Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φράουλα

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Φράουλα last won the day on 29 Μαίου 2014

Φράουλα had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Στοιχεία Προφίλ

  • Φύλο
    Not Telling

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

858 προβολές προφίλ

Φράουλα's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλό μήνα και καλές διακοπούλες σε όλες! Έχουμε βέβαια τη στεναχώρια με τη Diaz. Πήρατε κι άλλη γνώμη ή θα κάνεις σήμερα τη διαδικασία; Αν είναι οριστικό, αυτό που ήθελα να σου πω είναι οτι σε αυτή τη φάση το σημαντικό είναι να είσαι εσύ καλά στην υγεία σου και μακριά από κάθε κίνδυνο. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι σίγουρα το πιο δύσκολο, αλλά έχεις το αγοράκι σου να σου δίνει ζωή. Καλά κορίτσια ο γιος της Κατερίνας δεν υπάρχει! Όσες έχουν κόρες να παίρνουν σειρά! Είναι απίθανος! Κι η Κατερίνα είναι τόσο τρυφερή μανούλα. Μιλάμε για μεγάλο έρωτα μάνας-γιου! Πήραμε κάτι ορμονολογικές εξετάσεις που είχε κάνει ο άντρας μου. Τόσα χρόνια δεν είχε βρεθεί ένας γιατρός να του πει να κοιτάξει την FSH και την LH! Τελικά πρέπει να το ψάχνεις και μόνος σου. Οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Θα μου πείτε ήθελες να μην είναι; Χαίρομαι που ο άντρας μου είναι καλά, απλά πλέον βεβαιωθήκαμε οτι το θέμα του δεν παίρνει γιατρειά και είναι έτσι. Κιρσοκήλη έκανε, αντιοξειδωτικά πήρε, κιλά έχασε. Η κατάσταση δεν αλλάζει. Θα πορευτούμε με ο,τι έχουμε. Σκεφτόμαστε να καταψύξουμε σπέρμα για παν ενδεχόμενο, αν και μας είπαν οτι μπορεί να υπάρξουν απώλειες στην απόψυξη. Επίσης, πήγαμε σε έναν άλλο ουρολόγο πιο σχετικό σε θέματα γονιμότητας και μας φάνηκε πολύ καταρτισμένος. Μετά από τόσους γιατρούς, μπορούμε να ξεχωρίσουμε πλέον ποιος είναι καλός και ποιος όχι! Χαχα... Αν κάποια κοπέλα θέλει παραπάνω πληροφορίες, ας μου πει. Φιλιά σε όλες!
  2. Ομορφιές μου καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τα υποστηρικτικά σας λόγια! Που είναι αυτός ο ένας σπερματούλης που θέλουμε κι εμείς; Υπομονή και επιμονή είναι σίγουρα οι λέξεις-κλειδιά, θυμάμαι πάντα και τη Rose που το λέει, αλλά μετά από 5 χρόνια με εξωσωματικές σιγά σιγά στερεύουν... Παραδόξως αυτή τη φορά αδιαθέτησα κανονικά, αλλά προβληματίζομαι γιατί ενώ άρχισα να πονάω από χτες το πρωί, όλη τη μέρα είχα μόνο μια καφέ "κουτσουλιά" και σήμερα μόνο καφέ και μάλιστα πάρα πολύ σκούρο! Έχει τύχει σε καμιά; Να έχω τίποτε ορμονικό; Γενικά ποτέ δεν είχα προβλήματα με τη ροή και τη διάρκεια μέχρι τώρα. St3llina πολύ χάρηκα που είχαμε νέα σου. Περαστικά στη μανούλα σου και να είναι μέχρι εκεί! Διακοπές θα κάνεις καθόλου; Daphne στις πρώτες προσπάθειες βλαστοκύστες είχαμε βάλει, αλλά στην τελευταία 3 ημερών επειδή είχαμε κάνει ήπια διέγερση και δεν είχαμε πολλά ωάρια. Capy με μικρογονιμοποίηση έχουμε κάνει όλα μας τα έμβρυα, οπότε είναι "διαλεγμένα" ένα ένα. Κάτι μας διαφεύγει βρε κορίτσια, δεν μπορεί. Α, να χαίρεσαι και την αδερφούλα σου. Τι καλά που φαίνονται καλύτερα τα πράγματα με την περίοδο σου. Αυτό σημαίνει οτι το σύστημα άρχισε να ξεμπλοκάρει. Lallouna χαίρομαι που δε ακούω ανεβασμένη! Στείλε και από δω λίγη διάθεση χαχα! Καλά βρε santaloxilo υπάρχει εφαρμογή στο κινητό που σε ειδοποιεί για τις γόνιμες;;; Ελπίζω να το αξιοποίησες δεόντως! Katerina θα σου έρθω θα σου έρθω! Φιλιά στον κούκλο σου!
  3. Nara μου, με τέτοιο σπέρμα ούτε φυσιολογικά ούτε αφύσικα μας βλέπω! 12 εκ. είναι το καλύτερο που έχουμε δει, έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμία. Εσείς τι θέμα έχετε; Κιρσοκήλη έχετε τσεκάρει;
  4. Κορίτσια μου καλημέρα και από μενα! Πως τα πάνε οι εγκυούλες μας με τη ζέστη; Κάνετε μπάνιο στη θάλασσα ή το αποφεύγετε; Faith έχω περάσει κι εγώ υπερδιέγερση και μάλιστα είχα μπει νοσοκομείο. Το έχεις ξαναπάθει, κατάλαβα καλά; Υπάρχει πάντως ένα ειδικό χαπάκι για να μην το πάθεις. Πάντως τελευταία οι γιατροί είναι πιο υποψιασμένοι και προτιμούν να διακόπτουν την προσπάθεια παρά να το ρισκάρουν. Το να πεθάνεις είναι σπάνιο. Γιατί στο είπε ο χριστιανός; Τα υστεροσκοπημένα κορίτσια τι κάνουν; Τότε που είχα κάνει υστεροσκόπηση έχω την εντύπωση οτι είχα σταγονίτσες αίμα για ένα διάστημα. Κι η περίοδος έρχεται μετά από 40 μέρες περίπου. Εμείς πήραμε χτες τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άντρα μου και ήταν αποκαρδιωτικά. Η κατάτμηση από 31% ανέβηκε στο 37% παρόλο που είχε κάνει 3μηνη θεραπεία με αντιοξειδωτικά. Η κατάτμηση, για όσες δεν ξέρουν, πρέπει να είναι χαμηλή και όσο ανεβαίνει δείχνει οτι το σπέρμα δεν μπορεί να δημιουργήσει καλά έμβρυα. Τσάμπα τα χάπια που έπαιρνε τόσους μήνες, μην πω για το κόστος. Αυτό το να προσπαθείς και να μην υπάρχει αποτέλεσμα πολύ με εκνευρίζει. Τουλάχιστον ας έμενε το ίδιο, όχι να αυξηθεί! Και φυσικά πήραμε και τα αποτελέσματα τους σπερμοδιαγράμματος το οποίο είναι τραγικό. 5.500.000 στο σύνολο με χαμηλή κινητικότητα, ανωμαλίες κλπ. Όλο το πακετάκι! Ίσως όμως υπάρχει κάποιο μικρόβιο. Θα πρέπει να πάμε στον ουρολόγο. Είχε και παλιά θέμα με εντερόκοκκο και είχε πάρει αντιβίωση για μήνες. Δηλ. το φτιάχνουμε, χαλάει κ.ο.κ. Πόσο να αντέξει ο κακομοίρης; Μήπως είναι κάποιο σημάδι για να τα παρατήσουμε; Μια μπρος μια πίσω πηγαίνουμε.
  5. Prasini όλες μας έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κι εγώ ήθελα να κάνω κάποια προσπάθεια τώρα που είναι καλοκαίρι και είμαι πιο χαλαρή από δουλειά, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ γιατί κάνεις κακό στην ψυχολογία σου. Οι υπόλοιπες που είστε;;; Καλά, έχουμε αποδεκατιστεί εντελώς;
  6. ΖΩΗ σίγουρα λίγες γραμμές δεν μπορούν να περιγράψουν όλα αυτά που ένιωσες, αλλά όλες εμείς μπορούμε να σε καταλάβουμε. Το σημαντικό είναι οτι πλέον έχεις στην αγκαλιά σου τη μικρούλα σου και ετοιμάζεσαι να της χαρίσεις αδερφάκι(α). Σίγουρα τα φάρμακα δεν είναι οτι καλύτερο για τον οργανισμό μας και όλες τα έχουμε πάρει με τις χούφτες. Ο φυσικός κύκλος είναι πολύ καλή λύση. Σε μενα όμως λειτούργησε πολύ αγχωτικά και δε νομίζω να το ξαναέκανα. Μπορείς να κάνεις και ήπια διέγερση όπου τα φάρμακα είναι πολύ λιγότερα και μπορείς να βγάλεις 6-7 ωάρια. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Daphne χαίρομαι που προχωράς και έχω την αίσθηση πως έχεις αρχίσει να το απολαμβάνεις κιόλας! Στο Μαρμάρι δεν έχω πάει ποτέ. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα να ξέρει. Υπάρχουν αρκετοί όμορφοι κοντινοί προορισμοί και σίγουρα κάτι θα βρείτε. Και Ξυλόκαστρο-Κιάτο είναι ωραία. Τολό-Ναύπλιο είναι κοντά. Καμιά άλλη ταξιδιάρα έχει κάτι άλλο να προτείνει;
  7. Μorouli πλησιάζει η ώρα, ε; Έχεις ετοιμάσει βαλιττσούλα; Που θα γεννήσεις; Ένα μωρό που λαχταράτε με τόση αγάπη σίγουρα θα είναι κουκλί! M'έναν πόνο. Ξεκουράσου όσο μπορείς αυτές τις μέρες γιατί και με τη ζέστη όλα γίνονται πιο δύσκολα. Koritsaki mou όντως μεγάλη ανατροπή! Συνήθισες την αλλαγή ή όχι ακόμη; Γερός να 'ναι! Εσύ πως είσαι από συμπτώματα; Διατροφή προσέχεις ή λιγουρεύεσαι διάφορα; Οι υπόλοιπες που είναι; Αύριο έχει πανσέληνο! Ρομαντζάδα με τους άντρες... Βέβαια έχει και κάτι ποδόσφαιρα οπότε μάλλον μόνες μας θα την χαζεύουμε! Χιχι... Φιλιά!
  8. Faith πόσα έμβρυα είχες βάλει την πρώτη φορά; Τώρα έχεις κατάψυξη ή θα κάνεις διέγερση από την αρχή; Καλό θα ήταν να μιλήσεις με το γιατρό σου για να σου δώσει απαντήσεις για την αποτυχία. Katerina, στο είχα γράψει στο fb όταν σου είχα στείλει αίτημα φιλίας. Δεν το είχα γράψει εδώ. Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν; Πιάσανε οι ζέστες και διασκορπιστήκαμε μου φαίνεται!
  9. Βρε capy κι εσύ μες τη ζέστη βγήκες;!; Κάτσε καλύτερα μέσα στη δροσιά. Φάε και κανένα αλμυρό να σου ανέβει η πίεση. Και τώρα που θα φύγουν οι γονείς σου χαλαρά και mammylandοκουβεντούλα!
  10. Γλυκούλες μου τι κάνετε;; Έκανα μια ώρα να διαβάσω τα νέα σας γιατί είχα πολλές μέρες να μπω. Μίλησα κι εγώ με τη Μίκα μας και είναι ξετρελαμένη! Θα ευχηθώ κι εγώ να της ζήσουνε και να είναι πάντα υγιή και καλόκαρδα όπως η ίδια!! Επίσης ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε μας τα Καρκινάκια γιατί απ'οτι θυμάμαι πέρσι είμαστε κάποιες που έχουμε γενέθλια αυτές τις μέρες. Koritsaki mou, daphne, Μαρίνα πολύχρονες! Είναι και καμιά άλλη;; Περαστικά και στις κοπέλες που κάνανε την υστεροσκόπηση. Κι εγώ τέτοια εποχή την είχα κάνει, αλλά δεν μου είχαν βρει κάτι. Σε μενα δεν ξέρω πως έγινε βρε κορίτσια, αλλά δεν πλήρωσα τίποτα. Μου την κάνανε στο κέντρο εξωσωματικής μετά από τις 2 αποβολές. Βέβαια εγώ είχα ζητήσει να μου την κάνουν. Είχα δει κι εγώ το dvd. Πολύ γέλιο. Σαν ντοκυμαντέρ φαινόταν. Το dvd του εξωμήτριου δεν θέλω να το δω γιατί φοβάμαι οτι θα δω και το έμβρυο και θα στεναχωρηθώ. Matildaki τελικά βρεθήκατε ή όχι;;; Βρε Κατερίνα εγώ είμαι η Χριστίνα Ψα. Αλλά βέβαια τα έχουμε πει, όσες έχουν γιο χάνουν και το μυαλό τους! χιχι! Όποια άλλη έχει fb ας με κάνει φίλη. Τα χαπάκια γονιμότητας πιστεύω οτι γενικά βοηθάνε. Εγώ έπαιρνα τα Pregnacare και είχα δει βελτίωση ακόμα και στα μαλλιά και το δέρμα. Δυστυχώς όμως έπρεπε να τα σταματήσω γιατί μου προκαλούσαν ημικρανίες και γινόμουν χάλια. Santaloxilo τα Profertil θα τα πάρεις εσύ; Εμένα τα έπαιρνε ο άντρας μου για 3 μήνες (προφανώς υπάρχουν και για τα δυο φύλα) για την κατάτμηση. Σε λίγες μέρες θα ξανακάνει εξέταση να δούμε τι έγινε. Το μαλλί του πάντως φούντωσε!! Εγώ τα πήρα από το φαρμακείο χωρίς απόδειξη και μου κάνανε μια γενναιόδωρη έκπτωση. Κοστίζουν είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω οτι βοηθάνε πολύ. Άρτεμις έκανες την εξέταση για το ουρεόπλασμα ή θα περιμένεις να αδιαθετήσεις; Koritsaki mou πως πάει η ξάπλα; Έχεις κάποιον να σε βοηθάει στο σπίτι; Βένια εγκυούλα συγχαρητήρια! Πήγες στο γιατρό για υπέρηχο; Nara γιατί φοβάσαι για εξωμήτριο; Εγώ πάντως δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ίσα ίσα η χοριακή είχε εκτοξευθεί, αλλά τη μέρα του υπέρηχου είδαμε το απόλυτο κενό... Ας μην τα θυμάμαι... Α! St3llina περαστικά στη μανούλα σου! Τα δικά μου νέα είναι φτωχικά. Το καλό είναι οτι αδιαθέτησα με μόνο μια βδομάδα καθυστέρηση αυτό το μήνα. Άντε πρόοδος! Ωστόσο με έχει συνεπάρει λίγο το καλοκαίρι και λέω να μην κάνω κάποια προσπάθεια! Φιλιά σε όλες! Θα είμαι πιο συνεπής από δω και πέρα!
  11. Φράουλα

    Κωδικός

    Καλημέρα, πως μπορώ να βρω τον κωδικό μου για να μπορώ να μπαίνω και από άλλη συσκευή; Έκανα τη διαδικασία ανάκτησης κωδικού πολλές φορές, αλλά δεν έρχεται κάτι στο mail μου...
  12. Καλησπέρα κορίτσια μου! Να'μαι κι εγώ! Μπήκα για να ευχηθώ καλή επιτυχία στη levou για αύριο και να σας πω τα (λιγοστά) νέα μου. ΜΙΚΑ χαλαρά όσο γίνεται με τις δουλειές για να κερδίσεις όσες μέρες μπορείς. Morouli εσύ τι κάνεις; Όλα έτοιμα για τον μικρό πρίγκηπα; Daphne άρχισες να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη ή έχεις ακόμα χαζές σκέψεις; Koritsaki mou εκτός από κολάρο τι άλλο μπορείς να κάνεις για το αυχενικό; Καμιά φυτική κρέμα μπορείς να βάλεις ή απαγορεύονται λόγω της εγκυμοσύνης;St3llina αφήστε να περάσει το καλοκαίρι και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Από τη μια είναι κρίμα να μην χρησιμοποιήσετε τα κατεψυγμένα, αλλά από την άλλη πρέπει να κοιτάξεις και τη δική σου υγεία. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποια άλλη κοπέλα να τα κάνει για την αδερφή σου ή δεν θέλετε; Lopez χαίρομαι που προχωράς παρακάτω. Συζήτησες με το γιατρό για το τι δεν πήγε καλά; Αυτό που κατάλαβα με τα χρόνια είναι πως όσο μένουμε προσκολλημένες σε μια αποτυχία, τόσο αργούμε να συνέλθουμε. Και το λέω εγώ που στην πρώτη αποβολή είχα πέσει σε κατάθλιψη για μήνες. Σε λίγες μέρες ο άντρας μου θα ξανακάνει σπερμοδιάγραμμα και κατάτμηση. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα νωρίς, αλλά θα ρωτήσω και το γιατρό. Ο άντρας μου γενικά είναι αισιόδοξος τύπος, αλλά προχθές μου είπε οτι φοβάται οτι θα μείνουμε μαγκούφηδες. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί αν αυτός τα παρατήσει εγώ δεν θα έχω από που να κρατηθώ. Και ναι μεν το πρόβλημα μας ξεκινάει από την δική του κατάσταση, αλλά μετά από 5 χρόνια προσπαθειών και τρεις αποβολές νιώθω πως εγώ είμαι αυτή που δεν μπορώ να του χαρίσω ένα παιδί.
  13. Lopez και Μαριαλένα καλώς μας ήρθατε! Τελικά είμαστε αρκετές άνω των... 25! Χαχαχα! Lopez είσαι ακόμα ξάπλα ή άρχισες να σηκώνεσαι; Κάποια συμπτώματα είναι από τα φάρμακα οπότε προσπάθησε να μην τα πολυψάχνεις. Υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα και πολλή mammylanοπαρέα! Μαριαλένα έχεις σταθερό κύκλο; Ο γιατρός σου το αποδίδει στο άγχος ή οι δικοί σου; ΜΙΚΑ τελικά το χούι με τις δουλειές δεν φεύγει τόσο εύκολα,ε; Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς (και θες!). Πότε θα ξαναπάς στο γιατρό; St3llina για τον προεμφυτευτικό χρειάζεται να έχεις πολλά έμβρυα απ'οτι ξέρω για να γίνει. Και μην νομίζετε οτι οι γιατροί στα λένε όλα. Πρέπει να τους κυνηγάς! Εγώ μετά από 2 αποβολές μόνη μου είχα ζητήσει να κάνω υστεροσκόπηση! Ήθελα να ξερα: θα μου το πρότειναν ποτέ ή όχι;!; Levou φαντάζομαι τι αγωνία θα έχεις για αύριο! Προσπάθησε να είσαι χαλαρή. Άσε που έχεις και τη μικρούλα και θα σε βοηθάει να ξεχνιέσαι τις μέρες της αναμονής!Capy πως είναι ο αντρούλης σου; Βελτιώθηκε καθόλου; Morouli τι ωραία άγχη είναι αυτά! Τελικά βρε κορίτσια η κάθε φάση έχει τα δικά της άγχη: από την πρώτη ένεση μέχρι τη γέννα, την επιστροφή στο σπίτι και όλα. Φαντάζομαι πως όταν το βλέπεις από την απέναντι όχθη έχει άλλη μαγεία! Στα δικά μου... Όπου να ναι ο άντρας μου θα τελειώσει τη θεραπεία με τα αντιοξειδωτικά για να βελτιώσει την κατάτμηση. Άραγε πρέπει να κάνει αμέσως νέο σπερμοδιάγραμμα που θα είναι ακόμα υπό τις ιδιότητες των βιταμινών ή να περιμένει κι άλλο; Φιλιά σε όλα τα κορίτσια και καλό μήνα!!
  14. Koritsaki mou κοριτσάκι.ε;; Αχ βούρκωσα! Μια σταλίτσα μωρέ είναι, αλλά θα γίνει μια κουκλάρα! Levou εμένα δεν με ειδοποίησαν. Με έχουν πάρει από φόβο φαίνεται χαχα!! Για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Που θα γίνει, ώρα κλπ.
  15. Φωτεινή προσευχόμαστε για σενα αύριο! Θα πας στο κέντρο εξ. να κάνεις την χοριακή ή σε εργαστήριο; Πως πέρασες τις μέρες της αναμονής χωρίς εμάς;;; Ήσουν ξάπλα ή δούλευες; Santaloxilo συλλυπητήρια και μακάρι μετά από αυτή την απώλεια να έρθει μια καινούργια ζωή στη ζωή σας. Το νέο σχολείο θα είναι πιο κοντά; Περαστικά και στον πεθερό και σύντομα σπιτάκι του! Σε ποιο μέρος έχει τον πολύποδα η μαμά σου γιατί απ'οτι ξέρω μπορεί να βγει σε διάφορα σημεία. Capy ευχέλαιο, τρισάγιο και ο,τι χρειαστεί. Πως είναι ο άντρας σου; Άρτεμις δεν τολμώ να φανταστώ πως ένιωσες στο ατύχημα. Τουλάχιστον η οικογένεια του παιδιού φαίνεται λογική για να μην έχεις άλλα τρεχάματα. Ελπίζω να μην την πάρεις από φόβο την οδήγηση μετά από αυτό. Morouli-χελωνίτσα τι υπέροχες αυτές οι ετοιμασίες! Εγώ είμαι στη φάση-μη φάσης γιατί έχω διάφορα θέματα υγειακά-προσωπικά-επαγγελματικά να λύσω οπότε δεν παίρνω ακόμα απόφαση να προσπαθήσω.
×
×
  • Προσθήκη...