανε παλι με καισαρικη.ανα πασα στιγμη μπορουσε λεει να πεσει και ο πλακουντας και το παιδι...ολα καλα ομως .φιλακια..

Δημοσίευση

Καλησπερα ελευθερια μου.Εγω το αγορι το γεννησσα στη πρωτες 3ις μερες του 9ου μηνα λογω που ηταν διπλοδεμενος με το λωρο , πηγα με ραντεβου για καισαρικη, και τη μπουμπου στη 32 μισο εβδομαδα λογω που ο πλακουντας ειχε ριζες στη μητρα και ηταν ακριβως πανω στο τραχηλο, και μου τη πηρανε παλι με καισαρικη.ανα πασα στιγμη μπορουσε λεει να πεσει και ο πλακουντας και το παιδι...ολα καλα ομως .φιλακια..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ego peira kai 2 ebdomades apo ton 10 mhna. Den ebgaine to mpoumpouki mou...telika mpeika me proklisei. Apo ton 7o mhna perimena na genniso ...ebala kai 25 peripou kila...den antexa allo!

Δημοσίευση

ego peira kai 2 ebdomades apo ton 10 mhna. Den ebgaine to mpoumpouki mou...telika mpeika me proklisei. Apo ton 7o mhna perimena na genniso ...ebala kai 25 peripou kila...den antexa allo!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα 38 εβδομώδων κ 1 ημερας προγραμματισμένη καισαρική λόγω ισχιακής προβολής. Είναι η ζώή μου όλη, είναι η κόρη μου!!!

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα 38 εβδομώδων κ 1 ημερας προγραμματισμένη καισαρική λόγω ισχιακής προβολής. Είναι η ζώή μου όλη, είναι η κόρη μου!!!

Δημοσίευση

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Εγώ γέννησα την κόρη μου την 40η εβδομάδα με Κ.Τ λόγω υψηλής πίεσης. Την ίδια μέρα ωστόσο έσπασαν τα νερά.

Τον γιό μου την 38η εβδομάδα προγραμματισμενα με Κ.Τ.

και το νεότερο μέλος τησ οικογένειας μου την κόρη μου την γέννησα στις 36w+2d με Κ.Τ.

Δημοσίευση

Εγώ γέννησα την κόρη μου την 40η εβδομάδα με Κ.Τ λόγω υψηλής πίεσης. Την ίδια μέρα ωστόσο έσπασαν τα νερά.

και το νεότερο μέλος τησ οικογένειας μου την κόρη μου την γέννησα στις 36w+2d με Κ.Τ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

εγω γεννησα στις 37εβδ και 4 ημ τον μπεμπουλη μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.