Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ /ΜΙΚΡΟΒΙΟ

ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ

ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΣΟ ΣΠΕΡ/ΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ Η' ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

"διμιτραθ" ,

καλησπερα!

Ειχα κ εγω μυκοπλασμα ενω η εξεταση σπερματος

ηταν καθαρη.

Πηρα αντιβιωση κ η επανεξαταση ηταν οκ.

Δεν εχει να κανει με την γονιμοτητα.Ενα συνηθισμενο

μικροβιο ειναι,που αντιμετωπιζεται.

Δημοσίευση

Εμένα γλυκιά μου ..μου ειχαν βρει στον έλεγχο του α τριμήνου εγκυμοσύνης μυκόπλασμα....πήρα φάρμακο (δεν θυμαμαι ποιο) για 7 μερες ..επανελαβα...και δεν είχα τιποτα...!και μια χαρά!

Ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι δεν πρεπει να φτανεις να γεννησεις εχοντας μυκοπλασμα...γιατι με τον φυσιολογικο τοκετό ,,μπορει να παρει το μικροβιο το μωρό...!

Πάντως επανελαβε την εξεταση καλού κακού...γιατι μια φιλη μου στην πρωτη εξεταση ειχε και στη δευτερη δεν ειχε...!

μάλιστα μετα ειχα μετανιωσει ..που δεν την ειχα επαναλάβει και εγω και πηρα τα φαρμακα..!

δεν ξερω κατι αλλο...! :silly:

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΜΟΝΟ 3 ΥΠΟΘΕΤΑ "ΛΟΜΕΧΙΝ".ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΚΗΤΕΣ?

Δημοσίευση

ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ Η΄ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΥΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
    • κορίτσια τι κάνετε;; Πως είστε;; ποιες μπαίνουν στην τελική ευθεία;; Εγώ σε δυο μέρες μπαίνω στο μήνα μου και μου φαίνεται απίστευτο!! Πέρασε ο καιρός!!  Τα βράδια πως είστε; κοιμάστε;; Γιατί ενώ με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, όσο βλέπουμε τηλεόραση, όταν πάω στο κρεβάτι το μάτι γαρίδα.. συν όλη την ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα. Χτες το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί είχα την άισθηση ότι είχα να ακούσω το μωρό αρκετές ώρες οπότε το βράδυ μου προστέθηκε συν ένα άγχος για το αν είναι όλα καλά.. ένιωθα κάτι μικρά γκουπ γκουπ αλλά δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή το έντερο... Σήμερα το πρωί όμως  έδωσε ρεσιτάλ και γενικά όλη μέρα είναι ζωηρούλης, απλά μάλλον κοιμόταν και αυτός εχτές το βράδυ. Έτσι το καλό μου το παιδί ξέρει ότι τα βραδιά πρέπει να κοιμόμαστε 😂😂😂   Έκοψα και το σαλοσπίρ και η γιατρός μου είπε να συνεχίσω το μαγνήσιο μέχρι να ανέβω Θεσσαλονίκη. 
    • Με το καλό κορίτσι μου... όλα να πάνε καλά!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...