Μετάβαση σε περιεχόμενο

levou

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    247
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    7

levou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Ναι ναι μπέμπης είναι με τσουτσουνάκι και απ'όλα!! χιχιχιχι..... Που να δείς χαρές ο μπαμπάς μας χεχεχε! Δυστυχώς για δικούς μου λόγους δεν έχω facebook κι έτσι μόνο μέσω του μάμυ μαθαίνω νέα σας.... Όπως και να έχει μεταβίβασε τις ευχές και την αγάπη μου σε όλα τα κορίτσια που έχουν μετακομίσει εκεί. Σας φιλώ όλες!!
  2. Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια.... Καλωσήλθαν τα καινούρια μέλη και με το καλό και σύντομα να φουσκώσουν οι κοιλίτσες τους!! Κατερινάκι αγοράκια ε? τι ωραία!!! Με το καλό κοπέλα μου και σύντομα να ηρεμίσεις απο τις αδιαθεσίες... Εγώ χθές έκανα την Β επιπέδου και όλα βαίνουν καλώς με το αντράκι μου. Η μικρούλα μας έχει γίνει θηριάκι και μας παιδεύει λίγο με τον ύπνο αλλά το παλεύουμε. Δεν θα καταφέρω να αναφερθώ σε καθε κοπέλα ξεχωριστά συγχωρήστε με. Σας φιλώ όμως όλες και φοοοοοουυυυυυ απο τον μπέμπη μου για να φουσκώσετε όλες!!!!!
  3. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια, τι μου κάνετε? Milinaki όπως είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω ξέρω ότι και ανάμεσα στις σπερματεγχύσεις αφήνουμε ένα κύκλο να ξεκουραστεί ο οργανισμός. Κι εγώ όταν έκανα (έχω κάνει 2 διπλές) γονάλ έπαιρνα θυμάμαι... Προσωπική μου γνώμη πάντως καλύτερα να συνεχίσεις με εξωσωματική, ιδιαίτερα όταν το θέμα είναι κυρίως το σπερματάκι. Κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα, θεωρώ ότι είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες επιτυχίας με εξωσωμ. απ'ότι με σπερματέγχυση. Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι θετικά ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις και σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου και 1 και 2 γερά μωράκια! Capy μου καλή επιτυχία κοριτσάκι μου, όλα ακούγονται σούπερ, με το καλό να έχεις μια τεράστια χοριακή!!! Sylvie μου πολύ λυπήθηκα κοπέλα μου, μην το βάζεις κάτω όμως καλή μου. Να δείς που σύντομα θα έχεις τα πιο ευχάριστα νέα και όλα αυτά θα είναι μια κακή ανάμνηση.... Σε όλα τα κορίτσια εδω ήθελα να ευχηθώ σύντομα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μικρά τους θαύματα και να είναι πάντα αισιόδοξες και χαμογελαστές! Έχει ο Θεός για όλους μας!!!!
  4. Κοριτσάκι μου κατ'αρχήν να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και σύντομα με ένα και γιατί όχι και δύο γερά μωράκια. Δεν έχω κάνει εξωσωμ. με δανεικά ωάρια, όμως για δικούς μου λόγους δέχτηκα να μοιραστώ τα δικά μου ωάρια στην πρώτη μου εξωσωματική. Ευτυχώς για εμάς πήγαν όλα καλά και απέκτησα την κορούλα μου. Όσο για την άλλη κοπέλα δεν ξέρω τι έγινε, όμως ειλικρινά εύχομαι να ήταν τυχερά τα ωάριάκια μου και να έγιναν γερά μωράκια σαν το κοριτσάκι μου! Ο γιατρός μου είναι ο κύριος Αρκουλής και το κέντρο Μίτωση στον Πειραιά. Να σου πώ μόνο ότι με πέρασαν απο κόσκινο για να κάνω την δωρεά. Αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω στείλε μου pm μην θεωρηθεί και διαφήμιση. Και πάλι με το καλό κοπέλα μου και σύντομα μανούλα!
  5. Καλημέρα κούκλες... Ταζάκι πολλά συγχαρητήρια κοπέλα μου, μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!! Χαίρομαι πολύ που σας διαβάζω όλες και διακρίνω μια αισιόδοξη και ελαφρώς παιχνιδιάρικη διάθεση! Για όλες θα έρθει το θαύμα κοριτσάκια μου αρκεί να έχουμε πίστη και επιμονή! Ήθελα να πώ ένα καλωσόρισμα στα καινούρια κορίτσια και ιδιαίτερα στην Χαραλαμπία που είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει, τέτοια δύναμη ψυχής πάντα ανταμείβεται! Εμείς κάναμε αυχενική διαφάνεια και έχουμε άλλο ένα δραστήριο και τσαχπινογαργαλιάρικο μωράκι σαν την Αλεξάνδρα μας!! χιχιχι.... χαμός θα γίνεται στο σπιτικό μας! Να γράφετε κι εδώ κοριτσάκια μου γιατί δεν έχουμε όλες Facebook..... Πολλά φιλάκια σε όλες!
  6. Καλημέρα σας κι εγώ γεννάω πρώτα ο Θεός αρχές Ιουνίου. Έχω και ένα κοριτσάκι σχεδόν 16 μηνών που μας έχει τρελάνει με τις τσαχπινιές της.... Καλώς να ορίσουν τα μωράκια μας.
  7. Καλημέρα κοριτσάκια μου καλά, Δάφνη μου να σου ζήσει η κουκλίτσα σου, γερή και τυχερή να είναι στην ζωή της και εσείς πάντα να την καμαρώνετε! Diazaki μου γλυκό πόσο χαίρομαι όταν διαβάζω νέα σου, ελπίζω να είσαι καλύτερα κοπέλα μου και σύντομα να έρθει ένα νέο θαυματάκι στην ζωή σας! Το σποράκι έκπληξη μεγαλώνει και ομορφαίνει χιχιχχι.... Έχουμε πλέον χεράκια, ποδαράκια και καρδούλα βροντερή, αμε! Είμαι χαζή το ξέρω συγχωρήστε με... Καλά αποτελέσματα στα κοριτσάκια που ξεκινούν την προσπάθειά τους και όσο γίνεται να σκέφτεστε θετικά, η καλή ψυχολογία είναι η μισή προσπάθεια! Σας φιλώ και σας φυσάαααωωωω όλες!!! ΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ!!!!
  8. Κατερινάκι συγχαρητήρια κοπέλα μου, με το καλό να έχεις μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!! Μπράβο ρε κορίτσι πήρα μεγάλη χαρά μόλις το διάβασα, άντε να ξεκινάνε οι ανακοινώσεις. Ποιά είναι η επόμενη??!!! ΦΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ να γεμίσουμε φουσκοκοιλίτσες!!!!!
  9. Πω πω βρε Ναρα μου και ότι ετοιμαζόμουν να σου γράψω ότι είμαστε μαζί στις εβδομάδες και τι καλά που πάμε παρεούλα!! Αχ βρε κοριτσάκι μου μακάρι να μπορούσα να σου πώ κάτι να σε παρηγορήσω αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο ο χρόνος θα απαλύνει κάπως τον πόνο σου. Κάνε υπομονή και μην το βάζεις κάτω θα συμβεί το θαύμα και για εσάς, κανέναν δεν αφήνει ο Θεός, έχε πίστη. Όσο για τα κοριτσάκια που ξεκινάνε τώρα καλή επιτυχία να ευχηθώ με τεράστιες χοριακές και γερά μωράκια. Jannolinaki πόσο χαίρομαι που ξαναδιαβάζω νέα σου, πολλά φιλάκια σε σένα και στο μπουμπουκάκι σου... Rosaki κι εσυ να μου φιλήσεις τα μπουτάκια της μπουμπούκας σου!!! Diazaki μήν σκέφτεσαι έτσι είναι μεγάλο δώρο για το αγοράκι σου ένα στήριγμα για όλη του την ζωή! Άλλο οι γονείς και άλλο τα αδέρφια. Capy μου θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που σου είπαν ότι οι άντρες ζορίζονται πολύ περισσότερο απο εμάς και δεν μπορούν να το διαχειριστούν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουμε εμείς. Δεν σας έχουν τύχει και λίγα τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να βρείτε τους εαυτούς σας και να χαλαρώσετε λίγο. Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω πολλές κοπέλες πάλι, συγχωρήστε με. Σας στέλνω την αγάπη μου και ένα ΦΦΦΦΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ απο την κοιλίτσα μου που άρχισε να φουσκώνει ελαφρώς....!
  10. Κοριτσάκι μου συγχαρητήρια, να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Αχ πολύ με συγκίνησες είναι όντως συγκλονιστική εμπειρία ο Φ.Τ. !! Μπράβο και πάλι μπράβο! Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα τα κορίτσια να ζήσουν αυτή την φοβερή στιγμή που σου δίνουν να κρατήσεις το πλασματάκι σου!!!
  11. Καλημέρα, κοριτσάκι μου να σου ζήσει ο κούκλος σου, γερός και πάντα χαμογελαστός! Νάρα μου μπράβο κοπέλα μου, όλα καλα θα πάνε θα δείς. Είμαστε πολύ κοντά τελικά, χθές πήγα στον γιατρό και είδαμε το φασολάκι μας και μου είπε ότι είμαι 5μιση εβδομάδων!! Ρε κορίτσια ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, μας το είχαν αποκλείσει σχεδόν, οι σπερματούληδες μας είναι πολύ λίγοι αλλά να που ένας γενναίος έκανε την διαφορά!!! χιχιχιχι.... Με το καλό σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και μακάρι να γίνονται τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους!
  12. Καλησπέρα και απο μένα, καλή αρχή στα κορίτσια που ξεκινάνε και σύντομα με πολλά θετικά αποτελέσματα! Εγώ τελικά την έκανα το πρωί την χοριακή και......ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ σηκωθείτε απο καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες, τραπέζια (που λέει και μια ψυχή) και πανηγυρίστε μαζί μου. Είμαι ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣ!!!! Απίστε!υτο ε? 8118 μονάδες η χοριακή!!!!! Τι να πώ ρε κορίτσια είμαστε σε κατάσταση σοκ! Αύριο το πρωί έχω ραντεβού και μάλλον θα το δούμε κιόλας.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
  13. Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια του φόρουμ. Τι κάνετε όμορφες? Κατ'αρχήν να πώ με το καλό στο Σανταλοξυλάκι μας και σύντομα φουσκοκοιλίτσα! Την Τετάρτη που μας πέρασε γνώρισα και την φραουλίτσα με τον άντρα της! Πρόκειται για 2 υπέροχες υπάρξεις και χάρηκα τόοοοοσο πολύ που τους γνώρισα. Εγώ ακόμα περιμένω να αδιαθετήσω και επειδή αισίως αύριο κλείνω 2 βδομάδες καθυστέρηση λέω να πάω την δευτέρα να κάνω 1 χοριακή να δω τι γίνεται..... Ρε κορίτσια λέτε να έχει γίνει κανένα θαύμα? Το είχαμε ξεγράψει εντελώς με τον άντρα μου μιας και οι σπερματούλιδές μας είναι λίγοι και δεν θέλω να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα αλλά είναι μεγάλη η καθυστέρηση.... Τελος πάντως την δευτέρα θα ξέρουμε... Σας φιλώ γλυκά όλες, ματς!
  14. Καλησπέρα, κανονικά έπρεπε να έχω αδιαθετήσει εδώ και καμιά βδομάδα αλλά άφαντη η κυρία και τα νεύρα μου κρόσσια!!! Βέβαια δεν ανησυχώ γιατί πάντα ήταν ότι να ναι απλά θέλω να έρθει επιτέλους για να ξεκινήσουμε. Διέγερση θα κάνω πάλι γιατί δεν μας έχουν μείνει άλλα παγωτο-αδελφάκια. Πάντως τι ρεπερτόριο είναι αυτό ο γιόκας σου βρε Κατερινάκι, λυθίκαμε στα γέλια με τον άντρα μου που του το διάβαζα! Είναι και γαύρος οπότε συγκινήθηκε...χεχεχεχε! Εμάς είναι πιο μικρούλα μωρέ και λέει αυτά τα ακαταλαβίστικα όλη μέρα, γκατι σου ρουκε παπιτοκ, μπαμπουκ και άλλα τέτοια ωραία! Σας έπρηξα με την μπουμπού μου όμως sorry σταματάω αμέσως! Πολλά φιλάκια σε όλες και με το καλό όσες ξεκινούν ή προετοιμάζουν προσπάθεια. Νάρα μου προσπάθησε να είσαι χαλαρή και όλα θα πάνε καλά, με το καλό να δείς το/τα σποράκια σου....
  15. Αχ βρε κατερινάκι σα να ζούμε σε παράλληλο σύμπαν... Τα ίδια ακριβώς έχω κι εγώ μόνο που αντι για Αλέξανδρε κατέβα κάτω φωνάζω Αλεξάνδρα!!!! Είναι πολύ σκατούλια τα άτιμα δεν τα προλαβαίνεις! Εμείς απο εχθές αποκτήσαμε και άλλο παράσημο στην μούρη αφου δεν βάζουμε κώλο κάτω και σκαρφαλώνουμε όπου βρούμε.... Αχ κουράγιο!! Καλέ βάλτε με κι εμένα στο club απο μέρα σε μέρα περιμένω να αδιαθετήσω για να ξεκινήσουμε διέγερση (παγωτο αδελφακια γιοκ). Σας φιλώ κοριτσάκια μου, καλή εβδομάδα να έχουμε.
×
×
  • Προσθήκη...