Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4D ΥΠΕΡΗΧΟΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Ελενη!!Πω!Πω!:) Τι ωραια αισθηση ειναι αυτη;:laugh: πω!πω!δακρυσα...........!!!!!!!!!!!!ποσο σας νιωθω οταν την ειδατε;;;;μου λειπει ολο αυτο!!!!!!!Με το καλο κοπελιτσα μου γλυκια να σας ερθει το μωρακι σας!!!!!!:woohoo: Να ειστε παντα ολοι σας καλα!!!!!!!!:silly:

• Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 10.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελενη!!Πω!Πω!:) Τι ωραια αισθηση ειναι αυτη;:laugh: πω!πω!δακρυσα...........!!!!!!!!!!!!ποσο σας νιωθω οταν την ειδατε;;;;μου λειπει ολο αυτο!!!!!!!Με το καλο κοπελιτσα μου γλυκια να σας ερθει το μωρακι σας!!!!!!:woohoo: Να ειστε παντα ολοι σας καλα!!!!!!!!:silly:

Δημοσίευση

AX ELENI MOU TI TELEIA NA VLEPEIS TO MORAKI SOU PRIN AKOMI GENI8I !!!!!

ME TO KALO NA TIN PAREIS STIN AGALITSA SOU ELENI MOU K NA TIN DEIS NA MEGALONI OPOS EPI8IMEIS FILAKIA POLLA :kiss: .:kiss: .:kiss: .

Δημοσίευση

ME TO KALO NA TIN PAREIS STIN AGALITSA SOU ELENI MOU K NA TIN DEIS NA MEGALONI OPOS EPI8IMEIS FILAKIA POLLA :kiss: .:kiss: .:kiss: .

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟ??ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:) ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ;) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟ??ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:) ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ;) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

τι ομορφο μωρακι αχ καλη μου με το καλο να την παρεις αγκαλιτσα σου ευχομε με το καλο να ερθει στον κοσμο αυτο.πωπω καταπλικτικη εξεταση.

Δημοσίευση

τι ομορφο μωρακι αχ καλη μου με το καλο να την παρεις αγκαλιτσα σου ευχομε με το καλο να ερθει στον κοσμο αυτο.πωπω καταπλικτικη εξεταση.

Δημοσίευση

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

κουκλα φανταζομαι οτι θα καθεσαι και θα την κοιτας συνεχειααααααα.

και γω ειμαι 32 βδομαδων και θελω να παω να κανω εναν τετοιο υπερηχο για να δω τον μπεμπη.

αχ ανατριχιασα.ειναι υπεροχη.να βλεπεις αυτο το πλασματακι που εχεις μεσα σου λιγο πριν γεννηθει

ειναι μαγικο

με το καλο λοιπον :)

Δημοσίευση

κουκλα φανταζομαι οτι θα καθεσαι και θα την κοιτας συνεχειααααααα.

και γω ειμαι 32 βδομαδων και θελω να παω να κανω εναν τετοιο υπερηχο για να δω τον μπεμπη.

αχ ανατριχιασα.ειναι υπεροχη.να βλεπεις αυτο το πλασματακι που εχεις μεσα σου λιγο πριν γεννηθει

ειναι μαγικο

με το καλο λοιπον :)

Δημοσίευση

me to kalo na sou erthei koritsi mou..ego simera kleino ton 5 k simera tha kano to megalo iperixo..anipomono na to do..

to filo tou morou de to matha k de tha to matho to thelo gia ekpliksi,,,

ola kala na mas pane.

Δημοσίευση

me to kalo na sou erthei koritsi mou..ego simera kleino ton 5 k simera tha kano to megalo iperixo..anipomono na to do..

to filo tou morou de to matha k de tha to matho to thelo gia ekpliksi,,,

ola kala na mas pane.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΙΚΗ!ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:kiss:

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΝΙΚΗ!ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.