Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ο ΖΟΥΖΟΥΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙ....

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ,ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

• Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπραβο, μπραβο , μπραβο :):):)

Συγχαρητηριαααααα :P:P:P:P:P:P

Αχ δε ξερω τι να γραψω απο τη χαρα μου! Σου ευχομαι να πανε οοολα καλα και να κρατησεις αγκαλιτσα και το δευτερο παιδακι σου. Φιλακια πολλααα :kiss:

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

thouli έγραψε:

ελεγα μετα το πασχα ναι..αλλα ηξερα οτι θα γινοταν ποιο νωρις.Πηρα αρχες του μηνα τον γιατρο κ μου εδωσε το πρασινο φως κ ετσι να το νινακι....μονο να πανε καλα ολα μεχρι το τελος...

Θα φερω σε ολες γουρι..[/quote:22lrehsu] Ειμαι σιγουρη οτι θα φερεις σε ολες μας γουρι, ειμαι 100% σιγουρη ;) Ανε να περνουμε κι εμεις σειρα :P Ηρεμια και ξεκουραση :)

Δημοσίευση

Συγχρητήρια κοριτσάκι μου. :) :silly:

Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα.

Εύχομαι μια ονειρεμένη εγκυμοσύνη

και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωράκι.

Φιλάκια.

:kiss:

Δημοσίευση

Mε το καλό να δεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας!!!Όλα να σου πάνε καλά!!! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω κοριτσια...ολες ειστε πολυ γλυκες.

Σημερα ειμαι καλυτερα δουλευει μαλλον κ η προγεστερονη κ ξεαγχωθηκα κ εγω.Μονο εχω το στομαχι μου χαλια...οταν λεμε χαλια δεν μπορω να φαω τιποτε...κουραγιο θα ερθουν κ καλυτερες ημερες.

Δημοσίευση

Ραφαελ μου, ευχομαι ολα να πανε καλα και να χαρισεις στο ζουζουνο σου ενα γερο αδερφακι!!!! :P:P

Δημοσίευση

καλε εγω ευχηθηκα η γουρουνα? ειπα συγχαρητηρια? ειπα γερο νινι σαν τα ψηλα βουνα και να το χαιρεται η μανουλα του και ο πατερουλης του? ο Θεουλης να σας προσεχει και τους δυο....

Δημοσίευση

ωπα καλε λαθος....εδω ειναι τεσσερις: ενας μπεμπακος, ενα νινακι που ερχετια σιγα σιγα, μια ευτυχισμενη μανουλα και ενας χαζομπαμπακος ευτυχισμενος.....ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

mata σε ευχαριστω κ εσυ με εναν γιο τωρα....γενικα

ευακι εσενα ειναι το πρωτο σου...αντε με ενα γερο μωρακι...μονο αυτο εχει σημασια πια...σε ευχαριστω

Δημοσίευση

ραφαέλ με το καλό το δεύτερο μωράκι σου!να προσέχεις και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη! :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσακια σας ευχαριστω οτι καλυτερο κ για σας....

Δεν θα εχω ιντερνετ για λιγες ημερες...ελπιζω την κυριακη να μπω...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σε ευχαριστω σαβροπιγκουινακι μου...κ εσυ με εναν γιο....

φευγω σημερα απο ροδο, ηταν να φυγω το σαββατο αλλα βρηκαμε πολυ οικονομικο εισητηριο διαφορα 100ευρω κ πραγματικα το σκεφτηκα...δεν αξιζει...φευγω για να μην κουραζομαι λογω που ειχα λιγο αιμα κ ο αντρας μου εχει 6 υπηρεσιες μεσα σε 10 ημερες...οποτε καταλαβενεις οτι θα ειμαι μονη...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσακια ολα καλα...το μωρακι μου μεγαλωνει το ειδα...θα ξαναπαω την αλλη εβδομαδα να ακουσουμε την καρδουλα του...Δεν εχω αιμα απο τοτε...ολα καλα.Δεν εχω ιντερνετ εδω σπιτι κ σημερα ηρθα στην μαμα μου που εχουν.

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Μόλις τώρα είδα το μήνυμά σου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην έχεις κανένα προβληματάκι. :)

Άντε να παίρνουμε και μεις σειρά...

:silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

χαρηκα πολυ κοριτσακι μου ειδς που το λεγαμε εκατσε τελιακ ακι εισαι οσες αναποδα και να ερχονται τα πργματα καποια στιγμη ρεμεις και νατο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δεν εχω καλα νεα....το μωρακι μου ειναι καλα εχει κ καρδουλα αλλα δυστηχως πηγε κ εκατσε πανω σε μια εγκοπη απο την καισαρικη τομη...θεωρειτε εκτοπη κυηση με κινδυνο την ζωη μου...μιλαμε για την γκαντεμια μου...τι να σας πω...δεν μπορω απο χτες το βραδυ κλαιω συνεχεια...μακαφι να εκανε λαθος ο γιατρος αλλα νομιζω οτι οταν περναμε ενα ασχημο δεν γελαμε ποτε...

σημερα θα παω κ σε εναν αλλο υπερηχογραφιστη αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι...

Δημοσίευση

Ραφαελ εισαι εδωω????Ηρεμησε πηγαινε να το τσεκαρεις και σε αλλο γιατρο για να εισαι σιγουρη!!!πολλες φορες ο υπερηχος παραπλανα και τον ιδιο τον γιατρο.τι να πω ,ολα να πανε καλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.