Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ;ΕΧΩ ΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ .ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕς 450 ΚΑΙ ΒΑΛΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙς ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ 88 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ .ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;

PS ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕς.ΕΚΑΝΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ Κ ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ Κ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Δημοσίευση

Ο ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΣΟΥ.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ. ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Η ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σχετικά με το φαΐ και τα γλυκά σε νιώθω…. Όλη μέρα πεινάω… και επίσης θέλω γλυκό σαν τρελή…. Προσπαθώ να το περιορίζω και λίγο να μην κάνω υπερβολές αλλά καμία φορά μένω στην προσπάθεια 🤣
    • Όλα καλά, δόξα τω θεω! Έγινε και η βάφτιση!! Καλά είμαι με την εγκυμοσύνη, εδώ και μερικές μέρες έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά και δεν βολεύομαι πουθενά, κουράζομαι πολύ!! Τέτοια κοιλιά είχα στην Αργυρω στον 9ο, μη σου πω και πιο μικρή.. όλα καλά όμως!!! Αυτό έχει σημασία.  η μικρούλα μας και εμάς μεγαλώνει κάθε μέρα αλλάζει πάρα πολύ, καταλαβαίνει τα πάντα και λέει μερικές λέξεις!! Είμαστε ακόμα διακοπές, την άλλη βδομάδα γυρνάμε και ξεκινάμε σιγά σιγά ετοιμασίες για την άλλη μικρούλα μας που θα έρθει πρώτα ο θεός Απρίλιο!! Πως τα πάτε εσείς;
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κι εμείς τα avent philips χρησιμοποιούμε απ την αρχή! Είχα πάρει αυτό το σετ και στην αρχή είχαμε το μικρό, και τα 2 μεγάλα μετά τον 3ο μήνα αν θυμάμαι καλά, και τα χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα! Δοκίμασες να αλλάξεις τη θηλή στα philips ? επειδή κι εγ΄ω θυμάμαι ότι το σετ ερχ΄οταν με το μέγεθος 0+ και είχα παραγγείλει το 0, το πιο αργό δλδ, και είχα επίσης δοκιμάσει και τα μεγέθη 1,2,3 μέχρι να καταλαβω ποια ροή τον βόλευε καλύτερα. Εκτ΄ος απ τα Philips, το πρώτο τριμηνο είχαμε δοκιμάσει κι ένα της Dr Browns το οποίο τον βόλεψε εξίσου. Τα Dr Browns βγαίνουν και σε διαφορες εκδοχές Narrow και Wide Mouth, βέβαια δε ξέρω πως να το αξιολογήσεις αυτό (ισως ο/η παιδιατρος;). Αλλά γενικά παραμένουμε μέχρι και σήμερα πιστοί στη Philips!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...