Μετάβαση σε περιεχόμενο

anemoni

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

anemoni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. diaz καλή επιτυχία για αυτό το μήνα!!! stellina μπράβο σου κορίτσι μου που το κάνεις αυτό για την αδερφή σου! είσαι πραγματικά αξιοθαύμαστη!! η ζωή σίγουρα θα σε ανταμείψει γιἀυτό!!! να είστε όλες καλά και υπομονή μέχρι να έχουμε στην αγκαλιά μας το ή τα μωράκια μας!
  2. Κορίτσια καλημέρα, σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και τις συμβουλές, είστε πολύ γλυκιές!! εύχομαι τα πιο ευχάριστα νέα σύντομα για όλες σας!! Agapaki συγχαρητήρια!!! με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! Koritsaki mou, εύχομαι το καλύτερο και για σένα, να ακούσεις σύντομα δεύτερη καρδούλα και να πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη σου!! Santaloxylo, με το καλό το σπιτάκι σας και να γεμίσει μωράκια, όπως είπαν και τα κορίτσια!! Daphne μην ανησυχείς, θα πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ, αφού το είπε και ο γιατρός σου!!! Sylvie καλωσήρθες, και με το καλό τη Δευτέρα να μάθεις τα πιο ευχάριστα νέα!! Εγώ πήγα στον αιματολόγο μου και επέμεινα να μου δώσει πιο μεγάλη δόση κορτιζόνης, για να ρίξουμε κάτι αντισώματα, μην τυχόν ευθύνονται αυτά.. Είναι πολύ γλυκός και συμφώνησε, μου είπε 3 μέρες 40mg, (πριν έπαιρνα καθημερινα 5mg), 3 μέρες 30mg, 3 μέρες 20, και μετά να το σταθεροποιήσω στα 10 mg. στο τέλος μου είπε πόσο με καταλαβαίνει που αγχώνομαι και ψάχνω να βρω τι φταίει και τέτοια και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά. φοβάμαι ότι ο γυναικολόγος μου θα με βρίσει, αλλά προτιμώ να πάρω τσάμπα λίγα παραπάνω φάρμακα παρά να ρισκάρω αν δεν πάρω.
  3. γεια σας κορίτσια! εγω τελικά απέβαλα, μια εβδομάδα μετά την πρώτη χοριακή, η χοριακη είχε σχεδόν μηδενιστεί.. εξαφανίστηκα λίγο γιατί είχα στενοχωρηθεί.. δεύτερη αποβολή, με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη φορά, και στις ίδιες μέρες, παρά την αγωγή που έπαιρνα αυτή τη φορά, και ο γιατρος μου είπε ότι δε θα άλλαζε κάτι στην αγωγή.. ΄κατά τις 11 Απρίλη θα αρχίσουμε τη δεύτερη εξωσωματική, αφού κάνω εξέταση για συμφήσεις.. προσπαθώ να μη με πάρει από κάτω γιατί τότε το χάνω το παιχνίδι.. καλή επιτυχία σε όσες περιμένετε, και σύντομα όλες μας μανούλες!
  4. και σε σενα capy μου να πανε όλα καλα, και πολύ σύντομσ να βρεις ακρη! σ ευχαριστώ πολύ!
  5. σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τη θετική σας σκέψη!! η ξαπλα δε με πειράζει, άλλωστε νιώθω και κουρασμένη από την προγεστερόνη..παίρνω3 των 200 καθημερινα. πριν λίγο όμως έκανα ένα τεστάκι και η αχνή γραμμούλα ήταν λίγο πιο σκούρα και χάρηκα. μήπως ξέρει καμία, νομίζω, αν όλα πάνε καλά, πρώτα ο Θεός, για να δει κανείς σάκο η χοριακή πρέπει να είναι πάνω από 1000? αν είναι έτσι, στην περίπτωσή μου που είχα45 δεν προλαβαίνει να ανεβεί τόσο πολύ ωςτην άλλη Παρασκευή που μου έκλεισαν ραντεβού για υπέρηχο?? και πάλι συχγαρητηρια στα άλλα κορίτσια και με το καλό και ΟΛΕΣ οι υπολοιπες!!!
  6. Κοριτσακι και Δαφνη πάρα πολλά συγχαρητήρια και από εμένα και τις καλύτερες ευχες μου για μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας!!! και πολύ καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια, στις προσπάθειές σας!! εγώ 2-3 μέρες δεν μπορούσα να μπω στο site! εγώ την Κυριακή είχα κάτι ροζ -κοκκινα, σταλες, και απογοητετηκα πάρα πολύ, όμως τη δευτέρα σταμάτησαν και εκανα τεστ και βγήκε αχνά θετικό! όμως Τετάρτη βράδυ ξανάρχισαν και πιο κόκκινα και το βράδυ είχα αρκετό αίμα. χτες το πρωί είχα μόνο κόκκινο στο σκούπισμα και μια μεγάλη απογοήτευση, ήμουν σίγουρη ότι απέβαλα, όμως χτες το απόγευμα μου είπαν ότι είναι θετικό, 45! μήπως είναι πολύ χαμηλό? μου έδωσαν ραντεβού για την άλλη Παρασκευή για υπέρηχο. να προσθέσω ότι κάνω και μια αντιπηκτική ένεση το βραδυ, και αυτ΄΄ο ενισχύει το αίμα, καο ο γιατρός μου ειπε τώρα να παίρνω κ ασπιρίνη!! (λόγω αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου η αλλιώς επίκτητη θρομβοφίλία) οπότε τη βγάζω ξάπλα και προσεύχομαι. τώρα έχω λίγο κόκκινο αίμα μόνο όταν σηκώνομαι για τουαλέτα αλλά φοβάμαι, κορίτσια!! ξέρετε καμιά περίπτωση με αίμα που να τα κατάφερε?? κάντε μια προσευχούλα και για μένα, την έχω ανάγκη.. να είσαστε καλά και τις καλύτερες ευχές μου μέσα από την καρδιά μου!!!
  7. Milina, αν εννοείς τη ζώνη της Παναγίας, εγώ την πήρα από την εκκλησία της Αγίας Ζώνης στην Αθήνα, τη στέλνουν όμως και από το ¨Αγιο όρος, αν τους πάρεις τηλ. είχα κάτι ελαφριά τραβηγματάκια για κάμποσες ώρες σήμερα, είναι νορμάλ αυτό? ξέρει καμία? είμαι μία εβδομάδα από την εμβρυομεταφορα, με έμβρυο 2 ημερών. ανησύχησα λίγο και την έβγαλα στο κρεβάτι σήμερα.. ελπίζω να μην είναι κάτι κακό..
  8. καλημέρα κορίτσια!! λοιπόν, η ιστορία μας εν συντομία.. παντρευτήκαμε πριν 2 χρόνια, τώρα είμαι 34, ο καλός μου τους πρώτους 15 μήνες δεν ήταν έτοιμος για παιδί. μας έκατσε όμως μια εγκυμοσύνη τυχαία, -εγώ του είχα πει ότι δεν θα το εμπόδιζα-, τον Οκτώβρη του 12, που όμως ήταν βιοχημική. ούτε μια βδομάδα δεν πρόλαβα να χαρώ.. μετά από πολύ διάβασμα στο ίντερνετ, έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλία, πέρσι το Μάρτιο, και αποδείχθηκε ότι έχω την επίκτητη μορφή της, δηλ αντιφοσφωλιπιδικό σύνδρομο.. μετά από τρελό τρέξιμο σε γιατρούς και πανικό κάθε μήνα μήπως είμαι έγκυος, βρήκα ένα γιατρό αιματολόγο που συμφώνησε μαζί μου και μου έγραψε αντιπηκτικές ενέσεις, από την ωορρηξία και μετά, κάθε μήνα. μετα ανακαλυψα ότι εχω και αντιπυρηνικα αντισώματα, και παιρνω κορτιζόνη των 5mg. μετα από 5 μήνες με διέγερση ωοθηκών χωρίς αποτέλεσμα, μία επέμβαση για διάφραγμα μήτρας και μία λαπαροσκόπηση για συμφήσεις μετά από 3 μήνες λόγω της πρώτης επέμβασης, τέλος Δεκέμβρη, αρχίσαμε τώρα με τη πρώτη εξωσωματική. έχουμε και μία μικρή ασθενοσπερμία αλλά κατά τα άλλα καλά φοράω τη ζώνη της Παναγίας, αυτό μου δίνει πιο πολύ κουράγιο, και βάζω καθημερινά λαδάκι από τον ¨Αγιο Εφραίμ. εχω πιο πολύ εκεί τις ελπιδες μου παρα στο ότι ήταν καλό το εμβρυάκι.. αυτά από μένα.. η καθεμιά έχει τη δική της ιστορία, όλες που είμαστε εδώ έχουμε περάσει περιπέτειες.. εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας!!
  9. αχ, σας ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! μου δίνεται πολύ θάρρος και συμπαράσταση!! Santaloxilo σἐυχαριστώ πολύ!! εύχομαι σύντομα να πάνε πολύ καλά τα πράγματα για σένα!! και Mardio κι εσένα και να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου!!! Koritsaki mou, πόλύ καλή επιτυχία την άλλη Τετάρτη! εύχομαι να είναι από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σου!!! Βλέπω είμαστε μαζί και με τη daphne_b και με την mystiko! καλή μας επιτυχία λοιπόν, και σε όλα τα κορίτσια που θα ξαναπροσπαθήσουν σύντομα!! να είστε καλά, κορίτσια!!
  10. Γεια σας κορίτσια! εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!!! γράφω πρώτη φορά σε φόρουμ, και είμαι στην έβδομη μέρα από την πρώτη μου εμβρυομεταφορά, με μόνο 1 ωάριο (3 είχαν γίνει, το 1 κύστη, το άλλο δεν μπόρεσαν να το πιάσουν γιατί η μία ωοθήκη μου είναι λίγο πιο ψηλά!). είχαμε όμως ένα καλό εμβρυακι, και έχω τις ελπίδες μου!! την άλλη πέμπτη τα αποτελέσματα.. έχω κάποια αγωνία!!! σας παρακαλώ, κάντε μια μικρή προσευχούλα και για μένα! η ιδεα σας για το φόρουμ πολύ καλή, να είστε καλά και να στηρίζουμε η μία την άλλη!!
×
×
  • Προσθήκη...