Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αισθησιακές φωτογραφήσεις....

Featured Replies

Δημοσίευση

αχ οσο για τους πιγκουινους θα πηγαινα και εγω μαζι! ξερετε οτι το κρυο τσιτωνει δερματακι!εχετε δει πολλους εσκιμωους με ζαρες?

χαχαχαχα

Δημοσίευση

Γεια σου βρε Λιμπ μου με τα θεματα σου :laugh: !!!Ανυπομονω κ εγω για το επομενο :P;) !!

Προσωπικα το αισθησιακο γυμνο(οχι το προστυχο κ το χυδαιο)δε με ενοχλει να το βλεπω!Πιστευω οτι πραγματικα μπορει να ειναι τεχνη με το σωστο τροπο!

Εγω θα ποζαρα μονο για τον καλο μου :P !

Οσο για την κορη μου...θα προσπαθουσα να το χειριστω με σωστο τροπο,δε μπορω να σου πω αυτη τη σιγμη τι θα κανα!Μπορω να σου πω ομως οτι ο αντρας μου θα την αποκληρωνε!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: !!!!!!!!!!

Mamma xina εχεις πολυ δικιο για τους εσκιμωους...δε το ειχα σκεφτει ποτε!Μηπως να φυγουμε ολοι να παμε να βρουμε τους πιγκουινους :laugh: ???

Δημοσίευση

αντε κοριτσια κανονιστε καμμια συναντηση για πιγκουινους εγω ειμαι μεσα!!!

ααα να σωσουμε και τη φωκια!!!τελειο???

επισης το θεμα δεν ειναι αν θα καναμε αισθησιακη φωτογραφιση αλλα αν θα μας αφηναν να κανουμε!γιατι πες οκ εμεις τρελες και ...ψωνια παμε και κανουμε...μετα πως θα το παρουσιασουμε χωρις να μας σκοτωσει ο καλος μας?χαχαχαχα

Δημοσίευση

παντως πλακα θα ειχε η απαντηση των αντρων σε αυτο το θεμα με τη φωτογραφιση της κορης!χαχαχαχαχα φανταζομαι τον αδερφο μου να λεει οτι θα την σκοτωνε την ανηψια μου!χαχαχα

Δημοσίευση

Χαχαχα εγω θα ειμαι στο φυσικο μου περιβαλλον (με τους πιγκουινους) :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!!!Τωρα το συνειδητοποιησα!!!

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............!!!!!!!

Παντως σοβαρα ,ο αντρας μου θα παθαινε εγκεφαλικο,υστερια...ολα μαζι!!!

Αφου τωρα που την εχουμε φωτο που την κανουμε μπανιο,μου λεει "αυτες να τις κρυψεις!!!!" :blink: :woohoo:

Δημοσίευση

χαχα τι λετε πρωι πρωι...χαραματα!!!!!!!!! :laugh:

ΚΙ ΕΓΩ θα εκανα αισθησιακη φωτογραφιση αλλα με μαυρο φοντο και μαυροσκοταδο.... μονο το λαμπερο μου χαμογελο θα φαινοταν ουσιαστικα!!!!!! :laugh:

ΛΙΜΠΕΡΤΙ συγκεντρωσου!!!!!! :P:P:P:P:P

Δημοσίευση

φωτογραφιση για την κρεστ λοιπον!!!!χαχαχαχα

ετοιμασου να δεις την γυμνη αληθια!!!

μπα μαλλον την γυμνη ηλιθια θα δω!!!

χαχαχαχαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

συγκεντρωμενη ειμαι ζαχα μου...στις απαντησεις σου :P:P:P:P:P:P:P:P εσυ και ο αλεξαντρος πετριδης...τα πιο λαμπερα χαμογελα... :P:P:P:P:P:P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.