Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κοριτσακια μαζευτειτε:ποιες γενναμε το 2010 κ που?

Featured Replies

• Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 3/8/10 ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗ ΓΕΝΕΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

κοριτσια εχει γεννησει καμια στον Γαληνο Θεσσαλονικη;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΧΩ ΠΗΤ 15-8 ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!ΒΑΣΤΕΡ,ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 21-06-10 ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

• 1 month later...
Δημοσίευση

εχω σκοπο να κανω υπομονη μεχρι την 1 νοεμβριου για να γεννησω πρωτα ο μεγαλοδυναμος στο ασκληπιειο ηρακλειου...

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα!!γενναω το 2ο νινακι μου εως 29 Σεπτεμβριου στο Μητερα αλλα θα γινει πιστευω νωριτερα γιατι ειναι με καισαρικη...καλη λευτερια και γερα μωρα σε ολες μας!!

Δημοσίευση

stasa_mich έγραψε:

Καλησπερα και απο εμενα....εχω ΠΗΤ 21/3/2010 και περιμενω με ανυπομονησια να παρω την μπεμπουλα μου αγκαλια!!!! Α! Γενναω με το καλο στο Μαιευτηριο Τρικαλων!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ 21/3 ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ :P:P:P ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ :P:P:P

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 21/06/2010 ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ...

Δημοσίευση

Γεια σου Aggelika x με το καλο το μωρακι σου. Αγορακι η κοριτσακι? Και εγω γενναω πρωτα ο Θεος 6/9/2010 στο νοσοκομειο Μυτιληνης. Ακομα δεν ξερω τι μωρακι εχω. Την Τριτη θα κανω τη β επιπεδου. Που μενεις???

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΔΩ.

ΑΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΜΕΝΩ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ.

ΕΣΥ?

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?

Δημοσίευση

Ολα τελεια με τη β επιπεδου. Τον ειδαμε και ειναι ενας κουκλος το μαναρακι μου. Το πρωτο σου μωρακι ειναι? Εμενα ναι. Δουλευεις? Εγω ναι. Ειμαι κοινωνιολογος και δουλευω εδω κια τεσσερα χρονια στο προγραμμα "βοηθεια στο σπιτι" στο δημο μου.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΧΩ ΠΗΤ 29/11 ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα.Και εγω εχω πητ 29/11.Θα γεννήσω και το 2ο αγοράκι μου στο ιασω.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Με το καλό κορίτσια και με ένα πόνο..:) Eγώ έχω ΠΗΤ 27/11 και θα γεννήσω πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά στο ΛΗΤΩ. Φιλάκια!

Δημοσίευση

Εγώ έχω ΠΗΤ:17/7/10 και γεννάω στο Λητώ!!!!! Ελπίζω ο μπέμπαρος μου να βγεί γερός κ δυνατός. Σε όλες κορίτσια ευχομαι τα ίδια, να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας σύντομα!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 30/7/2010 ΣΤΟ ΙΑΣΩ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια..εγω εχω ΠΗΤ 8/8/10 ,περιμενω κοριτσακι και γενναω στο Αρεταιειο..με το καλο τα μπεμπακια μας!! :kiss:

Δημοσίευση

Geia sas koritsia...Egw exw pht 10-11/11 2010 perimenw agoraki kai malon tha gennhsw sto genesis sthn thessalonikh....Me to kalo ta mwrakia mas kai me enan pono.. :)

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

Geia sas koritsia...Egw exw pht 10-11/11 2010 perimenw agoraki kai malon tha gennhsw sto genesis sthn thessalonikh....Me to kalo ta mwrakia mas kai me enan pono.. :)

θα μπορουσαμε να ειμαστε και στα διπλανα κρεβατια αλλα εγω λεω να παω διαβαλκανικο.ποτε δεν ξερεις ομως τι γινεται.

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια....κι εγώ θα γεννήσω το 2010 Νοέμβρη μήνα...και θα κάνω αγοράκι....... :) καλή λευτεριά σε όλες!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια εγω εχω πητ 22/11/2010

θα γεννησω στο ιπποκρατειο θεσσαλονικης εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.