Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΖΗΤΗΤΑΙ ΟΝΟΜΑ...

Featured Replies

Δημοσίευση

SOFIADAN ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ.

• Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 10.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

SOFIADAN ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ.

Δημοσίευση

Εμείς την μπουμπού μας θα την πούμε Ρεβέκκα Ανδρονίκη (το Ανδρονίκη είναι της μαμάς μου)

Δημοσίευση

Εμείς την μπουμπού μας θα την πούμε Ρεβέκκα Ανδρονίκη (το Ανδρονίκη είναι της μαμάς μου)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημερα μαμα Μαρινα σου ευχομαι να κανεις τη καλλιτερη επιλογη για το ονομα της κορουλας σου

γιατι αυτο το δωρο θα τη συνοδευει σε ολη της τη ζωη!!!Πανω απ ολα ευχομαι υγεια κι ευτυχια σε σενα στο μωρο σου και στην οικογενεια σου...

Να λοιπον μερικα ονοματα που μου αρεσουν..

Αφροδιτη,Σαμανθα,Ελλισαβετ,Στεφανια ,Αλεξανδρα ,Ρεβεκα,Ιζαμπελα,Ανδριανα,Νικολετα Βικτορια,Εβελινα...

Πολλα φιλια!!

Δημοσίευση

Καλημερα μαμα Μαρινα σου ευχομαι να κανεις τη καλλιτερη επιλογη για το ονομα της κορουλας σου

γιατι αυτο το δωρο θα τη συνοδευει σε ολη της τη ζωη!!!Πανω απ ολα ευχομαι υγεια κι ευτυχια σε σενα στο μωρο σου και στην οικογενεια σου...

Αφροδιτη,Σαμανθα,Ελλισαβετ,Στεφανια ,Αλεξανδρα ,Ρεβεκα,Ιζαμπελα,Ανδριανα,Νικολετα Βικτορια,Εβελινα...

Πολλα φιλια!!

Δημοσίευση

Πολλα φιλια!!

Δημοσίευση

Κι εμενα τα ονοματα που μμου αρεσουν ειναι:

Αριαδνη

Αρτεμις

Ισμηνη

Αφροδιτη

Δαναη

και τη μπουμπου μας θα τη βγαλουμε Σαββινα

Δημοσίευση

Αριαδνη

Αρτεμις

Ισμηνη

Αφροδιτη

Δαναη

Δημοσίευση

Αριαδνη

Αρτεμις

Ισμηνη

Αφροδιτη

Δαναη

Δημοσίευση

εγω τη δικη μου κορουλα θα την βγαλω Ελενα.Ωραια επισης ονοματα κατα τη γνωμη μου ειναι Εβελινα,Αλεξαντρα,Αρτεμη,

Δημοσίευση

εγω τη δικη μου κορουλα θα την βγαλω Ελενα.Ωραια επισης ονοματα κατα τη γνωμη μου ειναι Εβελινα,Αλεξαντρα,Αρτεμη,

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αγαπητη mama marina,

εμενα μου αρεσει το Μαρκελα, Λουιζα και Ναταλία.

Φιλια!

Δημοσίευση

Αγαπητη mama marina,

Φιλια!

Δημοσίευση

Αγαπητη mama marina,

Φιλια!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΤΑΜΕ ΦΙΛΑΡΕΤΗ - ΜΑΡΙΑ.ΦΙΛΑΡΕΤΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ....

ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΕΤΑ.....

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΤΑΜΕ ΦΙΛΑΡΕΤΗ - ΜΑΡΙΑ.ΦΙΛΑΡΕΤΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ....

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απ οτι βλέπω όλες έχετε βγάλει τα ζουζούνακια σας με πολύ ωραία ονόματα!Να τα χαίρεστε και να ναι πάντα γέρα..Σήμερα θα πούμε και στα μεγάλα την απόφαση μας για το όνομα της μικρής..Θα σας μεταφέρω τις αντιδράσεις του ''λαού'':laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απ οτι βλέπω όλες έχετε βγάλει τα ζουζούνακια σας με πολύ ωραία ονόματα!Να τα χαίρεστε και να ναι πάντα γέρα..Σήμερα θα πούμε και στα μεγάλα την απόφαση μας για το όνομα της μικρής..Θα σας μεταφέρω τις αντιδράσεις του ''λαού'':laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.