Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΤΤΙΚΟΝ}ΧΡΕΛΙΑΣ-ΓΡΑΨΑΣ


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου…… μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε λιγάκι??????

Έχω ακούσει για το ΑΤΤΙΚΟ 2 Γυναικολόγους καλούς, τον Κο Χρέλια και τον Κο Γράψα. Έχω ζητήσει βέβαια πληροφορίες κι από κάποιους φίλους, που έχουνε συγγενή τους Νοσηλεύτρια εκεί μέσα, αλλά……. μήπως μπορείτε, εάν κάποια από εσάς τον είχε ως γιατρό σε γέννα, να μου πείτε τις εντυπώσεις σας?????

Κάνω βέβαια και την έρευνα μου μέσω διαδικτύου, αλλά θα με βοηθούσανε πολύ και οι γνώμες σας. Απλώς…… σκέφτομαι πως καλό θα ήτανε, μέχρι τις 25 του μηνός, να έχω καταλήξει κάπου…..

Thank You!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απίστευτο τώρα ρωτούσα το ίδιο; Είναι ο γιατρός μου...Είναι εξαιρετικός άνθρωπος με βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή μου χωρίς να είμαι πελάτισσα του και χωρίς να πάρει δραχμή.Είχα αποβάλλει και με παρακολουθούσε στο Αττικό κάθε μέρα με υπερήχους για να με γλιτώσει από την απόξυση.Έχει ξεγεννήσει την κουνιάδα μου και στα δύο της μωρά και είναι καταπληκτικός άνθρωπος και γιατρός!!!Και εγώ τώρα είμαι μαζί του, σε προσπάθεια να αποκτήσω ένα μπεμπεδάκι...Α!Και δεν είναι κλέφτης.Οι επισκέψεις του είναι στα 50Ε με υπέρηχο.Σωστά ξέχασα να σου πω ότι μιλάω για το Χρέλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Καλησπέρα! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Στην γέννα μήπως γνωρίζεις από τους δικούς σου ανθρώπους που τον είχαν πόσο παίρνει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεννησα πριν 4 μηνες με γιατρο τον κ.Χρελια.Απλα δεν υπαρχουνε λογια σε ολα του σωστος.Θα νιωσεις ασφαλεια απο την πρωτη στιγμη μαζι του. Στον συστηνω ανεπιφυλακτα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρααααααααααα...εγω εχω τον ΓΡΑΨΑ και τον συστηνω χωρις ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! ειναι ειλικρινα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με ολες τις εξετασεις και τους υπερηχους που κανουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω γεννησα περυσι τον Φεβρουαριο στο Αττικο με τον Χρελια. Ειναι φοβερος, στον συστηνω ανεπιφυλακτα. Μαζι του νοιωθεις ασφαλεια κ σιγουρια. Ειναι υπερ της φυσιολογικης κ εμενα με ειχε 2 μερες στον ορο με τεχνητους πονους κ με κρατησε μεχρι 41 βδομαδες κ μια μερα να φανταστεις. Ασχετα με το οτι τελικα μου εκανε καισαρικη μου φερθηκε πολυ καλα. Ειναι γιατρος μου πολλα χρονια και ειναι παααααααααααααρα πολυ καλος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...