Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΙΚΑ

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    1111
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    5

ΜΙΚΑ last won the day on 24 Ιουλίου 2014

ΜΙΚΑ had the most liked content!

Σχετικά με ΜΙΚΑ

  • Γενέθλια 09/06/1980

Στοιχεία Προφίλ

  • Φύλο
    Not Telling

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

ΜΙΚΑ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Διαβαζω αυτά που εγραφε η mardio και γελαω!ναι οντως τελευταια μερα παω στο ζαχαροπλαστειο τους λεω γενναω αυριο φερτε μου τα γλυκα το απόγευμα. τα ειχα κλεισμενα για Σαββατο απόγευμα ..που να ξερω η καψερη. παμε σπιτι εδενα κορδελιτσες. εβαζα πλυντήρια...δουλειες. γιατι μια βδομαδα ημουν μεταξυ γυναικολογου και μικροβιολογου για τα αιμοπετάλια που σας ειχα πει παραπανω. και δεν ειχα κανει τις δουλειες μου. αμ πως να γεννουσα και να ειχα εκρεμμοτητες ? Οχι!!!!!!!και το αποκορύφωμα ερχοντε στις 10 το βραδυ η ξαδέρφες μου κομμωτρια η κοπελα , και με βαζουν κατω ,μου βαφουν μαλλι-κοψιμο-ισιωμα. κατά τις 1 τα ξημερώματα ξαπλωσα και προσπαθουσα να κοιμηθώ, μετα από τοση υπερενταση. το νυχι το ειχα βαψει με την κοιλια τουρλα 3 του μηνα. ακομα απορω πως εφτασα εκει κατω και τα εβαψα. το κοριτσι λαστιχο είμαι? χαχχαχαχα!
  2. Διαβαζω αυτά που εγραφε η mardio και γελαω!ναι οντως τελευταια μερα παω στο ζαχαροπλαστειο τους λεω γενναω αυριο φερτε μου τα γλυκα το απόγευμα. τα ειχα κλεισμενα για Σαββατο απόγευμα ..που να ξερω η καψερη. παμε σπιτι εδενα κορδελιτσες. εβαζα πλυντήρια...δουλειες. γιατι μια βδομαδα ημουν μεταξυ γυναικολογου και μικροβιολογου για τα αιμοπετάλια που σας ειχα πει παραπανω. και δεν ειχα κανει τις δουλειες μου. αμ πως να γεννουσα και να ειχα εκρεμμοτητες ? Οχι!!!!!!!και το αποκορύφωμα ερχοντε στις 10 το βραδυ η ξαδέρφες μου κομμωτρια η κοπελα , και με βαζουν κατω ,μου βαφουν μαλλι-κοψιμο-ισιωμα. κατά τις 1 τα ξημερώματα ξαπλωσα και προσπαθουσα να κοιμηθώ, μετα από τοση υπερενταση. το νυχι το ειχα βαψει με την κοιλια τουρλα 3 του μηνα. ακομα απορω πως εφτασα εκει κατω και τα εβαψα. το κοριτσι λαστιχο είμαι? χαχχαχαχα!
  3. Κοριτσακια μου καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!! Καταφερα και μπηκα αλλα τα τεκνα ετοιμαζοντε να ξυπνησουν και απορω αν προλάβω να γραψω. Ευχαριστω για τις ευχες σας να ειστε ολες καλα και με το καλο να ζησετε αυτό που ζω τωρα. Ειμαι η πιο ευτυχισμενη μανουλα και η πιο κουρασμενη μαζι!!!!!!!!!!!!!! Αλλα χαλαλι τους! Δεν το πιστευω ότι εχω 3 παιδακια!!!!!!!!!!!!! Βλεπω το τικερακι μου και συγκινουμε....θα το αλλαξω καποια στιγμη. Ένα υπεροχο ταξιδι τελειωσε και ένα νέο εχει ξεκινησει!!!!! Περασα πολλα ,τις τελευταιες μερες πριν γεννησω επεφταν τα αιμοπετάλια μου....βρήκαμε και αιμα, φοβοταν για αιμοραγια στην καισαρικη ο γιατρος μου. τελικα μολις ανεβηκαν λιγο ουτε να το σκεφτω δε με αφησε και αμεσως την επομενη μερα τα ειχα αγκαλιτσα. Ηθελα λιγο να κρατησει ακομα για να επαιρναν λιγο βαρος , η μικρη δηλαδή αλλα οκ τελος καλο όλα καλα!!!!!!!!!!Επισης από τα 17 κιλα που πηρα τα 13 τα εχω χασει ηση. Ημουν υπερβολικα πρησμενη σε ολο το σωμα και πριν λιγες μερες ακομα ξεπρησταν και τα ποδια. Μονο μια μικρη κοιλιτσα μου εμεινε. Αλλα ειχα πρόβλημα και από εκει ....στις 9 μερες και αφου ειχα κοψει τα ραμματα, ξεκινησε να τρεχει υγρο απ την τομη της καισαρικης. Ηταν λεει λιπος και πηγαινα και μου το τραβουσαν σαν παρακεντηση . ακομα και αυριο θα παω στο γυναικολογο. Καποια στιγμη θα σας γραψω την ιστορια μου. προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους μας ακομα!σας φιλω και θα σας διαβασω καποια στιγμη. Καπυ ειμαστε φιλες στο φβ!!!!!!!!
  4. ΜΙΚΑ

    Kesariki Meta Apo F.t.

    Φατσουλινι με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!Καταρχην είναι πολυ νωρις για να γυρισει εχει εβδομάδες ακομα. Θα σου προτεινα να του πεις.....εάν δεν γυρισει στις 38 εβδομάδες παμε για καισαρικη αλλα μην το κανονισεις από τωρα. Εγω εχω διδυμακια, δευτερη γεννα και ακομα δεν το εχουμε κλεισει για καισαρικη..μακαρι να μην χρειαστεί δεν το θελω κ γω. Εχω επισης διαβητη κυησης. το ένα είναι κεφαλικη προβολη κ το άλλο ισχυακη. Αυριο θα παω να τα δω. με το καλο και καλη λευτερια!!!!!!!!
  5. Γεια σας κοριτσακια από τον καναπε μου με τη δουσκωμενη κοιλιτσα!!!!!!!!! Τα τεκνα κλωτσοχτυπιουντε μαλλον προσπαθουν να βρουν την εξοδο τους! σε 2-3 εβδομάδες Πρωτα ο Θεος θα τα εχω αγκαλιτσα!!!!!!!! Αλλα υπαρχουν κ τα απρόοπτα ποτε δεν ξερουμε ποτε θα σκασουν μυτη! Προσπαθω να είμαι ξαπλα γιατι πρηζοντε τα ποδια μου..και τα νιωθω βαρια . Περπαταω και γερνω ... σαν βαρκουλα παω....χαχχαχχα!Βενια καλως ηρθες !!!!!!!!!!!! Η χοριακη σου απλα είναι τελεια!!!!!! Εμενα 9η μερα με βλαστοκυστες ηταν 128 μοναδες κ διδυμα! Χαλαρα και με το καλο η επαναληψη σου! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!Ναρα ανασυγκροτησου και ψαξτο το θεμα . Αποψη μου βγαλε τα μισα και αφησε τα να πανε για βλαστοκυστες .Η καλυτερα θα σε συμβουλεψει ο Εμβρυολόγος στο ποσα να βγαλεις.Θα πετυχεις το ονειρο σου, πιστη κ ελπιδα!!!!!!!!! capy το χειρουργειο ηρεμησε και πηγαινε και διακοπουλες. Μην κανεις κατι άλλο το καλοκαιρι μπορει να ερθει και μονο του το νινι!Αυριο εχω γιατρο ανυπομονω να δω τι θα μας πει .Θα προσπαθήσω να μπω να σας πω νεα μας.
  6. Καλημέρα κ καλοριζικο!!!!!!!!!! με πολλες θετικες χοριακες και διδυμες κοιλίτσες....χιχιχιχιχιχιχι! ευχαριστω οσες ευχηθήκατε για την κορουλα μου! να σας εχει ο Θεος καλα κ να αποκτησετε ότι ονειρεύεστε και οσες εχετε ζουζούνια να τα χαιρεστε! σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω, συγχωρεστε με......εδώ και αρκετες μερες εχω κατακρατηση υγρων στα ποδια...κάθε εβδομαδα κανω εξετασεις είναι οκ. χθες ηταν το αποκορύφωμα το βραδυ ειχαν πρηστει τα ποδια μου μεχρι πανω τα μπούτια. δεν μπορουσα να τα λυγισω...το γονατο μου ειχε χαθει στο πρηξιμο...παιρνω τηλ το γιατρο μου λεει τα ποδια πολύ ψηλα ,πιο ψηλα απ το υπολοιπο σωμα κ ξαπλα.ευτυχως τωρα νιωθω λιγο ανακουφισμενη .......παει τελος οι δουλειες ανασκελα θα καθομαι μεχρι να γεννησω.....δεν την παλευω....σας φιλω ολες .ισως θα συνεχισω έναν υπνακο ξυπνησα χαραματα...
  7. Καλημέρα από τον καναπε μου!!!!!!!!!!!!!!!Καλα ειμαστε ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ! Σε λιγες μερες εχει γεννεθλια η λταρεμενη μου Μαρια γινεται 4!!!!!!!!!!!!!Αλλα δε θα κανω τιποτα το ιδιαιτεροφετος, ξαδέρφια και παππούδες να σβησει την τουρτα της. Οι αλλοι δηλ θα τα κανουν εγω θα είμαι αραχτη!Capy καλα να περασετε και να αφαιρέσεις την κυστη να πατε για αλλα!Στελλινα τις κορτιζόνες τις κανω για να ειμαστε προετοιμασμένοι σε περιπτωση πρωορου τοκετου (μη κακο).Θα φτιαξω ένα κοτοπουλλακι μμε πατατες στο φουρνο..ευκολο κ γρηγορο!!!!!!!!!!!!Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Καλησπέρα κοριτσακια και καλο μηνα εστω κ λιγο καθυστερημένα...capy μπραβο που είναι λιγο καλυτερα ο αντρούλης σου. Οσο για τις παρενεργιειες δυστυχως στο πρόγραμμα κ αυτές.Κοιλια μεγαλη δεν εχω για διδυμα. Απλα ολοι οσοι με βλεπουν νομιζουν κ είμαι ετοιμογενη..χααχχαχαχα. είμαι στον 8ο και εχω παρει 11 κιλα περιπου.Για τα πρηξίματα ξεκουραση και ποδια ψηλα τι άλλο να κανω...Μαριαλενα καλως ηρθες και μη διστασεις να προχωρήσεις σε εξωσοματικη δεν είναι τιποτα.Απλα μια διαδικασια που μας φερνει πιο κοντα στο ονειρο. Λόπεζ καλως ηρθες και καλη επιτυχια!!!!!!!! Την Τεταρτη είναι μερα γιορτης για μενα, γεννησα την κορουλα μου, ευχομαι να είναι και για σενα η μερα που θα μαθεις το ευχαριστο αποτέλεσμα της χοριακης!!!!!!!!!!!!Δαφνη ,Κοριτσακι μου τι κανετε?Κατερινακι τι ομορφα 3 αδερφούλες!!!!!!Ο καιρος εδώ Ροδο σκετο κοκκινόχωμα και τα νευρα κροσια.....σας αφηνω καθομαι αβολα και πιαστηκα. Εχω κ σιδερο να κανω..
  9. Καλησπέρα Ναρα! Ειμαι εγκυος σε διδυμακια στην 31 εβδομαδα και είναι εμβρυακια από αποψυξη. Μονο cyclacur πηρα και προγεστερονη για προετοιμασια του ενδομητριου. Μεσα σε 5 λεπταα εγινε η εμβρυομεταφορα και μετα ταξιδεψα κιολας.Σου ευχομαι από καρδιας να ζησεις το ονειρο σου συντομα. Ποσα εχεις καταψυξη? εχεις προσπαθησει κ παλαιοτερα?
  10. Δαφνη να μην εισαι αγχωμενη χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!!!!!!!!!!Πηγες 15 εβδομάδων βρε θηριο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!! Αληθεια σου ειπαν φυλλο? Αρτεμις ευτυχως που ειστε καλα ολοι...Παναγια μου δεν ξερεις από που θα σου ερθει...Λαλλουνακι,Μωρουλι,Μαρντιο εξαφανισμενη και Φραουλιτσα εμεις τα λεμε ! Ααααααααααα ξεχασα να σας πως από την Κυριακη πριζοντε και τα ποδια μου......ευτυχως οι εξετασεις καλες! Παω να μαγιρεψω στους ρυθμους της χελώνας όπως η Μωρουλι. Επισης θελω να παρω τα πραγματα τα δικα μου να τελειωνω να ετοιμασω βαλιτσα...Φωτεινη παρε τον χρονο σου και να εχεις πιστη!Στελλινα σου στελνω φιλια!Καλο μεσημερι!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. Καλημέρα , καλημέρα!Χθες είχαμε επισκεψη στο γιατρο μας! Καναμε τη 2η δοση κορτιζόνες , αλλα μολις τις κανω με πιανει ο πονος απ την πλατη μεχρι τον αυχενα όπως την άλλη φορα..Κανενα νευρο θαπιεζεται δεν ξερω..χαλαλι για τα μικρα μου!!!Τα μωρουλινια καλα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ μεγαλωνουν , απλα με στεναχωρησε γιατι μου ειπε πως πρεπει οπωσδήποτε να ξεπεράσουμε την 35η εβδομαδα για να μην χρειαστεί να φυγουν Αθηνα η Κρητη.Ουτε να τα σκέφτομαι δε θελω....απλα ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ για τα καταφερω!!!!!Τη νυχτα εννοείται χαλια υπνο 2-3 ωρες και μεσα στην ανησυχια...και καμια φορα κοιμάμαι κ το πρωι...Σανταλοξυλο με υστεροσκοπηση την εκανα ηταν στην μητρα εμενα ο πολυποδας.Πολύ καλη αναρρωση ειχα ! Ολικη ναρκωση βεβαια.Κοριτσακι μου τι ωραια , πω πω μια τσαχπινουλα κορη , θα τρελαθητε οι κορες είναι τσαχπινες κ ζουζουνες.Καπυ περαστικα στον αντρουλη σου και κανε το αγιασμο. πρεπει να το κανω και γω και ολο το αναβαλλω.Κατερινακι ωραια με τον Αλεξανδρο που είναι καλα! Εχετε προετοιμασιες για χαρες ε? Τελεια !!!!!!!!!!!! τρεις αδερφες ειστε? Να ζησετε! Παντα ηθελα μια αδερφουλα και χαιρομαι που η Μαρια μου θα εχει!!!!!!
  12. Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!! Εμεις ειμαστε καλα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. Βεβαια δυσκολεύομαι πολύ στην καθημερινοτητα με τις δουλειες και τη Μαρια. Αλλα ευτυχως συνεργάζεται κ καπου καπου Ειμαι στον 7ο και εχω παρει 10κιλα ..αλλα εδώ και 2 μηνες είμαι σταθερη...Γενικα εχω ψιλοτρελανει τον αντρουλη μου κανε αυτό κ κανε το άλλο...ετσιιιιιιι για να δουν τι τραβαμε οι γυναικες με το σπιτι και τις καθαριοτητες. .Δαφνη τι εγινε εκανες την 3ωρη καμπυλη? Και γω μια από τα ιδια...και προσεχω με διατροφή..καπου καπου στεναχωριέμαι...θελω να φαω κατι κ δεν μπορω..αλλα δε γινεται διαφορετικα. Με τον τραχηλο προσεξε το πολύ αν μπορεις σταματησεκαι απ τη δουλεια..Και γω κάθε 15 μερες τον μετραμε. Κουραση και βαρος εμβρυου τον κοντενουν. Κοριτσακι μου να χαιρεσαι το γιοκα σου!!!!!!!! Πως πας πιστευω να ξεκουραζεσαι και εσυ....Στελλινα τα ποσα που δωσατε είναι εξωφρενικα και μαλλον πρεπει να δειτε 2-3 γιατρους Αθηνα και γιατι όχι να ζητήσετε και τιμες να σας δωσουν πριν αποφασισετε.Φραουλιτσα μου πιστευω να μιλησουμε συντομα!!!!!!!!!!!Κανενα νέο από Νατασα εχουμε....που χαθηκε αυτή η κοπελα....Καπυ πολλες εξετασεις καντε και μετα κ ηρεμησε και που ξερεις...! Κατερινακι περαστικα στον Αλεξανδρο και με το καλο να ξεκινήσεις τη διαδικασια !Χθες είχαμε παει στην αγαπημενη μου φιλεναδα Mardio επαιζαν οι κορες και περασαμε ομορφα στο φιλοξενο σπιτι της!!!!
  13. ΜΙΚΑ

    Παρενθετη Εγκυμοσυνη

    Στελλινα μου και μενα τα διδυμακια είναι κατεψυγμένα και πετυχα αμεσως!!!!!!! Ξεκουρασου, ηρεμησε και συνεχισε !!!!!!!!!! εχεις βαλει ένα στοχο και πστευω με τη βοηθεια του Θεου θα τον πετυχεις!Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!
  14. Καλησπέρα μολις φαγαμε δεν εχω κουραγιο ουτε τα πιατα να πλυνω. σερνομαι...σταση για διαφημισεις που λεμε...και να δω τα νεα σας! Στελλινα μπηκα με μια αγωνια για εσας , αλλα τελικα εμαθα τα νεα. Ηρεμησε παρε το χρονο σου, είναι δυσκολο αυτό που ανελαβες και θα το φερεις εις περας.Η επομενη θα είναι και η τυχερη σας! φυσικα να ξεκουραστείς και εμεις εδώ ειμαστε.capy πολυχρονη και στα 100!!!!!!!!!!!του χρονου να εισαι με φουσκωμενη κοιλιτσα η ακομα και με ένα μωρακι αγκαλια!!!!!!!!!!!!! Ποσο χαιρομαι που ηρεμησε που αντρας σου δεν φανταζεσαι. Να πατε διακοπουλες να ηρεμησετε λιγάκι!!!!!!!!!Κατερινακι τι κανεις?Αρτεμις δυστυχως με το συστημα και γω στην παιδιατρο ταριφα το 10ευρω. Αφου τωρα που ηθελα μια καλλιεργεια ουρων της Μαριας μου, μπορεσε και μας την εγραψε η γιατρος του αεροδρομιου κ δεν πληρωσαμε....ενώ στο γυναικολογο εννοείται δεν πληρωνω τιποτα αλλα σκαω και την 50νταρα κάθε μηνα. Βεβαια χρειαζομαι κ 2 φορες το μηνα να μου γραψει η φαρμακα η εξετασεις κ δεν παιρνει τιποτα. Μιλησα με το γιατρο μου μου ειπε να συνεχισω τη διαιτα και σε 15 μερες να κανω νεα καμπυλη και από εκει θα δουμε εάν θα χρειαστεί να παω σε ενδοκρινολογο....Λαλλουνα και Μωρουλι τα λεμε εμεις! Μαρντιο μου εξαφανίστηκες απότομα το πρωι. Φιλια κ καλο απόγευμα!
×
×
  • Προσθήκη...