Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου…… μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε λιγάκι??????

Έχω ακούσει για το ΑΤΤΙΚΟ 2 Γυναικολόγους καλούς, τον Κο Χρέλια και τον Κο Γράψα. Έχω ζητήσει βέβαια πληροφορίες κι από κάποιους φίλους, που έχουνε συγγενή τους Νοσηλεύτρια εκεί μέσα, αλλά……. μήπως μπορείτε, εάν κάποια από εσάς τον είχε ως γιατρό σε γέννα, να μου πείτε τις εντυπώσεις σας?????

Κάνω βέβαια και την έρευνα μου μέσω διαδικτύου, αλλά θα με βοηθούσανε πολύ και οι γνώμες σας. Απλώς…… σκέφτομαι πως καλό θα ήτανε, μέχρι τις 25 του μηνός, να έχω καταλήξει κάπου…..

Thank You!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Απίστευτο τώρα ρωτούσα το ίδιο; Είναι ο γιατρός μου...Είναι εξαιρετικός άνθρωπος με βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή μου χωρίς να είμαι πελάτισσα του και χωρίς να πάρει δραχμή.Είχα αποβάλλει και με παρακολουθούσε στο Αττικό κάθε μέρα με υπερήχους για να με γλιτώσει από την απόξυση.Έχει ξεγεννήσει την κουνιάδα μου και στα δύο της μωρά και είναι καταπληκτικός άνθρωπος και γιατρός!!!Και εγώ τώρα είμαι μαζί του, σε προσπάθεια να αποκτήσω ένα μπεμπεδάκι...Α!Και δεν είναι κλέφτης.Οι επισκέψεις του είναι στα 50Ε με υπέρηχο.Σωστά ξέχασα να σου πω ότι μιλάω για το Χρέλια!

  • 2 months later...
Δημοσίευση

Καλημέρααααααααααα...εγω εχω τον ΓΡΑΨΑ και τον συστηνω χωρις ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! ειναι ειλικρινα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με ολες τις εξετασεις και τους υπερηχους που κανουμε!!!

Δημοσίευση

Εγω γεννησα περυσι τον Φεβρουαριο στο Αττικο με τον Χρελια. Ειναι φοβερος, στον συστηνω ανεπιφυλακτα. Μαζι του νοιωθεις ασφαλεια κ σιγουρια. Ειναι υπερ της φυσιολογικης κ εμενα με ειχε 2 μερες στον ορο με τεχνητους πονους κ με κρατησε μεχρι 41 βδομαδες κ μια μερα να φανταστεις. Ασχετα με το οτι τελικα μου εκανε καισαρικη μου φερθηκε πολυ καλα. Ειναι γιατρος μου πολλα χρονια και ειναι παααααααααααααρα πολυ καλος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ZeldaΠαντα ετσι να ειναι οι ανθρωποι για πολλα πολλα χρονια ακομη,πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω για τετοιες οικογενειες!🥰Η μικρη παππουδες δεν εχει κ η μια γιαγια(η μανα μου) ανικανη τελειως απο επιλογη,η πεθερα μου προθυμη αλλα μενει Αναβυσσο κ εμεις Αρτεμιδα οποτε δεν ειναι ευκολο να ερχεται γενικα..ευτυχως εχουμε ολοκληρο δωματιο στο μαγαζι με παιχνιδια κρεβατι κλπ αλλα γενικα κ η δικια μας απολαμβανει την αλληλεπιδραση με τους πελατες😁😁εχουμε μαγαζι στο Παγκρατι με κοσμηματα χειροποιητα αξεσουαρ ρουχα κ ειναι η χαρα της γιατι κ αυτα παιχνιδια τα βλεπει😅τωρα τον Αυγουστο η διαδρομη ειναι περιπου 40' αλλα με την κινηση διπλασιαζεται δυστυχως..
    • Καλησπέρα .... Εγώ δεν είχα μέχρι πριν τέσσερις μέρες που ξεκίνησαν 
    • 1,5 ώρα; Τόσο μακριά είναι η επιχείρηση σας; Όντως είναι ταξίδι! Κατάστημα ρούχων έχετε; Τώρα στην Τήνο είχαμε πάει σε ένα παραδοσιακό καφενείο και είχαν ένα κοριτσάκι ούτε δύο χρονών που έφερνε στα τραπέζια ποτήρια, μπουκάλια, της έλεγαν πήγαινε το εκεί και το πήγαινε! Και όταν έφτανε και λέγαμε ευχαριστώ χαιρόταν έλεγε όλο χαρά παρακαλώ! Ήταν υπέροχη! Μου είπαν ότι όλη της τη ζωή εκεί μέσα την μεγάλωσαν οι γονείς μαζί με παππού και γιαγιά. Είχαν και μια γωνιά με παιχνίδια τρελάθηκε ο δικός μου γιατί δεν κουβαλήσαμε πολλά παιχνίδια μαζί μας και ενθουσιάστηκε που τα βρήκε! Προσαρμόζονται τα παιδιά στις συνθήκες αρκεί να μην γίνει βίαια-απότομα η όποια αλλαγή. Εγώ είμαι οδοντίατρος και ευτυχώς έχω αρκετή βοήθεια από γονείς και πεθερά, όλοι τον λατρεύουν και θέλουν να βοηθούν δεν έχω παράπονο. Απλώς επειδή είναι όλοι τους 70 χρόνων δεν θέλω να τους εξαντλώ γιατί οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν από κούραση και ούτε θα πουν ποτέ δεν μπορώ άλλο θέλω να ξεκουραστώ. Είναι μαμουνια όλοι τους! 
    • Καλησπέρα κι εγώ τα ίδια κάθε φορά που μένω έγκυος το καταλαβαίνω από τον πονοκέφαλο. Ενώ δεν έχω καθόλου πονοκεφάλους γενικά με το που μένω έγκυος με πιάνει και δεν περνάει ούτε με ντεπον. Ειδικά τους πρώτους 5 μήνες μετά συνερχομαι. 
    • Νομιζω το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε για να ξεχνιομαστε ειναι να γραψουμε ποιες σειρες βλεπουμε κι ειναι ωραιες!! Να παιρνουμε ιδεες!!! Εγω σας προτεινω Netflix: (μυστηριου, αστυνομικα) watcher, cklickbait, the asunta case (κωμωδιες) dead to me, nobody wants this (κοινωνικα) sirens, ginny and georgia… Δεν λεω τα πολυ γνωστα που θεωρω εχουμε ηδη δει ολοι τυπου manifest, squid game κλπ. Επισης ειδα ενα ντοκιμαντερ που βγηκε τωρα το fit for tv κι ηταν πολυ ενδιαφερον. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...