Μετάβαση σε περιεχόμενο

katerina-prokopis

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    681
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    10

Σχετικά με katerina-prokopis

  • Γενέθλια 02/25/1987

Στοιχεία Προφίλ

  • Φύλο
    Not Telling

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

katerina-prokopis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλησπέρα Μαράκι! Να το χαιρόσαστε το κοριτσάκι σας! Και μεις βαφτίσαμε τη Μαιρούλα μας τον Μάη! Τρέχει, παίζει, φιλάει τα κάνει σχεδόν όλα. Σήμερα έκανε το πρώτο της μπάνιο και ξετρελάθηκε! Έτρεχε στην παραλία, κυλιόταν στην άμμο είχε πολύ γέλιο. Τις εξετάσεις που περιμένατε τις πήρατε; Από διακοπές ίσως κάνουμε κάτι τον Αύγουστο ανάλογα με το τι θα γίνει όπως οι περισσότεροι.
  2. Καλημέρα!Ναταλάκι η δική μου τρώει και κομματάκια και αλεσμένο. Με το αλεσμένο τρώει μεγαλύτερη ποσότητα πιο γρήγορα γιαυτό το συνεχίζω. Το αυγό μπορείς να το ρίχνεις μέσα στην κρεατοχορτόσουπα και δεν θα το καταλάβει. Εμείς θα αρχίσουμε την ομελέτα! Γενικά είναι δεκτική στο φαγητό. Και η δική μου δείχνει εδώ και καιρό! Kryst αν δεν μπορεί κανείς να κρατάει τη μπέμπα και αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να σταματήσεις τη δουλειά τότε κάντο!Fun και η δική μου όλη μέρα τρέχει και μεις την κυνηγάμε! Μας φέρνει ότι ζητάμε και γενικά άμα της δείξεις κάτι το κάνει! Έμαθε να πετάει και σκουπίδια στο καλάθι. Έχει πολύ πλάκα! Από λέξεις όχι πολλά μπαμπά, πουπού, νταντά, άντε, έλα και τέτοια. Επίσης χορεύει, βαράει παλαμάκια, τραγουδάει, κάνει κουπεπε, στέλνει φιλιά, χαιρετάει και κουνάει το δάκτυλο τύπου όχι.
  3. Σευχαριστώ Ναταλάκι! Μπράβο στον Σωκρατάκο!!! Και η δική μου τα ίδια! Τρέχει, σηκώνεται μόνη της και θέλει να παίζει με τα παιδάκια στο πάρκο. Έχουν πολύ πλάκα! Αλήθεια πώς πάτε με το φαγητό; Τους δίνετε απόλα; Εμείς πήγαμε λίγο πίσω σαυτό το θέμα γιατί πέρασε μια ίωση με διάροια και έτρωγε λίγα πράγματα όπως κοτόπουλο, πατάτα, καρότο. Τώρα αρχίσαμε να της δίνουμε και άλλα πράγματα. Είδαμε και πάθαμε να σταματήσει η διάροια. Εμείς μετά τη βάφτιση θα κάνουμε τραπέζι σε μαγαζί με ζωντανή μουσική και θα κόψουμε και τούρτα.
  4. Σευχαριστώ Ναταλάκι! Μπράβο στον Σωκρατάκο!!! Και η δική μου τα ίδια! Τρέχει, σηκώνεται μόνη της και θέλει να παίζει με τα παιδάκια στο πάρκο. Έχουν πολύ πλάκα! Αλήθεια πώς πάτε με το φαγητό; Τους δίνετε απόλα; Εμείς πήγαμε λίγο πίσω σαυτό το θέμα γιατί πέρασε μια ίωση με διάροια και έτρωγε λίγα πράγματα όπως κοτόπουλο, πατάτα, καρότο. Τώρα αρχίσαμε να της δίνουμε και άλλα πράγματα. Είδαμε και πάθαμε να σταματήσει η διάροια.
  5. Καλημέρα κορίτσια!!!! Καλό μήνα!!! Για τις περισσότερες από μας είναι ο αγαπημένος μας! Στις 10 πρώτα ο θεός έχει γενέθλια το κορίτσι μας και βάπτιση! Πέφτει και η γιορτή της μητέρας! Πώς πέρασε ένας χρόνος;;; Η μικρούλα μας όλη μέρα τρέχει μέσα στο σπίτι και στην βόλτα δεν θέλει το καρότσι θέλει να περπατάει μόνη της. Έγινε παιδάκι πια! Μαρία τι έγινε με το γονίδιο; Κορίτσια τι κάνουν τα μωράκια σας;
  6. Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Καλή μεγάλη βδομάδα κ καλό πάσχα να έχουμε! Η μικρή μας περπατάει εδώ και μερικές μέρες. Όχι όλη μέρα όποτε της έρθει. Ακόμα προτιμά το μπουσούλημα για πιο γρήγορα. Με το θηλασμό μειώνοντας γεύματα μειώθηκε πολύ το γάλα και τώρα θηλάζει λίγο το βράδυ. Δεν με πειράζει γιατί έτσι και αλλιώς κοντεύει χρόνο πια και για μένα ειναι ικανοποιητικός χρόνος. Ούτε η μικρή ζητάει στήθος πια. Σχετικά με τον ύπνο είτε κοιμάται θηλάζοντας είτε της τραγουδάμε και την κάνουμε βόλτα πέρα δώθε.
  7. Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μου από κομμάτια έχει φάει μπανάνα, μανταρίνι, ζυμαρικό αστράκι, μακαρόνια με κιμά (δοκίμασε από το δικό μου πιάτο), πατάτα, κολοκύθι, ψωμί, μπισκότο και άλλα διάφορα. έχει κ 6 δόντια βέβαια. Μαράκι στην δική σου που δεν έχει ακόμα δώσε αυτά που λέει η aurora.
  8. Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; Βλέπω τα μωρά ξεπετάχτηκαν! Η δική μου είναι καλά, αλλονίζει σε όλο το σπίτι και ανοίγει όλα τα ντουλάπια, μασουλάει ότι βρεθεί στο περασμά της και γενικά είναι φοβερά ζωηρή ζωή ναχει! Από φαγητά δεν τρώμε τα πάντα, τρώμε μοσχάρι, κοτόπουλο και ψάρι με διάφορα λαχανικά, φρουτόκρεμα με διάφορα φρούτα, κρέμα, γιαουρτάκι, αυγό, μπισκοτάκια για μωρά και λίγο ψωμί. Της δίνουμε και ότι κρίνουμε ότι δεν πειράζει από δικό μας φαγητό (μια-δυο κουταλιές) για δοκιμή. Με τον ύπνο δεν έχουμε καταφέρει να κοιμάται στο κρεβάτι της όλη νύχτα το πολύ 1-2 ώρες αλλά δεν πειράζει! Εμείς ξεκινήσαμε να ψαχνόμαστε για τη βάφτιση που πρώτα ο θεός θα γίνει το Μάη.
  9. Καλησπέρα σε όλες! Τι κάνετε; Aurora μην αγχώνεσαι για το βάρος της! Πάνω στην ανάπτυξη είναι! Εμείς είμαστε καλά, κάναμε εμβόλιο και τώρα θα αργήσουμε κάποιους μηνες να ξανακάνουμε, τρώμε καλά και της δίνουμε και κομματάκια. Όλη μέρα την κυνηγάμε γιατί είναι πολύ ζωηρούλα!
  10. Για τα παπούτσια δυστυχώς μόνο αγκαλιάς υπάρχουν γιατί το έψαξα επειδή η μπέμπα μου είναι όλο όρθια. Η γιατρός μου είπε καλύτερα μόνο με την κάλτσα για να έχει καλύτερη ισοροπία.
  11. Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά! Τραφουδάμε στην μπέμπα χαρωπά τα δυο μου χέρια και βαράει παλαμάκια! Έχει πολύ γέλιο! Όλη μέρα όρθια πάει από δω και από κει και μας έχει πιάσει η μέση να την κυνηγάμε! Κάποις στιγμές στέκεται και χωρίς χεράκια για λίγο. Όταν μπουσουλάει τρέχει με χίλια δεν την προλαβαίνουμε. Καλά με τα κινητά και τα τηλεκοντρόλ έχει έρωτα! Από φαγητό τρώει ότι της δίνουμε και πίνει μπόλικο νερό. Μαράκι μπράβο που ξανάβαλε βάρος η μπεμπούλα σου!!! Aurora μου είδες το κορίτσι; Σε λίγο δεν θα βάζει κώλο κάτω! Και γω της δίνω κομματάκια αλλά το κανονικό γεύμα είναι αλεσμένο. Ναταλία περπάτησε;;;;; Συγχαρητήρια στον Σωκρατάκο!!!
  12. Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνουν τα μωράκια σας; Η μπεμπούλα μας είναι καλά! Σήμερα έβγαλε και το 6ο δοντάκι της! Από χθες τρώει και ψαράκι και της αρέσει πολύ! Κατά τα άλλα τα ίδια! Πολύ ζωηρό παιδάκι αλλά ας είναι καλά και δεν πειράζει. Της δίνω και κομματάκια ψάρι και φρούτα και πίνει πολύ νεράκι. Κάνει κακά 3-5 φορές τη μέρα και ακόμα θηλάζουμε αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Το νερό το βράζω όταν το χρησιμοποιώ για κρέμα, το νερό που πίνει όχι.
  13. Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Η μικρή μου είχε γκρινίτσα χθες! Από φαγητό καλά πάμε. Από ύπνο μαζί μας. Χθες της έδωσα και ψωμάκι και βούτηξε το δάκτυλο της στην τούρτα της γιαγιάς!! Aurora μου μια χαρά η μικρή σου από ύψος κ βάρος! Ούτε η δική μου την έτρωγε τη φρουτόκρεμα κ γιαυτό της έβαζα μια κουταλιά κρέμα και το έτρωγε. Τώρα σταμάτησα την κρεμα και της βάζω ένα μπισκοτάκι νουτρίτσια κ την τρώει πάλι. Δοκίμασε και συ και να δεις που θα της αρέσει! Ναταλάκι όποτε θέλεις θα στο δώσω είναι εγγύηση η κοπέλα. Αν θες μπορεις στο φβ της φωτο του γάμου μου για να δεις πως βάφει. Μαράκι θα σου στείλω τα στοιχεία της κοπέλας! Αν θες να δωσεις κομματάκια ξεκίνα με λίγη μπανάνα και πάτα τη με τα δακτυλα σου. Μανταρίνι καθαρισμένο απτη φλούδα σε πολύ μικρά κομμάτια. Fun καλό ταξίδι και να περάσετε υπέροχα!
×
×
  • Προσθήκη...