Μετάβαση σε περιεχόμενο

Diaz

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    493
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    10

1 Ακόλουθος

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Diaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Χαραλαμπία ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Τέλεια η χοριακή σου! Με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το/τα μωράκι/α σου!!! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!
  2. Marioucy μια χαρά το σποράκι! Βολεύτηκε στη φωτλίτσα που το έφτιαξες! Με το καλό ακούσετε και την καρδούλα να συγκινηθείτε!!! Ευχαριστούμε και για το φύσημα! Μακάρι να σας φυσάω κι εγώ σε λίγες μέρες που θα κάνω τη χοριακή που περιμένω από τα παγωτίνια μου!! Φιλιά σε όλες και να μην απογοητεύεστε!!!
  3. Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!! Marioucy ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Με το καλό να υποδεχτείς το/τα μωράκια σου!!! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!
  4. Καλή χρονιά σε όλες με υγεία, αγάπη, πίστη και ελπίδα!!! Να είμαστε καλά και να μας έρθουν γερά μωράκια!!! Capy έκανες την καλύτερη αρχή και μακάρι να από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα!!!! Δάφνη μου είναι απίστευτο συναίσθημα πράγματι! Και να σκέφτεσαι ότι τα καλύτερα έρχονται!!! Να την χαίρεστε! Μελίπικτό μου να έρθουν και σε σένα όλα όπως τα επιθυμείς!! Αφού σου έπεσε και το φλουρί.... Με το καλό να φουσκώσεις σύντομα για το αδερφάκι! Καλά να είμαστε και όλα γίνονται!!! Φιλιά!
  5. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Τα καφέ υγρά μην σε τρομοκρατούν, μπορεί να είναι από εμφύτευση (οπότε και στο εύχομαι) ή μπορεί να είναι κάποια απλή ανωμαλία του κύκλου/ ορμονών. Μακάρι να είσαι εγκυούλα και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!
  6. Χρόνια πολλά με υγεία κορίτσια, αγάπη, ευτυχία και μωράκια!!! Με πίστη και υπομονή όλες οι κοπέλες που δεν τα έχουν καταφέρει θα γίνουν μανούλες, κι άλλες θα καταφέρουμε να μεγαλώσουμε τις οικογένειές μας! Μελίπικτό μου πολύ λυπάμαι κοριτσάκι μου.... Σε θέλω όμως δυνατή (όπως το έχεις ήδη αποδείξει) και θα γίνεις σύντομα ξανά μανούλα! Εμείς με το νέο έτος θεού θέλοντος και γιατρού επιτρέποντος! Κι εγώ δεν το ήξερα ότι θα πήγαινες τώρα. Νόμιζα με το νέο έτος! Οπότε άσε τον οργανισμό να ηρεμήσει και σύντομα πάλι ξεκινάς! Έύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή!! Μιλίνα μου κι εγώ αν και δεν έχω κάνει σπερματύγχυση πιστεύω ότι η εξωσωματική είναι πιο αποτελεσματική. Και στις δύο περιπτώσεις φάρμακα παίρνεις, οπότε καλύτερα να πας με μεγαλύτερες πιθανότητες. Φιλιά σε όλες και να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες!!!
  7. Σιλβη μου μια τεράστια χοριακή έυχομαι!!! Όπως λες κι εσύ παρόλο που τα έχουμε περάσει το άγχος πάντα παραμένει το ίδιο! Θα περιμένουμε ευχάριστα! Κι εγώ που δεν είχα πρόβλημα με το ενδομήτριο σε αυτόν τον κύκλο τελικά δεν μας έκανε τη χάρη οπότε με το νέο έτος πλέον η εμβρυομεταφορά... Ας είναι για καλό κι ας αργήσει λίγο! Μελισσάκι πάλι μαζί θα είμαστε, μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας! Τζανολίνο μου σε εκείνα τα ποστάκια έχουμε πολλές αναμνήσεις, τουλάχιστον όμως σχεδόν όλες έχουμε μωράκια κι αυτό είναι το αισιόδοξο. Τη Μερεντούλα κι εγώ τη σκέφτομαι, ελπίζω να τα έχει καταφέρει τουλάχιστον!!! Φιλιά σε όλες!
  8. Σιλβη μου μια τεράστια χοριακή έυχομαι!!! Όπως λες κι εσύ παρόλο που τα έχουμε περάσει το άγχος πάντα παραμένει το ίδιο! Θα περιμένουμε ευχάριστα! Κι εγώ που δεν είχα πρόβλημα με το ενδομήτριο σε αυτόν τον κύκλο τελικά δεν μας έκανε τη χάρη οπότε με το νέο έτος πλέον η εμβρυομεταφορά... Ας είναι για καλό κι ας αργήσει λίγο! Μελισσάκι πάλι μαζί θα είμαστε, μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας! Τζανολίνο μου σε εκείνα τα ποστάκια έχουμε πολλές αναμνήσεις, τουλάχιστον όμως σχεδόν όλες έχουμε μωράκια κι αυτό είναι το αισιόδοξο. Τη Μερεντούλα κι εγώ τη σκέφτομαι, ελπίζω να τα έχει καταφέρει τουλάχιστον!!! Φιλιά σε όλες!
  9. Μελισσάκι μου πολύ γέλασα με τις ηρωίδες του Ζαγγόλου!!! Ο γιατρός της φίλης σου τι πήγε κι έκανε;; Μα καλά 5;;; Κι αν έχουν εμφυτευτεί 4 γιατί να τη βάλει σε μπελάδες την κοπέλα;;; Δεν είχε χώρο στην κατάψυξη και τα έβαλε όλα μαζί;;;Έλεος πια! Νάρα μου μετά τη διακοπή που έκανα στις 40 μέρες ήρθε περίοδος αν εννοείς αυτό, γιατί ως προς το ψυχολογικό ακόμα το σκέφτομαι το κοριτσάκι μου και συχνά κλαίω, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι μέρες που θα έμπαινα στο μήνα μου. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι να το φέρω πίσω, μόνο να προσεύχομαι γι' αυτό και πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα στείλει το αδελφάκι του. Φιλιά σε όλες και κοιτάμε μόνο μπροστά!!
  10. Καλημέρα κι από μένα! Βρε κορίτσια τι αναμνήσεις μου ξυπνήσατε! Τι αγωνίες είχα κι εγώ τότε όντας παντελώς άσχετη με το θέμα και τι απίστευτη ανυπομονησία είχα (βέβαια αυτή την έχω ακόμα....)! Όλες όμως με μωράκια πλέον στην αγκαλιά μας και αυτό είναι το θετικό μήνυμα για όλες τις κοπέλες που τώρα προσπαθούν... να ξέρουν ότι θα τα καταφέρουν αργά ή γρήγορα. Καλά να είμαστε. Marioucy θα συμφνωήσω κι εγώ ότι τα έμβρυα 3ης μέρα είναι στα 7-8 κύτταρα. Βέβαια μόνο και μόνο που έβαλε 4 έμβρυα εν αγνοία σου είναι απαράδεκτο!!!!!! Καλά έκανες και τον άλλαξες!! Faith σε σκέφτομαι κοριτσάκι μου! Πάρε το χρόνο σου και εννοείται πως κοιτάμε μόνο μπροστά!!! Φιλιά σε όλες!
  11. Καλημέρα κι από μένα! Νάρα μου θα είσαι η νονά μου... όπως στους ινδιάνους... "Νότιο ζωάκι" Χαχαχαχα!!! Μ' έκανες και γέλασα! Πάντως αφού έχεις τρία εμβρυάκια να πας να τα βάλεις, αρκεί να ελέγξεις πρώτα γιατί έγινε η αποβολή. Θρομβοφιλία και ό,τι άλλο μπορεί να φταίει το έχετε ελέγξει; Μην περάσεις πάλι τα ίδια κοπέλα μου. Ούτε για σένα είναι καλό αλλά ούτε και για τα μωράκια σας! Κατερίνα υπομονή με τις ανακατασωρούρες! Χαλάλι για τα μπεμπάκια σας!!! Μελίπικτό μου μίλα με το γιατρό και θα βρεθεί μια λύση. Είναι σίγουρα κρίμα να πάνε χαμένα τα εμβρυάκια σας! Με το νέο έτος πάτε εσείς ε; Εμείς λέμε για τώρα το Δεκέμβρη αν όλα πάνε καλά! Θα δείξει! Ζωή εσείς για πότε λέτε να ξεκινήσετε; Faith μην αγχώνεσαι με τέτοιες σκέψεις. Το τι θα γίνει Άλλος το αποφασίζει. Κι εγώ την πρώτη φορά έμεινα έγκυος με εμβρυάκια 2 ημερών που δεν είναι ότι καλύτερο και ακούω και περιπτώσεις με τέλειες βλαστοκύστες και τελικά να μην τα καταφέρνουν. Πίστη, αισιοδοξία κι ελπίδα και όλα θα πάνε καλά! Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι να μην αγχώνεσαι! Έχεις κάνει εμβρυομεταφορά; Capy εσύ πως τα πας με τις ενεσούλες; Φιλιά σε όλες και συγγνώμη που δεν αναφέρομαι ονομαστικά αλλά πάλι έχει πέσει πολύ δουλειά!!
  12. Κοριτσάκια μου καλημέρα! Έχουμε τόσα στο μυαλό μας που είναι κρίμα να ασχολούμαστε με μικροπρέπειες. Δεν είμαστε εμείς σε θέση να κρίνουμε άλλωστε. Τι φταίει κι αυτό... μέχρι εκεί φτάνει. Μελίπικτό μου δεν έχω ιδέα για αυτό που λες και στην περίπτωση μου μέχρι 3 βάζουν, όντας βέβαια άνω των 30. Όμως ρώτα τους εμρυολόγους για το αν τα έχουν καταψύξει όλα μαζί γιατί όταν είχα μιλήσει με τον εμβρυολόγο μου μου είχε πει ότι το καθένα είναι ξεχωριστά. Οπότε πιθανόν να τα ξεπαγώνουν και στη δική σας περίπτωση το καθένα χωριστά. Θα είναι πολύ κρίμα να χαθούν 2 εμβρυάκια που με τόσο κόπο αποκτούμε. Nara μου χαίρομαι που επανέρχεσαι σίγά σιγά. Είναι δύσκολο το ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά όπως έχουμε πει κοιτάμε μπροστά. Φιλιά σε ολες και συγγνώμη που δεν αναφέρομται σε όλες αλλά συγχήστηκα με όλα αυτά πρωί πρωί...
  13. Γεια σας κι από μένα!!! Σας διαβάζω και δεν προλαβαίνω να γράψω... σας σκέφοτμαι και προσεύομαι όμως κάθε μέρα! Ταζάκι μου συγχαρητήρια! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Κατερίνα μου διδυμάκια!!! Τέλεια! Με το καλό να έρθουν γερά μωράκια!!! Λεβού μου το σπόρι έκπληξη θα σας τρελάνει όταν ερθει! Προετοίμασε την Αλεξάνδρα σου μόνο γιατί θα ζηλεύει η καημένουλα (αν και όταν μεγαλώσει θα χαίρεται για το αδερφάκι της!). Χαραλαμπία μου εύχομαι σύντομα κι εσύ εγκυούλα όπως και όλες μας που προσπαθούμε! Πίστη και ελπίδα και όλα θα πάνε καλά! Από ότι έχω καταλάβει έχεις περάσει κι άλλη σοβαρή δοκιμασία, οπότε σίγουρα έχεις πίστη. Να σκέφτεσαι ότι τα καλύτερα έρχονται! Ροζάκι, Κοριτσάκι, Δάφνη, Janollino και όποια άλλη ξεχνώ (συγχωρέστε με γιαυτό) να χαίρεστε τα ζουζούνια σας! Σίγουρα όμορφα χριστούγεννα για όλες μας! Capy πολύ χαίρομαι που ξεκίνησες πάλι! Να πάνε όλα σούπερ!!! Στελλίνα μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω που μίλησες με τον καλύτερο τρόπο για να καταλάβει κάποιος ότι δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα και μάλιστα με τέτοια συμπεριφορά. Η εγκυμοσύνη της δεν ήταν το πρόβλημα για το ποστάκι μας αλλά η συμπεριφορά! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και αν τελικά έχετε εγκαταλείψει για ανηψάκι, τουλάχιστον να μάθουμε δικά σου ευχάριστα...(χιχιχι σε πειράζω σαν τις γιαγιάδες που όλο ρωτούν...) Πολλά φιλιά σε όλες και συγγνώμη που δεν αναφέρθηκα σε όλες αναλυτικά!!
  14. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!!! Δαφνούλα μου να σας ζήσει η κούκλα σας! Πάντα γερή και τυχερή! Πιστεψέ με εμάς ακόμα μας παίρνουν τα ζουμιά όταν βλέπουμε το αγοράκι μας, το μικρό μας θαύμα, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό και που είστε ακόμα! Τα καλύτερα έρχονται! Να φιλήσεις τα ροδαλά της πατουσάκια! Πάντα ευτυχισμένοι! Κατερινιό συγχαρητήρια και σε σένα! Με το καλό τα ζουζούνια! Ακολουθείς τα βήματα της Μίκας μας! Άντε να πάνε όλα τέλεια και να είναι γερά! Jannolino μου μεγάλη αλήθεια λες, όσο περισσότερα τα προβλήματα τόσο πιο πολύ εκτιμάμε τη μητρότητα! Υπομονή και επιμονή! Μαριού μου μη στεναχωριέσαι (μια κουβέντα είναι βέβαια και σίγουρα θα στεναχωριέσαι), αλλά να ξέρεις ότι ο επιμένων νικά. Capy πολύ χαίρομαι που τα ξαναβρήκατε. Ψυχραιμία. Όλα θα γίνουν και μπεμπέ θα έρθει. Είπαμε δεν ήταν η χρονιά σας με όλα όσα σας έτυχαν! Αλήθεια αγιασμό κάνατε;;; Levou τι κάνει το σπόρι έκπληξη;;; Πολλά φιλιά! Κοριτσάκι μου "φρεσκομανούλα" όλα καλά; Τα πονάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αγκαλίτσα και πολύ αγάπη στο μικρούλη σου. Faith ξεκινάς διέγερση; Με το καλό! Nara μου πως είσαι; Είναι ακόμα φρέσκια η πληγή, προσπάθησε να πατήσεις στα πόδια σου και να βρεις τι έφταιξε! Μορούλι, Μαρδιό, Πράσινη και όσες άλλες ξεχνώ πολλά πολλά φιλιά! Άντε να πάρουμε λίγο τα πάνω μας γιατί η χρονιά δεν βγαίνει!!
  15. Nara μου δεν φαντάζεσαι πόσο στεναχωρήθηκα με τα νέα σου. Πολύ κρίμα βρε κορίτσι μου, θυμάμαι και τα δικά μου και πονάω διπλά. Ότι και να σου πούμε είναι λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθεις και όσο καλή διάθεση αν έχουν συγγενείς και φίλοι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει. Πάρε το χρόνο σου και θέσε σύντομα νέο στόχο. Εμένα αυτό με βοήθησε αρκετά. Μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα και μέσα από την καρδιά μου ευχές για να γίνεις σύντομα μανούλα. Σας έχει ξανατύχει; Κι ο γιατρός το μόνο που σας είπε είναι αυτό; Δεν θα κάνετε εξετάσεις για να δει τι έφταιξε και για να μην ξανασυμβεί; Μαρδιό μου σε ευχαριστώ για το ταρακούνημα. Ήταν ακριβώς αυτό που είχα ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι πέρα της δικής μου θέλησης να ζήσω για αλλη μια φορά τη μητρότητα, θέλω πολύ κι άλλο παιδάκι για τον μικρούλη μου που τρελαίνεται να παίζει με άλλα παιδάκια και να έχει παρεούλα και στήριγμα στη ζωή του. Για να δούμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας που προσπαθούμε για μωράκι. Φιλιά σε όλες
×
×
  • Προσθήκη...