Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσιάκια μου καλημέρα. Ήθελα την γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί μέρες τώρα.

Ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ. Δύο γέννες έκανα μαζί του και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Και απο το Ιασώ δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παράπονο. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Το πρόβλημα είναι πως τώρα που περιμένουμε το 3ο μας παιδάκι, τα οικονομικά μας δεν είναι στα καλύτερά τους (ποτέ δεν ήταν αλλά τέλος πάντων). Συζητάμε λοιπόν με τον άντρα μου, να βρώ κάποιον γιατρό στο Αττικό, γιατί είναι και κοντά μας, έτσι ώστε να γλιτώσω το εξαράκι που σίγουρα θα μου πάει γιατρός-Ιασώ. Χώρια υπέρηχους, επισκέψεις γιατρού, ίσως και αμνιοπαρακέντηση. Σίγουρα θα ζητήσω και την γνώμη του γιατρού μου, αφού του εξηγήσω τους λόγους που δεν γίνεται να με ξεγεννήσει αυτός. Θέλω όμως και την δική σας.

Ξέρετε κάποιον στο Αττικό, που να είναι καλός, και να είναι και κατά της καισαρικής?

Βοηθήστε βρε φιλενάδες, σε 15 μέρες θα πάω πάλι στον γιατρό μου να με δεί, να έχω κάτι να του πώ.

Δημοσίευση

Ο γιατρός μου είναι και στο Αττικό και είμαι ευχαριστημένη μαζι του. Είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και του θηλασμού. Στειλε μου πμ για περισσότερα.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Δημοσίευση

Βρήκες τελικά γιατρό στο Αττικό, τώρα ψάχνω εγώ, ήρθα από επαρχία και μου προέκυψε πιθανότητα πρόωρου τοκετού οπότε δεν μπορώ να φύγω και θα γεννήσω εδω. Υπέρηχους κάνω στο Αττικό και μου αρέσει το περιβάλλον και θέλω να γεννήσω εκεί

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Αντρέ μου δυστυχώς ή ευτυχώς δεν βρήκα. Δεν είχα κάποια απάντηση απο εδώ πέραν της happy bebaki και την ευχαριστώ που με σκέφτηκε. Στον κύκλο μου δεν έχει γεννήσει καμιά εκεί οπότε δεν το διακινδύνευσα να φύγω απο τη σιγουριά του δικού μου. Βοήθησε και το ότι έπεσε λίγο η τιμή στο 6κλινο στο ΙΑΣΩ, έριξε και ο γιατρός μου την τιμή (λογικό, 3η γέννα είναι), οπότε θα παραμείνω εκεί.

Αν εντωμεταξύ μάθω κάτι, ευχαρίστως να σε ενημερώσω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...