Μετάβαση σε περιεχόμενο

Milina78

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Milina78

  • Γενέθλια 06/02/1978

Milina78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Χρόνια πολλά κορίτσια!! Σε ευχαριστώ πολύ MommyMelissaki. Μίλησα με τον γιατρό στην Ελλάδα και μου πρότεινε και αυτός εξωσωματική άρα νομίζω ότι αφού και αυτός λέει εξωσωματική θα ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο. Πολύ άγχος βρε παιδί μου. Πάντως αυτήν την φορά και εγώ έτσι λέω να το κάνω να μην το πω σε κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου το έχει μεγαλύτερη ανάγκη και λέω να σεβαστώ το πώς νοιώθει. Πολλά φιλάκια και τα λέμε στο facebook!!
  2. Μπράβο CaPY μου!!! Άντε με το καλό!!!! Φεύγω για ταξιδάκι λίγες μερούλες μπας και ξεφύγουμε λιγάκι!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Πολλά φιλιά
  3. Καλημέρα κορίτσια!! Ευχαριστώ Levou και katerina οι γνώμες σας με βοηθούν να καταλήξω και εγώ σε μια απόφαση!! Jannolino έμενα η αγαπημένη μου είναι η Γαζή Μαρία η νοσηλεύτρια. Ήταν μαζί μου και στις 2 εμβρυομεταφορές και με έκανε να αισθάνομαι ηρεμία και αισιοδοξία. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Και capy,katerina πως ερχόμαστε σε αυτή την ομάδα?? Ναι Katerina η καλύτερη ευχή όλες με φουσκωμένες κοιλίτσες!!! Capy είχες νέα από τα εμβρυάκια σου?
  4. Να 'σαι καλά Jannolino μου. Είναι ωραίο το Παρίσι είναι η αλήθεια αλλά με αυτά και μe αυτά έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν πολύ οι Γάλλοι. Είναι θέμα κουλτούρας πας για εξωσωματική και αισθάνεσαι σαν να αγοράζεις φρούτα από το supermarket. Τι να πω. Έχω και εγώ ένα μη διαχειρίσιμο άγχος, πρέπει κάπως να ηρεμήσω. Έτσι για να γελάσουμε ο γιατρός που πρότεινε την σπερματέγχυση μου έγραψε τα φάρμακα και μετά τον βλέπω να μου γράφει συνταγή για υπέρηχο την 10 μέρα και του λέω δεν θα μου κάνετε εσείς τον υπέρηχο και μου απαντάει αν θέλεις έλα αλλιώς πήγε σε άλλον. Ορίστε???? Άλλη λογική! Εσύ που μένεις Jannolino? Τα κατάφερες έμεινες έγκυος??
  5. Στη Παρίσι είμαι. Οι συνεργασίες είναι πιο πολύ για δωρεές ωαρίων γιατί εδώ υπάρχει θέμα. Ρώτησα ήδη στο κέντρο και μου έδωσαν ένα γιατρό από Γαλλία που είχε έρθει σε επαφή μαζί τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλός γιατρός. Ναι και εγώ τον γνώρισα τον Ανεσίδη πολύ καλός και γλυκός άνθρωπος. Ήταν μέσα όταν έκανα την εμβρυομεταφορά. Γενικότερα όσοι είναι μόνιμοι του κέντρου καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό είναι άψογοι. Εγώ μόνο μια αρνητική εμπειρία έχω και στο λέω να το ξέρεις για να το σκεφτείς. Την μέρα της χοριακής πήγα εκεί να δώσω αίμα και η Μαρία η νοσηλεύτρια μου είχε προτείνει να πάω νωρίς το πρωί για να βγούνε άμεσα τα αποτελέσματα. Πήγαμε με τον άντρα μου 8,30 το πρωί και αποφασίσαμε να κάτσουμε κανένα 2 ωρο εκεί κοντά για καφέ και να περιμένουμε. Πήγε 11 και κανένα τηλεφώνημα, εγώ πλέον από το άγχος να μην μπορώ να αναπνεύσω. Μου λέει ο άντρας μου πάμε από εκεί να ρωτήσουμε, πάμε και μου λένε δεν μπορούμε να σου πούμε θα σε πάρει τηλ ο γιατρός. Βρε κορίτσια σας παρακαλώ πείτε αν βγήκαν τα αποτελέσματα γιατί δεν είμαι καλά και μετά μιλάμε με τον γιατρό. Όχι όχι και πάλι οχι. Για να μην πολυλογώ ξανα πήρα τηλέφωνο 15,00 και τους είπα ότι έλεος δεν αντέχω και μια νοσηλεύτρια με λυπήθηκε και μου είπε ότι ο γιατρός έχει πολλά ραντεβού και θα αργήσει και είναι κρίμα να περιμένεις και μου είπε ότι το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν τυχαίο γεγονός γιατί γενικότερα είναι πολύ σωστοί σε όλους τους τομείς αλλά ήταν τόσο ψυχοφθόρο και με έβλεπε ήμουν σε άσχημη κατάσταση ήταν καλύτερο να μου έλεγαν ότι δεν είμαι έγκυος παρά αυτό. Κατά τα άλλα δείξε τυφλή εμπιστοσύνη ξέρουν τι κάνουν!!!
  6. Καλημέρα Capy! Σε ευχαριστώ πολύ. Το ξέρω είναι μπέρδεμα. Το κακό είναι ότι δεν αισθάνομαι ασφάλεια με τους γιατρούς εδώ. Είναι πολύ ψυχροί και γρήγοροι σαν ρομποτάκια. Στον ίδιο κέντρο που κάνεις και εσύ έκανα, απλά ξεκίνησα με άλλο γιατρό εξωτερικό του κέντρου και μετά συνέχισα με τον Χριστοφορίδη. Μπορεί να μην πέτυχε αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τον συγκεκριμένο γιατρό. Αν δεν σε πειράζει έτσι για να δω με τι ΑΜΗ έκανες τα 10 ωάρια?? Εμένα είναι 1,64 ενώ λέει ότι το γόνιμο είναι από 2,4 έως 7 και το υπογόνιμο κάτω από 1,5. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη τώρα!!! Να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ καλά χέρια. Ηρέμησε και παρακάλα απλά να είσαι τυχερή και να είναι αυτή η φορά που θα μείνεις έγκυος. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία!!!
  7. Καλησπέρα κορίτσια, δεν ξέρω αν με θυμάται κάποια κοπέλα έχω ξαναγράψει στο παρελθόν και θα ήθελα την γνώμη σας δεδομένου ότι κάποιες μπορεί να έχετε περάσει τις ίδιες καταστάσεις όπως εγώ. Το καλοκαίρι του 2013 έκανα την πρώτη μου εξωσωματική στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας του κακού σπέρματος του καλού μου (τότε ήμουν 35 και και ο σύζυγος 38 και) . Τα δικά μου ορμονικά μια χαρά εκτός από μια ΑΜΗ στο 2,2 όπου ήταν οκ. Μου πήραν 8 ωάρια, τα 7 ώριμα και τα 6 έγιναν έμβρυα. Βάλαμε τα 2 την τρίτη μέρα και δυστυχώς τίποτα. Μετά προσπαθούσα να βάλω τα κατεψυγμένα αλλά όλο και κάτι βρίσκαμε και έμενα να παίρνω οιστρογόνα και να σταματάω. Έκανα υστεροσκόπηση, είχα υπερπλασία ενδομητρίου πήρα για 3 μήνες φάρμακα, μην πολυλογώ φέτος τον Αύγουστο (μετά από 1 χρόνο) έβαλα 2 βλαστοκύστες αλλά και πάλι τίποτα. Τα άλλα 2 δεν άντεξαν. Δεν μένω Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και για όλα αυτά πηγαινοερχόμουν. Τώρα για πολλούς λόγους και κυρίως οικονομικούς αποφάσισα να συνεχίσω εδώ. Το κακό είναι ότι άλλη κουλτούρα άλλη αντιμετώπιση και μεγαλύτερη ανασφάλεια. Λοιπόν να μην σας κουράζω, Είμαι ανάμεσα σε 2 γιατρούς. Η μια υποστηρίζει να πάω για εξωσωματική ξανά και να βάλουμε μόνο βλαστοκύστες και να μην χάνουμε χρόνο γιατί η ΑΜΗ μου τώρα είναι 1,64. Ο άλλος υποστηρίζει να προσπαθήσουμε με σπερματέγχυση με φάρμακα (ο σύζυγος έκανε επέμβαση κυρσοκήλης πριν ένα χρόνο και βελτιώθηκε το σπέρμα σε κάποιους τομείς) με την λογική μήπως ο οργανισμός μου αντιδράσει καλύτερα πιο ξεκούραστος από τα φάρμακα της εξωσωματικής. Επίσης θεωρεί ότι μετά από σπερματέγχυση με φάρμακα μπορώ στο καπάκι να ξανακάνω χωρίς να περιμένω. Θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί πλέον από το άγχος δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ ούτε να λειτουργήσω λογικά και ξέρω ότι αυτό είναι το χειρότερο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου. Έχει μείνει καμία έγκυος με σπερματέγχυση μετά από αποτυχημένη εξωσωματική? Τα φάρμακα της σπερματέγχυσης είναι τόσο ήπια που μπορώ να κάνω κάθε μήνα? Αν ξέρει κάποια μου έγραψε Gonalf 450iu συνολικά και τα υπόλοιπα θα μου τα πεί μετά τον υπέρηχο την 10 μέρα. Φοβάμαι μην χάνω το χρόνο μου και πέφτει και άλλο η ΑΜΗ μου και ζορίσει περισσότερο να γίνει η εξωσωματική. Σας κούρασα συγνώμη!!! Αν κάποια μπορεί να με βοηθήσει σας παρακαλώ γράψτε μου καμιά γνώμη!!! Καλό κουράγιο σε όλες σας!!! Εύχομαι όλες να καταφέρουμε να γίνουμε μανούλες!!!!
  8. κοριτσάκια μου εχω πλανταξει στο κλάμα. Δόξα το θεό ο πολύποδας ήταν καλοηθης αλλά βγήκε υπέρπλασία ενδομητρίου που σημαίνει ότι χρειάζεται θεραπεία για 3 μήνες. Πάλι πίσω στο παρίσι χωρίς να εχω καταφέρει τίποτα. Αύριο θα συναντήσω τον γιατρό να μου εξηγήσει τι παίζει. Απογοήτευση. Φιλάκια σε όλες!
  9. Γεια σας κοριτσια, sorry που χαθηκα αλλα ηρθα ελλαδα και δεν εχω internet. Στα γρηγορα τα νεα μου ειναι οτι με ειδε ο γιατρος την 8 μετα και μου βρηκε πολυποδα! Υπεροχα! Την επομενη μερα μπηκα για υστεροσκοπηση και τωρα περιμενω τα αποτελεσματα της βιοψιας! Ολα στραβα και αναποδα. Αν ολα ειναι καλα θα προσπαθησουμε στον επομενο κυκλο. Πιλλα φιλια σε ολες σας! Σας σκεφτομαι...
  10. Καλημέρα, Άρτεμις, καλύτερη εξήγηση δεν θα μπορούσε να μου δώσει ούτε ο γιατρός!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Diaz, εγώ θα βάλω τα κατεψυγμένα που μου έμειναν για αυτό μάλλον ξεκίνησα κατευθείαν τα CyclacuR. Την προηγούμενη φορά και εγώ τα είχα ξεκινήσει μετά την ωοληψία. Όσο για την ηρεμία είναι λίγο δύσκολο. Με πειράζει που τα περνάω και χώρια από τον άντρα μου. Θα ήθελα να τον είχα δίπλα μου αλλά είναι δύσκολο. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου. Πολλά φιλάκια σε όλες
  11. Γεια σας κορίτσια!!! Επισήμως ξεκίνησα και εγώ σήμερα τα Cyclacur 3 φορές την ημέρα και ραντεβού για τον πρώτο υπέρηχο 03 Απριλίου!!! Άντε κορίτσια κάντε μια προσευχή και για μένα γιατί το άγχος με έχει ξεκάνει!!! Αυτές οι αντιπηκτικές και τα αντιπατρικά τι είναι? Εμένα στην πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής μου έδωσε Salospir αυτήν την φορά ο καινούργιος γιατρός δεν μου είπε τίποτα, θα τα συζητήσω βέβαια στο ραντεβού αλλά για πείτε μου περί τίνος πρόκειται? Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!!
  12. Συμφωνώ και εγώ με την capy!! Santaloxilo τώρα μην τα σκέφτεσαι αυτά. Τώρα θα σκέφτεσαι θετικά!!! Ή αν σε βοηθάει καλύτερα σκέψου ότι αν όχι τότε θα αλλάξεις γιατρό και τέλος! Και εγώ μέχρι να το πάρω απόφαση να αλλάξω γιατρό το κούρασα πάρα πολύ και μετανιώνω που έφαγα τόσο άγχος και τόσο στρες για κάτι τόσο απλό που με κάνει να νιώθω πιο ήρεμη. Capy τελικά πήγες στο embryolab? Δεν είναι πολύ ωραίο το περιβάλλον? Άντε κορίτσι μου να σου πάνε και εσένα όλα καλά!!!
  13. Καλέ την Anemoni ξέχασα!!!!!!!!!!!!!!!!Καλή επιτυχία!!! άντε να έχουμε και τα δικά σου θετικά!!!!
  14. Δάφνη μου ΣΥΓΧΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α πα πα με έχετε κάνει ευσυγκίνητη σε αυτό το site!!!! Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο!!!! Άντε Santaloxylo πάρε δύναμη και πάμε για τα δικά σου!!!!
  15. Καλα αποτελεσματα δαφνη! Και εγω για θετικο το ξερω το λιγο καφε!
×
×
  • Προσθήκη...