Μετάβαση σε περιεχόμενο

cuando

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    3654
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Στοιχεία Προφίλ

  • Φύλο
    Not Telling

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

cuando's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. δεν μπορω να μη χαιρετησω τη μελιπικτο!!!συγχαρητηρια!ειχες ζοριστει τοσο πολυ τι καλα!!δεν ξερεις ποσο χαρηκα με τα νεα σου!ευχομαι συντομα ενα δευτερο!!!εγω μπηκα σημερα στην 30η βδομαδα και ακομα δεν το πιστευω.Να χετε πιστη κοριτσια ολα γινονται. Ντιαζ μου πολλη δυναμη και να σαι σιγουρη οτι θα ξαναρθει..θα πανε ολα καλα και σε λιγο καιρο θα σε συγχαιρουμε παλι!ευχομαι τα καλυτερα σε ολες.
  2. cuando

    Θεϊκή... Παρέμβαση

    η αγια ειρηνη η χρυσοβαλαντου! κι εμενα και πολλες αλλες κοπελες μεγαλη η χαρη της!
  3. ωχ λαλουνα τι λες τωρα..πολυ στενοχωρηθηκα..πως γινεται αυτο; ουφ κουραγιο πολυ!
  4. κοριτσια μπραβο σε οσες ακουσατε καρδουλα απολαυστε τωρα..ντιαζ οντως οταν καποιο εμβρυο παψει να αναπτυσσεται τοσο νωρις αποβάλεται μονο του..κουραγιο σε ολες..Στελλινα θαυμασιο αυτο που κανεις για την αδερφη σου! θα τα καταφερεις!Σανταλόξυλο ολες τα περάσαμε αυτα..εγω δεν ειχα προβλημα με τα νεογέννητα..με τις εγκυμοσυνες δεν αντεχα..μου θυμιζαν και με αγχωναν οτι εγω ακομα δεν ειχα μια εγκυμοσυνη..και οχι μονο εμεναν,γεννουσαν κιολας κι εγω εκει να περιμενω..Πιστεψε οσο μπορεις οτι θα ρθει η σειρά σου γιατι πίστεψε με ερχεται..Κανένας θεος δεν θέλει να δοκιμάζει καμια κοπέλα και καμια δεν πληρώνει αμαρτίες.Παρτε αυτήν την εμπειρία ως έχει και κρατήστε τη δύναμη, τις φιλίες και όλα όσα έχει να σας δώσει.Υπομονή και επιμονή. Κάθε ένας έχει τα δικά του προβήματα ..μην το βάζετε κάτω.Δεν θυμαμαι να γράψω για κάθε μια μπαινω ποτε ποτε να βλέπω πως πάτε.
  5. ενα συντομο γεια κι απο μενα..συγαρητηρια πολλα στις νεες εγκυουλες να χετε μια ομορφη εγκυμοσυνη. Σανταλοξυλο δεν ειναι η στιγμη αλλα ναι κι εμεις τη σπερματεγχυση 36 ωρες μετα την κάναμε. Το να πεις οχι σε ενα διδακτορικο δεν ειναι κακό αν όντως δεν έχεις το μυαλό σου σε αυτό.Υπαρχουν αλλα πραγματα στη ζωη σου τωρα..να το κανεις αν καποτε το θελησεις και αν εισαι ετοιμη ευκαιριες θα χεις. Η φάση των προσπαθειών για ένα παιδι δυστυχως ειναι πολυ ψυχοφθορες για καθε γυναικα που θελει να γινει μανουλα και για τους συζηγους που αγχωνονται και υποφερουν αλλα δεν μπορουν να το εκφρασουν η να το μοιραστουν με τον ιδιο τροπο.Δεν υπαρχει καν ενα φορουμ για κεινους να γραψουν τι νιωθουν που δεν θα το εγραφαν δηλαδη γιατι δεν εκφραζονται ετσι..Δωστε χρονο θα ακουσετε πολλες εγκυμοσυνες και θα γεννηθουν πολλα μωρα στο μεταξυ και πολλοι θα σας ρωτησουν τι κανετε;δεν θελετε να κανετε παιδι αντε ντε!!ξεκινηστε..η πολλα ξερεις πως τα πιανω εγω τα παιδια πσσσ με τη μια στον αερα…Η το επιασα με τη μια φορα..ναι μπορει να συμβει αλλα δεν σημαινει τιποτα ..ειναι ολα θεμα τυχης και στιγμης και ανθρωποι που δεν εχουν περασει αυτην την αγωνια του να θες κατι τοσο απλο και αυτο να μην ερχεται δεν το καταλαβαινουν και δεν το υποψιαζονται οταν λενε αυτα..(πολλοι λενε και ψεμματα αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει το γιατι) μην τους θυμωνετε..δεν τους περναει απο το μυαλο αυτος ο πονος. Ειναι αδυνατον να βγαλεις το μυαλο απο κατι που το θες τοσο αλλα η αληθεια ειναι πως τελικα μονο τοτε ερχεται..οταν ειναι η στιγμη του και οταν χαλαρωσει κανεις λιγακι. Κρατειστε ψυχραιμια συγκεντρωθειτε,,αγκαλιτσα με τον αντρουλη σας..θυμαμαι πριν μεινω εγκυος την πρωτη φορα ειπα δεν θελω παιδι θελω μονο να ειμαι καλα με κεινον..δεν αντεχα αλλο την ενταση..και εκει ηρθε..το παρακαλεσα αν μας βλεπει να μην αργησει αλλο.Δεν αντεχα να βλεπω αλλες κοιλιες δεν αντεχα αλλη μια ανακοινωση εγκυμοσυνης..και επειτα γεννουσαν κιολας κι εγω ακομη περιμενα τον πελαργο.Οταν αρχισα να πιστευω οτι θα ερθει..εμεινε μεχρι κι η κουτση μαρια τωρα ειναι η σειρα μου κι αφου περασα ολα τα σταδια του πονου..(αν και ευχαριστω την παναγια ηταν συντομο σχετικα το δικο μας μαρτυριο)..ηρθε..και το δευτερο ηρθε μονο του..σαν μια μικρη εξιλεωση για ο,τι περασαμε.Πολλοι απο αυτους που επιασαν ετσι οπως ελεγαν στον αερα το πρωτο προσπαθουν εναγωνιως για το δευτερο και ζητανε να μιλησουμε για να μοιραστουν το αγχος τους οπως κι εγω τοτε..αυτη η εμεπιρια με βοηθησε να εκτιμησω..με βοηθησε να καταλαβω αλλες μανουλες και να μπορω να βοηθησω οταν και οσο μπορω. Ενα ειναι σιγουρο και μου το επαναλαμβανανε πολλες κοπελες εδω.Μανουλες θα γινουμε..και πιστεψτε με ειχα φτασει να μην το πιστευω πια.Υπομονη και δυναμη και πολληηηηηη πιστη αγαπη και χαμογελα..οχι αλλα δακρυα!!!
  6. Πολύ καλή επιτυχία κορίτσια αύριο! Πολλα φουουου και όλα θα γίνουν!
  7. Γεια σας κι από μένα μπήκα λίγο να σας φυσηξω και διάβασα λιγακι κάποια νέα αλλά δεν θυμάμαι πολλα.. Κοριτσάκι λυπάμαι για το ένα εμβρυακι αλλά προχωράμε δυναμικά με αυτό που συνεχίζει.. Καλή επιτυχία και αποτελέσματα σε όλες..εγω περιμένω να κάνω τον έλεγχο των 12 βδομαδων μέχρι τότε λίγο αγωνία αλλά ξεχνιέμαι με τη μικρη μου.. Φιλία σε όλες τις κοιλιτσες και πολλα φουουουουουουουουουουουουουουουουο σε όσες προσπαθούν η περιμένουν
  8. καλη αρχη ντιαζ και Αρτεμις και καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν!!!ενα μεγαλο φουουουοουουουου και απο μενα!!
  9. κι εγω λυπαμαι σανταλοξυλο…προσπαθησε την επομενη φορα ο,τι κι αν κανεις να εχεις οσο γινεται λιγοτερο αγχος να σκεφτεις κατι αλλο..αν γινεται.λεβου χρυσοχερα,πανεμορφα ολα !!! !!με το καλο να ακουσετε καρδουλες οσες περιμενετε!καλη επιτυχια σε ολες
  10. αχ βρε σανταλοξυλο πως αντεχεις να κανεις τεστ πριν την ωρα σου και οταν ερθει η ωρα της χοριακης να μην κανεις..χαχαχα...αν δεν σου ρθει και αυριο κανε χοριακη για να σαι σιγουρη..σιγα μην εχεις κυστη..καλη συνεχεια σε ολες
  11. μπραβο δαφνη!ωραια!μα γιατι σε κουραζει με χοριακες να αγχωνεσαι;τωρα αρκει να δεις ξανα τον υπερηχο..καλη επιτυχια σανταλοξυλο αυριο με τη χοριακη σου..μικα συλλυπητηρια..
  12. Κοριτσάκι συγχαρητήρια για τα διδυμακια και Δάφνη μια χαρά η χοριακη σου!
  13. Πάλι πιο νωρίς σανταλοξυλο;μην το κανείς αυτό! Εγω με 168 χοριακη και ίσα που εμφανίστηκε κάτι 2-3 μέρες μετα την καθυστέρηση γιατί σου το κανείς αυτό; Το σεφ κλιαρ είναι σαν όλα το βρίσκουν από 20 και πάνω και πολλα εξαρτώνται από το αν συγκεντρώθηκε η όχι αρκετό στα ούρα σου. Αν θες να το κανείς αρνητικό λάβε το εγω θα περίμενα για να βγάλω συμπεράσματα...
  14. η αληθεια ειναι οτι δεν μας ειχαν βρει κανενα προβλημα αλλα παρ'ολαυτα μωρο δεν ερχοταν..με τιποτα..ειχα αποκλεισει τη φυσικη οδο..η σπερματεγχυση ηταν το σπρωξιματακι που χρειαζομασταν τοτε για να παρει μπρος η μηχανη..εχω φιλη ομως η οποια εκανε εξωσωματικη το πρωτο (λογω σπερματος κυριως) και επισης το δευτερο ηρθε μονο του φυσιολογικα και παρα πολυ γρηγορα..πριν χρονισει το παιδακι της.5 περιοδους προλαβε να απολαυσει κι εγω 6 η αληθεια ειναι..εγινε αυτο που γελουσα καποτε κι ελεγα δε γινεται..αυτο με τη μια φορα σε ασχετες μερες.Αλλα οταν δεν υπαρχει ο παραγοντας αγχος θερμοκρασιες κλπ ερχεται..και συμπτωματα 0...ηταν μεγαλη εκπληξη αν και θελαμε σιγουρα αδερφακι καποια στιγμη.Ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες και καμια να μην το βαζει κατω.Επισης τον παραγοντα αγχος τον γελουσα γιατι θεωρουσα οτι ειναι αδυνατο να το αποβαλλεις.Οταν εχεις ομως ενα παιδακι ηδη ειναι πιο ευκολο. Δεν ειχαμε προλαβει να το σκεφτουμε η να ανησυχησουμε.Δεν θελαμε να ξαναπερασουμε τα ιδια αγχη και το πρωτο παιδι δεν σε αφηνει να σκεφτεις καθολου..χαχα..
  15. συγχαρητηρια στα κοριτσια πολυ χαρηκα μπηκα ετσι να δω τι κανετε και ειδα θετικες χοριακες και ομορφα αποτελεσματα!!μπραβο κοριτσακια μου!!Κι εγω περιμενω το δευτερο ...μας ηρθε μονο του κανοντας μας μια ευχαριστη εκπληξη!τελικα συμπερανα οτι το αγχος ειναι ενας πολυ μεγαλος παραγοντας..τωρα με ενα παιδακι στην αγκαλια το αλλο ηρθε τοσο απλα!!!ειναι πολυ νωρις ειμαι κι εγω μολις λιγο βδομαδων...με το καλο ολες..σανταλοξυλο τα ουτρο κανουν υγρα..να αλλαζεις σερβιετακια να μενεις στεγνη!..φιλια σε ολες!
×
×
  • Προσθήκη...