Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

H PRWTH FOTO MAS

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ "ΤΟ MAMMYLAND"!!!ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ Κ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ?

• Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 7.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ "ΤΟ MAMMYLAND"!!!ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ Κ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

elenh mou tha exoume psila egonia kai mena psilo einai to kamari mou.prin mia eydomada htan 10 ekatosta to podi mono kai sxedon 20 olokliro to mwro.koukla h korh sou koukla.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

elenh mou tha exoume psila egonia kai mena psilo einai to kamari mou.prin mia eydomada htan 10 ekatosta to podi mono kai sxedon 20 olokliro to mwro.koukla h korh sou koukla.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

eleni ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΣΙΝΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗ.

Δημοσίευση

eleni ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΣΙΝΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια μου να σας ζησουν τα αγγελουδια σας.......να τα χαρειτε οπως ακριβως επιθυμειτε.....αχ.....τι ωραια που ειναι.........

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια μου να σας ζησουν τα αγγελουδια σας.......να τα χαρειτε οπως ακριβως επιθυμειτε.....αχ.....τι ωραια που ειναι.........

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ) ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!! ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ) ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!! ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

AIMI να δεις που σε μια άλλη "πόζα" φαίνεται μόνο η παλάμη, ή ο γιατρός είναι καλλιτέχνης ή το παιδί μου παίρνει πόζες κανονικές!!! Θα την ανεβάσω αργότερα την παλάμη να δεις!

PINELOPI εμάς το είπε την 17η εβδ γιατί αν παρατήρησες απο τη φωτο μας έχει γυρισμένο τον ποπό αλλά έχει επίσης τα πόδια ανοικτά και δεν προεξέχει τίποτα...:P

AFRODITH μου να τα χαιρόμαστε, εύχομαι να πάνε καλά όλα και να τα κρατάμε σε λίγους μήνες στην αγκαλιά μας, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα οτι όλα πάνε καλά, νομίζω οτι θα πάω στο γιατρό και θα μου πει οτι κάτι έπαθε το μικρό μου....:ohmy:

Δημοσίευση

AIMI να δεις που σε μια άλλη "πόζα" φαίνεται μόνο η παλάμη, ή ο γιατρός είναι καλλιτέχνης ή το παιδί μου παίρνει πόζες κανονικές!!! Θα την ανεβάσω αργότερα την παλάμη να δεις!

PINELOPI εμάς το είπε την 17η εβδ γιατί αν παρατήρησες απο τη φωτο μας έχει γυρισμένο τον ποπό αλλά έχει επίσης τα πόδια ανοικτά και δεν προεξέχει τίποτα...:P

AFRODITH μου να τα χαιρόμαστε, εύχομαι να πάνε καλά όλα και να τα κρατάμε σε λίγους μήνες στην αγκαλιά μας, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα οτι όλα πάνε καλά, νομίζω οτι θα πάω στο γιατρό και θα μου πει οτι κάτι έπαθε το μικρό μου....:ohmy:

Δημοσίευση

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Δημοσίευση

καλα τι προφιλ ειναι αυτο?:P

ανφας δεν αφηνει φωτο?ειναι ντροπαλουλης?

με το καλο να ερθει ο μπεμπακος σου .:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.