Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Συγκλονιστική η περιγραφή σου!

Να σας ζήσει ο μικρός πρίγκιπας!

Εύχομαι κάθε ευτυχία,πολλή υγεία και άπλετη χαρά στην ζωούλα του!

Καλή λοχεία :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να τον χαίρεστε κοπέλα μου. Να είναι πάντα γερός και δυνατός. Συγκλονιστική εμπειρία ε? Ανυπομονώ να το ζήσω.

Φιλάκια πολλά στο κουκλί σου. Καλή λοχεία!! :kiss:

Δημοσίευση

να σας ζήσει να τον χαίρεστε τον κούκλο σας!!!!το πρώτο μου αγοράκι το γέννησα με καισαρική και ελπίζω το δεύτερο να γεννηθεί φυσιολογικά...η αλήθεια τρόμαξα λίγο με την περιγραφή αλλά με το τελείωμα βούρκοσα!!!να είναι πάντα υγιής και καλότυχος σας εύχομαι το ίδιο και εσείς για να τον χαρείτε!!!Καλές σαράντα να χεις!! ;)

Δημοσίευση

ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΙΑΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ..

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ,Ο ΘΕΟΣ Κ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΥΓΕΙΑ!!!

ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΟΧΙ Κ ΛΙΓΑ ;)

Δημοσίευση

να σας ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!παντα γερο να ειναι το μωρακι σας κ καλοτυχο στην ζωουλα του!!!καλη λοχεια κ σε σενα!!!!!!

συγκινηθηκααα!!!

Δημοσίευση

Απίστευτη και συγκινητική η ιστορία σου firfiriko!!! Να σας ζήσει ο πρίγκηπάς σας και να τον καμαρώνετε μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ!! Πάντα γερός και καλότυχος να είναι!! Καλή λοχεία και δύναμη σε σένα!

Δημοσίευση

με συγκινησες βρε σοφακι μου!!!!!!!!!!

να σου ζησει το κουκλι σου!!!!!!!!!να τον δεις οπως ποθεις!!!

φιλακια και στους δυο σας!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει ο πρίγκιπάς σας να είναι γερός,δυνατός και γεμάτος αγάπη και ευτυχία!!!!!!!!

Καταπληκτική η αφήγηση του τοκετού σου!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!

Εμένα με τρομάζει λίγο το θέμα του τοκετού..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ...

ΟΣΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ...

ΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΤΑ...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..

Δημοσίευση

μπραβο μπραβο κοριτσακι μου σε ειχα στο νου μου...να σας ζησει ο πριγκιπασ να τον χαιρεστε καλη λοχεια ναχεις....

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ! ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ..

Δημοσίευση

Ψυχή μου!!! Φοβερή περιγραφή κοπέλα μου!! Και το μωράκι σου είναι απίστευτο! Κουκλάκι ζωγραφιστό!! Να σου ζήσει και να τον καμαρώνεις όπως επιθυμείς!! Πάντα γεμάτος υγεία στην ζωούλα του!!

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου,με συγκίνησες!!!

Να σου ζήσει και οι μοίρες να τον ράνουν με

όλες τις αρετές και χάρες!!!

Είναι γλύκας!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ...ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!

ΜΚ23 ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Δημοσίευση

Καλη μου να σας ζησει ο μπεμπης!!! Ειναι σκετη γλυκα!! Η περιγραφη σου ηταν τελεια, δινεις σε εμας που δεν θα εχουμε την ευκαιρια να γεννησουμε φυσιολογικα, την εικονα, την εμπειρια και τα συναισθηματα που νιωθει μια μανουλα εκεινες τις στιγμες!!!!

Να σας ζησει και παλι ο μπεμπουλης σας και να το χερεστε!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κικιτσα22 έγραψε:

Καλη μου να σας ζησει ο μπεμπης!!! Ειναι σκετη γλυκα!! Η περιγραφη σου ηταν τελεια, δινεις σε εμας που δεν θα εχουμε την ευκαιρια να γεννησουμε φυσιολογικα, την εικονα, την εμπειρια και τα συναισθηματα που νιωθει μια μανουλα εκεινες τις στιγμες!!!!

Να σας ζησει και παλι ο μπεμπουλης σας και να το χερεστε!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ...

ΑΝ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.