Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

είναι 3 μικρόβια : το μικρόβιο του δοντιού του αυτιού και του ... αιδίου και συζητάνε.

λέει το μικρόβιο του δοντιού : "κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει!"

λέει το μικρόβιο του αυτιού : "κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αυτί και προσπαθεί να με αρπάξει. εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθειά και δεν μπορεί να τα καταφέρει!"

λέει το μικρόβιο του αιδίου : "αυτά δεν είναι τίποτα! εμένα κάθε μέρα μπαίνει ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. οπότε μπαινοβγαίνει. και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα."

οπότε πετάγεται το μικρόβιο του δοντιού :

"αυτόν τον πούστη τον ξέρω και εγώ!!!"

:laugh: χι χι χι :silly:

αν ξέρετε και εσείς ανέκδοτα γράψτε τα να αλλάξουμε έστω και για λίγο τη διάθεση μερικών από εμάς... :)

Δημοσίευση

ναι βρε κοριτσάκι μου γι'αυτό και εγώ είπα να ανοίξω το θέμα αυτό. όλων η ψυχολογία είναι χάλια και είπα να την αλλάξω έστω και για μερικά δευτερόλεπτα. ελπίζω πραγματικά να βοήθησα έστω και λίγο... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα. Εγώ στη θέση σου θα έκανα επανάληψη την tsh τρεις μήνες μετά την προηγούμενη μέτρηση και αν έβγαινε πάλι πάνω από 3, θα πήγαινα σε δεύτερο ενδοκρινολόγο. Δεν ξέρω πραγματικά πόσο επηρεάζει τη σύλληψη - κι εγώ κάτω από 2 ξέρω, ιδανικά -  το σίγουρο είναι ότι όσο πιο ανεβασμένη είναι η tsh τόσο ο θυρεοειδής κουράζεται να αντεπεξελθει στις απαιτήσεις του οργανισμού. Επίσης, δεν γνωρίζω αν επηρεάζει/ - εται από ΣΠΩ. Εγώ παίρνω χαπάκι θυρεοειδούς από τότε που βρήκα την tsh στο 5. Ξεκίνησα με μικρή δοσολογία, αλλά στην επανάληψη, όταν είδε ότι έπεσε στο 3,5 κάπου, μου την αύξησε. Γιατί είπε ότι με χάπι θα έπρεπε να πέσει κι άλλο. Και με αυτή την τιμή πήγα αργότερα στην εγκυμοσύνη.  Για το σπέρμα, εννοείται δείτε τις τιμές σας πρώτα. Εύχομαι να μην υπάρχει κάτι σε αυτόν τον παράγοντα. Πάντως και η χαμηλή κινητικότητα και η μορφολογία αντιμετωπίζονται. Οι βιταμίνες φέρνουν αποτέλεσμα στον άντρα, όχι θεαματικό, αλλά πάντως βελτιώνουν την εικόνα. Και η εξωσωματική παρακάμπτει το πρόβλημα, γιατί επιλέγουν δυνατό σπερματοζωάριο για την γονιμοποίηση. Έχω κοντινά μου ζευγάρια με σοβαρό πρόβλημα στον ανδρικό παράγοντα που έχουν αποκτήσει δίδυμα με την πρώτη προσπάθεια. Μην απογοητεύεσαι.  Η προλακτίνη όντως, είναι μια κυμαινόμενη ορμόνη. Και με άγχος σχετίζεται και με την ώρα που θα πας να κάνεις την εξέταση... Σε μένα είχε δείξει πάνω απ' το όριο η πολύ πρωινή και 15 η απογευματινή, που την επανέλαβα 2 μέρες μετά!!   
    • @Kateriniooναι.ιδανικα θελω λίγο χρονο ακόμα χαχα. Απο την αλλη ετσι με αγχωνει αυτη η αβεβαιότητα. Αντε να δουμε λιγο μας εμεινε. @Sotiria_94 σίγουρα οταν πατε στο σπίτι σας θα είστε πολύ καλύτερα. Οπως λενε σαν τ σπίτι σου δ έχει. Πολύ καλα έκανες κ πηρες μαια και μακαρι να σ πανε ολα όπως τ θέλεις. Ακομα κ μεικτή να κάνεις μια χαρα θα ειναι. Βρε κούκλα μου εφαγες ρνα τεράστιο ζορι σε όλη την εγκυμοσύνη, βίωσες εναν δύσκολο τοκετο κ θα ρθω εγω η η καθεμια να σ πει γτ δ θηλάζεις? Έχεις κάνει τόσα για τ μωρακι σου πριν καν να γεννηθει. Πολύ πιο σημαντικά. Δ υποβαθμίζω τ θηλασμο προς θεού, 2 παιδια τ θήλαζα αποκλειστικά μέχρι 8 μηνων όπου από μόνη μ αποφασισα να αποθηλασω. Αλλα σίγουρα η αγάπη της μαμάς δ ξεκινα κ δ τελειώνει με τ θηλασμο. 
    • @Eir_ma ναι εσύ έχεις δύο μωρακια αλλο τ ρισκο. Εμενα ενώ βγηκε τέλεια η αυχενικη ταρακουνηθηκα πολύ με την papp a. Διαβασα ότι δ ειναι τόσο αξιόπιστη και στο εξωτερικό δ την κανοην καν. Παρόλα αυτά μας γέμισε αμφιβολίες κ αγχη. Την λήψη την έκανα 14η βδομάδα κ ειχα τρομερο άγχος. Την έκανα στη Θεσσαλονίκη σε γιατρο π θεωρω τοπ. Παρόλα αυτά από αυτά π ειχα διαβάσει έτρεμα από τ φοβο μου. Όταν πήγαμε από τ αγχοε μ έκανα συσπασεις κ με έδιωξε να πάω να περπατήσω λιγι κ να ξανά πάω. Τελικά σαν διαδικασία ήταν πολύ απλή. Σου εξηγούν τ πάντα, εμενα με είχε να βλέπω την οθόνη στον υπερηχο. Μ λέει εσύ εδω θα κοιτάς να βλεπεις ότι δ πλησιάζουμε καν τ μωρο. Δ μ έκανα τοπική αναισθησία, γίνεται χαμηλα στην κοιλιά, νιωθεις ένα τσιμπημα κ στιγμιαία μια πιεση, διαρκεί μισο λεπτο, σηκώνεσαι κ φευγεις απ ευθείας. Μ είπε τωρα φευγεις, περπατάς χαλαρα, δ θελει πληρη ακινησία αλλά.ουτε βαριές δουλειες, 2 μερες ξεκουραση κ μετα ολα κανονικα. Εγω τοσο χεσμενη π ήμουν γυρισαμε σπίτι ξαπλωσα κ δ ξανά σηκωθηκα μέχρι την επόμενη μερα. Π έμεινα μεν σπίτι αλλά χαλαρα. Ήρθε μια φίλη μ ηπιαμε καφε, γυρισαν τ παιδια Από τα σχολείο τα τακτοποιησα κανονικα. Εμεινα 2 μερςς σπίτι ενω μ ειπε ότι μπορούσα να βγω να περπατήσω. Επέλεξα ξεκούραση. Αλλα στο σπίτι κινουμουν κανονικα. 650 ευρώ κόστισε. Τρίτη απόγευμα την έκανα, Τετάρτη βράδυ μας.πηραν τηλέφωνο ότι τα 3 βασικα σύνδρομα ειναι αρνητικά κ οτι ειναι κοριτσάκι.
    • @Sotiria_94 σε βρίσκω πολύ πολύ καλύτερα και χαίρομαι πολύ! Καλά έκανες και έδρασες και μην το βάζεις κάτω. Οσο αντέχεις και θέλεις να αντέξεις! Γενικά το θέμα θηλασμός είναι θέμα φωτιά. Υπάρχει μια τρομερή πίεση και παράλληλα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει σοβαρή ενημέρωση. Πότε θα φύγετε από τη μαμά σου; Γενικά τελείως προσωπική εμπειρία, αλλά είδα τεράστια αλλαγή σε  στις 40 μέρες στο πρώτο παιδί. Εκεί ηρέμησα πολύ, έβαλα τάξη στο σπίτι και ο μικρός απέκτησε ένα καλό πρόγραμμα που βοηθούσε. Καλά μην φανταστείς ότι κοιμόταν 12 ώρες το βράδυ αλλά και μόνο που ήξερα ότι ωραία θα ξυπνήσει στις 3 και όχι στις 2 και το ήξερα σίγουρα βοηθαγε πολύ! Και ναι να το χαρείς πολύ πολύ τώρα!!! 
    • Χαχαχαχχα αυτό που περιγράφεις είναι εγώ! Ήθελα να φθάσω οπωσδήποτε στη σημερινή μέρα να γίνω ακριβώς 38 εβδομάδων. Και παράλληλα σκέφτομαι «Ώπα τι θα γίνει; Θα μείνει για πάντα μέσα;» Και αγχώνομαι μήπως δεν αποφασίσει σύντομα να βγει 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...