Μετάβαση σε περιεχόμενο

Lopez

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Lopez last won the day on 3 Ιουνίου 2014

Lopez had the most liked content!

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

213 προβολές προφίλ

Lopez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Κριμα Levou..μην εχεις τύψεις όμως..τα έμβρυακια αν ειναι να γατζωθουν θα γατζωθουν ούτως η άλλως...ειναι θεμα τύχης καθαρα....εγω πριν μια βδομάδα στην πρώτη μου προσπαθεια ήρθα αντιμέτωπη με αυτο το συναίσθημα και όλες μας εδω το ξέρουμε καλα...σου στέλνω την αγάπη μου..φιλια!!!
  2. Καλημερα καλη εβδομάδα σε ολα τα κοριτσια !!levou περιμενουμε!!!!αχ εδω εγω Στενοχώρηθηκα τοσο που ειχα δει μονο δυο σκιές οταν μου εκαναν την εμβρυομεταφορα...δε θελω να σκεφτώ πόση στενοχώρια φέρνει μια αποβολή...Όλη τη θετικη ενέργεια στη Levou !!!!
  3. Levou καλη επιτυχια για αυριο!!!!περιμενουμε με αγωνία !!!!
  4. Φράουλα την αλλη βδομάδα θα παω να τα συζητήσουμε..πραγματικά χαίρομαι που ακούω τις σύμβουλες σας γιατι τα εχετε περασει και σιγουρα ξέρετε καλυτερα..φίλια σε όλες !!!
  5. Γεια σας κοριτσια !!!καθε μέρα που περναει ειμαι και καλυτερα..επιστρέφω σιγα σιγα στην προηγούμενη ζωή μου..Daphne_b ευχαριστω για τη χρήσιμη συμβουλή..ειναι καλο να μας λέτε τη γνώμη σας εσεις οι παλιές!!δεν εχω μιλήσει άκομη με το γιατρο για το επόμενο πλάνο..θα δω..η αληθεια ειναι οτι οταν μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια θες να το ξαναπροσπαθησεις οσο πιο γρηγορα γινεται...φιλια πολλα!!!!
  6. Μακαρι koritsaki mou...ανυπομονώ να περάσουν 3 μήνες να ξαναπροσπαθησουμε...ευτυχως έρχεται καλοκαίρι και θα χαλάρωσω. Φιλια Κοριτσια!!!
  7. Faith90 ,MARDIO ,capy,st3llina ,Αρτεμις,Matildaki σας Ευχάριστω όλες πολύ πολύ!!!ελπιζω να μην ξέχασα καμία...πριν μάθω το αποτέλεσμα έλεγα και αρνητικό να ειναι θα το παρω ψύχραιμα. Η αληθεια ειναι οτι το πήρα πιο βαριά απο οτι το περίμενα.Ξερω οτι εσεις με καταλαβαίνετε πιο πολύ απο τον καθένα...εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε. Ευχομαι τα καλυτερα σε όλες...
  8. Κοριτσια αρνητική χοριακη πιο αρνητική δε γινεται!!!ευχαριστω για τη συμπαράσταση όλες σας!!!εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...μετα απο 3 μήνες θα προσπαθήσω ξανα ..φιλια σε όλες!!!!
  9. Diaz ευχομαι να εχεις μια τελεια αυχενικη!!!οσο για μένα ακομη περιμενω το τηλεφώνημα του γιατρού....
  10. Αχ Αρτεμις δεν ξέρω παντως και στις άλλες τις ορμονικές απόγευμα με έπαιρναν.θα σας ένημερωσω αμέσως φιλια!!!
  11. Καλημερα κοριτσια!!!το απόγευμα θα ξέρω. Μου είπαν οτι ολα ειναι πιθανά..φιλια σε όλες !!!
  12. Lallouna ευχαριστω για τη συμπαράσταση και την αισιοδοξία που μου δίνεις!!!!ευχομαι να εχεις την καλυτερη εξέλιξη στην περιπέτεια σου!!σου στέλνω όλη την θετικη μου ενέργεια !!!!φιλια πολλα!!!
  13. Capy μου ναι το ξέρω δεν αποκλείουν τιποτα..κι ο γιατρος λεει μονο η χοριακη θα μας πει με σιγουριά..τι να πω. Αν ειμαι εγκυος πιστευω θα ειναι ενα θαύμα...μακαρι να σου πανε ολα καλα και να εισαι αισιόδοξη!!!φιλια σε όλες!!!
  14. Katerina μου εγω ξεκίνησα με καφε όμως τωρα εχω κανονικο αιμα περιόδου με μεγάλη ροή...λίγες ωρες έμειναν. Αυριο θα ξέρω..σε ευχαριστω πολύ οπως και ολα τα κοριτσια!!!τουλαχιστον λιγόστεψαν οι πόνοι γιατι για 12ωρες υπέφερα ...αληθεια εχει τύχει σε καμία σας να αδιαθετησει κανονικα πριν τη χοριακη ;;εγω δεν το ειχα ξανακούσει και στο κέντρο οι κοπελες μου είπαν οτι δε θα Αδιαθετησω. Αν δεν ειμαι εγκυος θα Αδιαθετησω μετα όμως εγω Αδιαθετησα ακριβως στις 28 μέρες μιας και ο κύκλος μου ειναι ρολοι
×
×
  • Προσθήκη...