Μετάβαση σε περιεχόμενο

niki.g

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    535
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με niki.g

  • Γενέθλια 10/05/1987

Στοιχεία Προφίλ

  • Φύλο
    Not Telling

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

niki.g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Βλέπω καινούριες παρουσίες... Καλώς μας ήρθατε κοριτσάκια μου... εγώ δεν μπαίνω πολύ συχνά αλλά είμαι παρόν όλη μέρα στην ομαδούλα μας στο facebook... Εγώ είμαι στην 17η εβδομάδα και την Πέμπτη έχω ραντεβού στο γιατρό να δούμε το μωράκι μας!!! Ανυπομονώ... ούτε στο πρώτο μου παιδί έκανα έτσι και ας έκανα πολλά χρόνια να κάνω παιδί... τώρα με τρώει η αγωνία!!! Φιλάκια στις κοιλίτσες!!!
  2. Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε??? Εγώ Δόξα τω Θεώ καλά.... Τασούλα, καλώς μας ήρθες με το καλό το πρώτο σου μωράκι... μικρούλα είσαι και συ εγώ 27 χρόνων και έχω ένα γιο 18 μηνών και περιμένω και το 2ο που δεν έχω μάθει ακόμη τι είναι... μην είσαι αγχωμένη είναι μια απίστευτη στιγμή της ζωής σου αυτή που βιώνεις οπότε απόλαυσέ την. Delphine, και στο πρώτο μου μωρό πάλι την ίδια ημερομηνία μου είχα πάρει αίμα τι να σου πω δεν ξέρω, πάντως όταν βγάζει το φάκελο της αυχενικής την ημέρα του υπερήχου στον υπολγιστή του περνάει και την μέτρηση από το αίμα για να βγούνε τα στατιστικά εάν δεν έχει τα αποτελέσματα πως θα μου δώσει την αυχενική? Σου έστειλα πμ με το όνομά μου στο facebook. Mwroudenia, τι καλά νέα???? Κοριτσάκι ε??? Να ναι γερό και καλότυχο... μια χαρά!!! Κορίτσια δεν μπορώ να βρω την ομάδα στο facebook. Φιλιά σε όλες καλημέρα!!!
  3. Καλημέρα κορίτσια... Τι κάνετε??? Εμείς πήγαμε εχθές στο γιατρό μου πήρε αίμα για την papp-A με είδε και λίγο στον υπέρηχο μια χαρά... το μωράκι μου αναπτύσεται καλά προς το παρόν... στις 6 Αυγούστου έχω την Αυχενική... Mwroudenia, όλα καλά με την αυχενική?? Φιλιά σε όλες καλημέρα!!!
  4. Mwroudenia, ούτε εμένα αν πάμε για καφέ θα καθίσει σε μια μεριά όλο να τρέχει θέλει... εννοώ αρνί με την έννοια ότι δεν είναι γκρινιάρης και παράξενος.... καλά να ναι όλα θέλει να τα πειράξει αλλά παιδάκια είναι δεν κάθονται σαν κολώνες... τα κορίτσια έχουν μεγάλο στόμα... χιχιχιχι
  5. Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??? Βρέχει αγόρια???? χιχιχιχι και γω έχω την υποψία ότι θα έχω αγόρι... δεν ξέρω αλλά μου έχει κολλήσει έτσι... Να ναι γερά και δεν έχω και πρόβλημα... εξάλλου το πρώτο παιδάκι μου ο Γιάννης είναι αρνάκι με δεν έχει ταλαιπωρήσει καθόλου!!! Εγώ αύριο πάω στο γιατρό για να δώσω αίμα για το papp-A μέχρι να κάνω την αυχενική να έχει έρθει και το αποτέλεσμα!!! Ιωάννα Γ., με το καλό να έρθει το αγοράκι σου να είναι γέρο... τέλεια τα νέα σου... Demie_14, με το καλό να έρθει το αγοράκι σου να είναι γερό.... προχθές έκανες την αυχενική και όχι την β- επιπέδου σωστά??? Γιατί σκεφτόμουν ότι στην β επιπέδου δεν κάνουμε πάλι το papp-A. Όλα να κυλήσουν μια χαρά!!! mwroudenia, με το καλό η αυχενική όλα να είναι τέλεια!!! Φιλιά σε όλες καλημέρα!!!
  6. Καλημέρα κορίτσια... πως είστε???? Εγώ σήμερα μπήκα αισίως στην 10η εβδομάδα!!! Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου.... ΜΑΡΙΑ-ΚΑΡ, Μπράβο σου, με το καλό να έρθει το αγοράκι σου και να σας γεμίσει ευτυχία!!! Katerina-adra, μην ανυσηχείς γενικά και να προσπαθείς να μην συγκρίνεις πράγματα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη σου, σου κάνει και κακό!!!! Όλα θα κυλήσουν μια χαρά!!! Καλά να περάσετε!!! Ιωάννα Γ., ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!! Περαστικά στην μαμά σου!!! Φιλιά σε όλες καλημέρα!!!
  7. Καλημέρα Μανούλες!!!! Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή!!! Εγώ είμαι από το Αγρίνιο... Άντε κάποιες μάθατε και το φύλο του μωρού... εμένα ο άντρας μου θέλει πολύ να είναι κοριτσάκι... εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα.... βέβαια ένα κορίτσι θα ήταν ότι έπρεπε... Εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού για να μου πάρουν αίμα για την αυχενική και υπέρηχο αυχενικής στις 8 Αυγούστου. Katerinaadra, με το καλό το αντράκι σου!!!! Να ναι γερό.... το πρώτο σου παιδάκι είναι? Delphine, με το καλό το κοριτσάκι σου, εσύ έχεις 1 αγόρι και 1 κορίτσι και περιμένεις και 1 κοριτσάκι? Σωστά? Mwroudenia, να σου ζήσει το αγοράκι σου!!! Τώρα περιμένεις 2ο αγοράκι ε??? Προσπαθώ να μπω στο κλίμα... χιχιχιχιχιχιχι Εγώ από ορμόνες μια χαρά.... και γω έχω τις στεναχώριες μου χωρίς να καταλάβω τον λόγο... ενώ την εγκυμοσύνη την περίμενα πως και πως και χάρηκα απίστευτα... δεν είμαι όπως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη... είμαι down. Φιλιά σε όλες καλημέρα!!!
  8. Καλημέρα, καλημέρα!!!! Είμαι η Νίκη από το Αγρίνιο 27 χρόνων με ένα αγοράκι 18 μηνών και είμαι στην 9η εβδομάδα κύησης. Είμαι πολύ παλιά στο forum λόγω των πολλών χρόνων που έκανα να αποκτήσω παιδί!!! Εγώ γενικά στις εγκυμοσύνες μου δεν είχα και προς το παρόν δεν έχω κανένα σύμπτωμα πέραν της συχνουρίας και την υπνηλίας!!!! Η ΠΗΤ μου είναι 14/02/2015 αλλά και του γιου μου που ήταν ακριβώς η ίδια ημερομηνία τον γέννησα στις 30/01/2013. Αν όλα πάνε καλά θα πω του γιατρού μου να γεννήσω στην ίδια μέρα δηλαδή 30/01/2015. θα είμαι στην 36η εβδομάδα πρώτα ο Θεός!!! Έχω λίγο πολύ μια εμπειρία για τις πρωτότοκες μανούλες.... ότι θέλετε ρωτάτε!!! Εγώ αυτή τη στιγμή παίρνω 2 μαγνήσιο, 1 φιλικό οξύ και 1 utrogestan (για μια πολύ μικρή αιμορραγία που είχα). Φιλάκια σε όλες και εύχομαι τα μωράκια μας να είναι υγιέστατα... Υ.Γ. Γενικά μην βιάζεστε να περάσει ο καιρός να γεννήσετε... εγώ στο πρώτο μου παιδάκι βιαζόμουν και μόλις γέννησα έκλεγα όλη μέρα που γέννησα... χιχιχιχι είδατε ορμόνες!!! Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος στην ζωή της γυναίκας!!! Φιλιά!!!
  9. Με το καλό να έρθουν στο σπιτάκι σας και να είναι πάντα γερά περιμένω νέα σου!! Φιλάκια!!!
  10. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου να είναι γερά και καλότυχα.... Εμένα ο γιος μου από την αρχή παρουσίασε αλλεργία στην πρωτεΐνη της αγελάδος και του δίναμε ειδικό γάλα χωρίς λακτόζη και αγελαδινό το Nutriben AT έπαιρνε δεν έχει λακτόζη...(20 ευρώ) πάντα θα πηγαίνεις με την καθοδήγηση γιατρού βέβαια.... τώρα πιο του δίνεις??? Να ξέρεις ότι τα ειδικά γάλατα χορηγούνται από τα ταμεία... εμένα ο γιος μου τώρα είναι 14 μηνών και δεν έχω πληρώσει ούτε 1 γάλα μου τα δίνει τα λεφτά το ταμείο... με κάποια διαδικασία βέβαια. Ελπίζω να σε βοήθησα φιλάκια και όλα θα πάνε καλά!!!
  11. Κορίτσια καλημέρα!!! Η Nutricia μου έστειλε για τον μικρό μου 1 εκπτωτικό κουπόνι των 2 ευρώ για μια συσκευασία γάλα Almiron Growing Up 1+ ή 2+ που λήγει 31/12/2014 και 2 δείγματα σκόνης γάλακτος (για 210ml γάλακτος το κάθε σακουλάκι) Almiron Growing Up 1+ έτους που λήγουν 15/07/2014. Όποιος τα χρειαστεί πολύ ευχαρίστως να του τα στείλω. Εμείς λόγω αλλεργίας στο αγελαδινό δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε...
  12. Καλημέρα κορίτσια!!! Λένα, και εμείς υποφέρουμε.... ποιο πολύ θέλει να τρώει από ότι τρώμε και δεν κάνει.... μια η αλλεργία στο αγελαδινό μια η αλλεργία στο αυγό δεν κάνει να φάει απ όλα και του δίνω ψωμάκι για να το ξεγελάω.... Εμείς κάναμε μια προσπάθεια να αλλάξουμε το οργανικό γάλα (Novalac Allernova) και του έδωσα το almiron HA2 που είμαι μερικώς υποαλεργικό και το παιδί στο 4ο κουτί έβγαλε εξανθήματα και το πηράξανε κολικοί μούγκριζε ο καημένος από τα πονάκια... και ξαναγυρίσαμε στο κανονικό μας γάλα!!!
  13. κι εμείς 4 δόντια έχουμε... Λένα μου πριν 4 μέρες ξεκινήσαμε αυγό και το παιδί την τρίτη μέρα γέμισε κοκκινίλες σε όλο το σώμα που σημαίνει ότι έχει αλλεργία στο αυγό και τώρα θα του δώσω σε 3 μήνες πάλι να δω μην το δεχτεί... και έχουμε και φρέσκα αυγά από τις κότες μας!!! Τι να πω... μου είπε και μια φίλη μου γενικά είναι λίγο δύσκολη η περίοδος αυτή της ηλικίας που είναι τα παιδάκια μας!! Ευτυχώς συνήθισε την κρέμα δημητριακών της Humana τουλάχιστον να τρώει κάτι!! Εμείς δυστυχώς ούτε τυρί ούτε γιαούρτι κάνει να φάμε...
  14. Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε???? Εμείς μεγαλώνουμε και ζωηρεύουμε!!! Λένα, έχει πολύ πλάκα από τώρα παίζει με τις τσάντες.?? καλέ πας χαμένη!!! χιχιχιχχιιχι Εμείς κορίτσια ως τώρα το απόγευμα τρώγαμε το γάλα μας σε κρέμα για την αλλεργία που έχει και επειδή μου λήγει η ασφάλειά μου θα του αλλάξουμε γάλα και θα του πάρω ένα γάλα ΗΑ ( υποαλεργικό) και σκεφτόμουν τι να δίνω στο παιδί το απόγευμα να τρώει... και του πήρα μια κρέμα με πολυ- δημητριακά της nutricia και το παιδί την έφαγε και όλο το βράδυ μου έκανε εμετό... που σημαίνει ότι δεν δέχεται καθόλου το αγελαδινό γάλα!!! Εχθές του πήρα την υποαλεργική κρέμα από το φαρμακείο δημητριακών της Humana και την έφαγε και δεν τον πείραξε!!! Κάνει 9 ευρώ αλλά ευτυχώς που την δέχτηκε!!!! Τι άλλο να του φτιάξω βρε κορίτσια που να μην τον πειράζει... γιατί και οι κρέμες οι έτοιμες γενικά δεν μου αρέσουν!! Φιλάκια!!
  15. Κορίτσια μου γεια σας!!! Γνωστή στο forum χρόνια τώρα έχω ένα αγοράκι που αύριο χρονιάζει και έχω ξεκινήσει για δεύτερο μωρό προσπάθεια και θέλω ενέσεις merional αν κάποια κοπέλα έχει και μπορεί να με βοηθήσει γιατί τα οικονομικά δεν είναι και τόσο καλά θα ήταν ότι καλύτερο μπορεί να μου κάνει!!! Εγώ θα χρειαστώ περίπου 20 αλλά έστω και μια θα ήταν βοήθεια για μένα!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
×
×
  • Προσθήκη...