Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

xekinaw seprafar auto to mina!makari na voithisoun

Featured Replies

• Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

και τι δεν εκανες...ολα τα εκανες παλι...καταστροφη....χαχαχαχαχαχαχα...ελα σε πειραζω...μου λειπει η ζαχα και ξεσπαω σε σενα :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ολο με μαλωνεις! δεν με αγαπα καθολου! εγω ειμαι τοσο καλο κ ευγενικο παιδι και εσυ ολο με μαλωνεις ουαααα

χαχαχα ναι ναι κυρια μου εκανα αταξιες γιατι δε μπορω τις αδικιες!

καλε εκανα ρημα!τελειο!!!

αληθεια που ειναι το ειδωλο μας?

Δημοσίευση

βολταρει το ειδωλο σας.... :P:P:P:P:P καλα ειναι....

αχ μη κλαις....ασχημα το κανεις...με ξεκουφανες :P:P:P το μαμισαμε το θεμα της κελυς....χαχαχα...αραγε ποιες σε κολλησαν ραμονα να μαμας τα θεματα? :P:P:P :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ελευθερια οι κακες παρεες!

κοιταξε οσον αφορα τη κελλυ καλυτερα να της μαμησουμε θετικα το θεμα να γελαει το κοριτσακι μας να της φυγει το αγχος γιατι αλλιως δεν ανεβαινω δραμα! α της το εχω ταξει της ατιμης οταν δουμε +++ να ανεβω να με κερασει καφε στη βεραντα της και οχι στη σταση των κτελ που παει με τις αλλες τις τρελες!χαχαχαχα

απαπα κακη επιρροη αυτη η ζαχα!σουτ μην κλαις θα σε δει ο γαμπρος!χαχαχα

Δημοσίευση

δραμα?οταν θα πας δραμα με το καλο.δε σταματας και σαλονικα να σε δουμε και εμεις?για εκεινο τον πατσα :P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh:

ασε κακο πραγμα η ζαχα....ρωτα και εμενα...δε μου φτανει να της μιλαω στο Pc,την έχω και εκτος... :P:P:P:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

geia sasss kai xara sassss koukles mou!!!!!!milinaki kimon liberty mou sas euxaristw poli!!!!!!!!lipon pou lete prin 2 xronia stin kriti efaga gamopilafo kai marese para poli!!!!!!!!axx an minw egguos ramoniooo na deis ti tha sou zitaw xixixixixixi!!!na dw telika pou sto kalo tha pame tokalokairi exoume alaxei 100 meroi!!!!!pame kritiiiii ante vre linaki ela k suu wraia tha nai:):):)xaxaxa ti na kanwwww xaxaxa mauta ta ktel axx ekei voleuei na vrethoume!!!axxx na minw egguos kai ama den ertheissss tha se faw!!!!!oles na rtheiteee oles!!!keranw kafe!!sas kanw kai to trapezi xixi

Δημοσίευση

γεια σου κελλυ... :kiss::kiss::kiss::kiss: στο μαμισα το θεμα..αλλα το συνηθιζω.. :P:P:P:P:P:P:P:P η ζαχα φταιει παλι :P:P:P:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kaleee den pirazeiii !!!!!!!!!xaroumena pragmataa lemeeeee ti peirazeiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!libertyyy na vrethoume ka me sena kamai fora sto ktel stin thesaaloniki xaxaxxa

Δημοσίευση

ολες για καφε στης κελλυς σε δεκα μερες!

δε νομιζω να σε πιεζω ε κελλυ μου?χαχαχα

ρε σεις τελικα που θα παμε για καλοκαιρι?

Δημοσίευση

αεροδρομιο εχω περασει κ εγω απο εκει!περιμενα το λεωφορειο για το σταθμο!χαχαχαχα ρε δε περιμενετε να γινω 22κ μια μερα να παμε στο καζινο??

Δημοσίευση

Γεια σου kelly!!Αχχχ...ωραια η Κρητη!ειχα παει οταν ειχε παρει ο αντρας μου μεταθεση!Παροτι ημουν με την κοιλια στο στομα περασα πολυ ωραια!!

Δημοσίευση

χα εσενα σε πηγαν κρητη και εμενα Πολη εμ μονο εγκυες θα κανουμε τουρισμο ρε μαμοτο?χαχαχα

Δημοσίευση

ελα μου ντε!

λοιποοον επιλογες για το καλοκαιρι: Ελαφονησος,Ροδος-Συμη,Κρητη

Δημοσίευση

Ψηφιζω Ροδο γιατι δεν εχω παει.Να δοκιμασουμε,και την Ροδιτικη κουζινα!

Δημοσίευση

Εγω θα ερθω αγκαλια με το εμετοστοπ και ενα αλλο που δε θυμαμαι πως το λενε! δε θα ξανααρωστησω εμα ελεος

εμεις θα παμε εστω και για ενα τετραημερο! ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΝΤΙΑΡ ΚΑΜ ΓΙΟΥΘ ΑΣ ΠΛΙΖΖΖΖ

Δημοσίευση

Αι γουις να ειμαι πρεγκναντ και ας παω διακοπες το γυρω της Ακροπολεως! :laugh: Ιν εβρυ αδερ γουει θα παμε τουγκεδερ...

Δημοσίευση

ριαλι? τωρα σοβαρα εχουμε βρει σουπερ προσφορα για ξενοδοχειο!!

α το γυρο της ακροπολης...εμ εμεις θα παμε βολτα στη πλακα αυριο με το σκυλο σου φτανει?χαχαχα

Δημοσίευση

Στην αναβροχια καλο ειν και το χαλαζι...αλλη παροιμια στο δικαπακο!! :laugh:

Δημοσίευση

οου κιμον γιου αρ σοου φανι

αυριο θα περπατησουμε στη πλακα να κουρασουμε το σκυλο!

ε λοιπον κοιταξε στη ροδο ειναι πανεμορφα και αξιζει οχι μονο για διακοπες αλλα και για να ζησεις!

Δημοσίευση

kely sou euxomai kali epituxia... ki egw ksekinisa auton ton mina serpafar, elpizw na pane ola kala giati prospathoume panw apo xrono kai exoume kourastei polu psuxologika, eidika me oli tin diadikasia twn eksetasewn ... ti problima exete eseis? se emas to exw egw, den kanw kales worriksies... gia na doume, euxomai na boithisoun ta xapia!

(ta opoia kapws me riksane, imouna akoma pio xalia tis meres pou ta epairna, ebaza ta klamata sunexeia!! esu eixes paromoia sumptwmata?)

kali epituxia mas loipon... kai suntoma me thetika apotelesmata!

Δημοσίευση

Εχεις δικιο,ειναι τεραστιο και υπεροχο νησι!Παω να ταισω τον γιο μου να γινει του Avatar εδω μεσα,και τα λεμε...φιλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.