Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ειδαμε το μωρο

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσακια γεια σας,τι μου κανετε,αυτες τις ημερες πονουσα,ειχα και καφε υγρα και εμεινα στο κρεβατι..χτες πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το μωρο!!! απιστευτη εμπειρια.... το ειδαμε για πρωτη μας φορα!!!! χερακια-ποδαρακια,ολα φαινονται!!! μονο που εχω παθει μια αποκολληση..οχι μεγαλη ειπε ο γιατρος γιαυτο και δεν ειχα αιμα,αλλα πρεπει να μεινω στο κρεβατι.. και θα ξαναπαω μεγαλη εβδομαδα να με ξαναδει... αυτα τα νεα μου!

Δημοσίευση

μικρούλα μου μπράβο!!!!όλα καλά θα πάνε!!!και εγώ είχα αποκόλληση και όλα μια χαρά είναι..θα ξεκουραστείς θα πάρεις και τα χαπάκια σου(λογικά θα σου έδωσε utrogestan) και όλα θα είναι τέλεια!!!

φανταστικό να το βλέπεις το σποράκι;;;και που να δεις και αργότερα που θα κουνιέται κιόλας!!!σκέτη τρέλα!!!μπράβο κοριτσάκι μου!!!

Δημοσίευση

ANTE IPOMONI TORA OLA THA PANE KALA ARKI NA PROSEXIS NA MIN KOYRAZESE K TA PODIA PSILA :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω κοριτσια, δεν μου εδωσε χαπακια.. μου ειπε ομως να μην περπαταω πολυ,να μην ανεβω καθολου σκαλες,να ειμαι στο κρεβατι γενικα.

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ-ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ........

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ???

ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ....ΟΚ??????

Δημοσίευση

να κανεις οοοοο,τι σου λεει ο γιατρος σου και ολα θα πανε καλα!!!

ξαπλα να εισαι,... οχι καθιστη....

και φυσικα με το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ τηλ ή πας στον γιατρο σου!

παρε κανενα βιβλιο να διαβαζεις... DVD.... να εφοδιαστεις!

συστηνω τα εξης βιβλια...

1. Η βιβλος της εγκυμοσυνης

2. Τι τραβαμε κι εμεις οι μανες (κωμικο-ευχαριστο...κι επικαιρο για σενα!)

Δημοσίευση

μικρουλακι δεν ειναι τιποτα ξαπλα πολυ και αραλικι...........

το επαθα κι εγω αλλα ημουν 3μηνων εκατσα 15 μερουλες ξααααααπλα και να το παλικαρι(το εχεις δει χιχιχιχι)

πολλες το παθαινουμε αυτο οποτε μην αγχωνεσαι και χαλαρα αφουειδες χερακια ποδαρακια και τα σχετικα(σας χαιρετισε κιολας!!) μια χαρα θα πανε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολααα

πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μικρουλα χαιρομαι πολυ για σενα που θα γινεις μανουλα.

Να προσεχεις με την αποκολληση .Να ξαπλωνεις και να ακους το γιατρο σου.

Δημοσίευση

min se agxonese glykia mou tipota den einai ola kala 8a pane :)

riksto stin ksapla ekmetaleysouto :) tora pou mporeis :D

giati molis er8ei to mpempaki ksexna tin ksapla !!! :D

apisteyto den einai toso mikro eee??ena 8ayma !!!

me to kalo to moraki sou

polla filia

3Ha1m4.png

Δημοσίευση

mikroulaxristos όλα καλά θα πάνε! απόλαυσε τις ξάπλες τώρα και θα έρθει ένα δυνατό μωράκι αργότερα B) καλά να είσαι κοπέλα μου! :kiss:

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

κοριτσακια γεια σας,τι μου κανετε,αυτες τις ημερες πονουσα,ειχα και καφε υγρα και εμεινα στο κρεβατι..χτες πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το μωρο!!! απιστευτη εμπειρια.... το ειδαμε για πρωτη μας φορα!!!! χερακια-ποδαρακια,ολα φαινονται!!! μονο που εχω παθει μια αποκολληση..οχι μεγαλη ειπε ο γιατρος γιαυτο και δεν ειχα αιμα,αλλα πρεπει να μεινω στο κρεβατι.. και θα ξαναπαω μεγαλη εβδομαδα να με ξαναδει... αυτα τα νεα μου!

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ... :):) ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.... ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχ βρε αγαπες μου ευχαροστω για τα μηνυματα,τωρα σηκωθηκα να δω τις απαντησεις σας, θα το κανω συστημα,θα εχω ολη μερα ανοιχτο το μαμμυ και θα μπαινω οποτε μπορω να κοιταω..

βουλιτσα μουυυυυυυυυυυυ το ξερω....τι να κανω δεν ειδες με εχουνε βαλει σε ενα κρεβατι και δεν με αφηνουν να κανω τιποτα!!

ρουμπακι μου αληθεια???? και σενα ετσι σε ειχαν???????

Δημοσίευση

Μην ανησυχείς καθόλου κοπέλα μου.Όλα θα πάνε καλά, μόνο να μείνεις οπωσδήποτε στο κρεβατάκι σου.Και εγώ είχα αποκόλληση χωρίς αίμα από την 6η εβδομάδα, έκατσα όλο το πρώτο τρίμηνο κρεβάτι και όλα πήγαν καλά.Τώρα πια, υπάρχει ακόμα αλλά είναι απειροελάχιστη και δεν επηρεάζει το έμβρυο.Δεν εμφανίστηκε ποτέ αίμα.

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ.....3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΗΜΟΥΝ!!!!!!

ΠΑΡΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ....ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ....ΤΑΙΝΙΕΣ...ΟΛΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!

ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΤΑ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

mikroula mhn agxwnesai,to exoun perasei polles kopeles auto kai den eixan kanena provlhma.ola kala!!!des poia 8esh se voleuei giati auto proexei twra.h ksapla kai to nini sou,fusika k su!!!!

Δημοσίευση

Που'σαι βρε κοριτσάκι μου;;;... Τώρα είδα τα νέα σου!

Πολλή πολλή προσοχή, μην τυχόν και το κουνήσεις από το κρεβάτι, σ'έφαγα!!!!

Όλα καλά θα πάνε, μη μου αγχώνεσαι!!! Φιλάκια πολλά!!!! :) :) :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Koritsakia mou tora eida tis apantiseis sas kai pragmatika sigkinithika..an den eixa k esas..

Roulaki mouuuuuu....mou leipses...

Δημοσίευση

καλες ξαπλες και μην ανοισηχεις θα παν ολα καλα,και σου ευχομαι μικρουλα να παν ολα καλα,αντε και με ενα υγιεστατο μωρακι στη αγκαλια σου!!!:) :)

Δημοσίευση

Μικρουλααα μου,υπομονη και οαλ θα πανε κατευχην!!!ΜΕΙΝΕ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!εκμεταλέυσου την περιοδο αυτη γιατι μετα θα τρεχεις..χαχχαχαχαχ

παρε βιβλια ,περιοδικα,ταινιες και χαλαρωσε!!!αντε θα το ξαναδεις το μωρουλινι σου την Μ.Δευτερα τυχερουλα!!!φιλακια πολλα σε σενα και στο φασολακι σου!!!

Δημοσίευση

ασε το ρουλακι που σου ελειψε και κατσε ξαπλα λεμεεεε, η ρουλα εδω ειναι δεν φευγει, αντε για να μας ερθεις και σε συναντηση με το νινι, ξαπλα και παλι ξαπλα ολοι να σε υπηρετουνε!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ax mariandaki mou etsi opos ta les einai ..fovamai toso polu mipos ginei ksyi kako..

Koritsakia mou eyxaristo gia tin stitiksi..tha po ston xridto na mou ferei ola ta periodika ayrio!!!

Δημοσίευση

πως ειναι το σκυλι στην εικονα μου ξαπλα και ακουνητο,ηρεμο να ονειρευετε; ετσι και εσυ!!!!!!

Δημοσίευση

Ελα βρε κορμιιιιιιιιιιι! Είδατε το νινάκι! Μπράβο κοπέλα μου! Ξεκουράσου τωρα για να μπορείς αργότερα να βολτάρεις! :P :laugh: Δεν είναι τίποτα! Λίγο υπομονή στην αρχή, κανε οτι που σου είπε ο γιατρός και μετα θα είσαι μια χαρά! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.