Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια παρατηρώ ότι πολλές γράφετε με κεφαλαία γράμματα.

Δεν είναι λιγάκι κουραστικό στην ανάγνωση? Ειδικά όταν το

ποστ είναι μεγααααάλο!!

Ας προσπαθήσουμε να λοιπόν να γράφουμε με μικρά γραμματάκια,

και να πατάμε και κανένα enter πριν η γραμμή γίνει πολυυυυυύ μεγάλη! :)

Ευχαριστώ!!!! :)

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα Bell.

H απάντησή μου θα είναι τελίως άσχετη με το θεματάκι.

Κανένα παιχνιδάκι θα βρεις πάλι? Διασκεδάζω πολύ με τα παιχνίδια που μας προτείνεις κατά καιρούς!

Φιλάκια.

Υ.Γ. EΊδες απάντησα με μικρά γραμματάκια και πάτησα και αρκετά enter

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Κορίτσια παρατηρώ ότι πολλές γράφετε με κεφαλαία γράμματα.

Δεν είναι λιγάκι κουραστικό στην ανάγνωση? Ειδικά όταν το

ποστ είναι μεγααααάλο!!

Ας προσπαθήσουμε να λοιπόν να γράφουμε με μικρά γραμματάκια,

και να πατάμε και κανένα enter πριν η γραμμή γίνει πολυυυυυύ μεγάλη! :)

Ευχαριστώ!!!! :)

ΚΥΡΙΑ!ΚΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????????????? :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

καλη παρατηρηση,με τα κεφαλαια ειναι σαν να σου φωναζει ο αλλος μεσα στ' αυτι :)

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

bebadomama έγραψε:

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:3vbyms4v]

χαχαχαχαχααχχαααχχααχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχχαχαχααχαχααχχαχαχαχαααααχχαααααχααχααχαχαχαχχααχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααχχχαχαχαχχα

ακομη γελάω!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΩ ENTER, ΑΦΗΝΩ ΚΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...

αν αρχισω να γραφω με μικρα χωρις τονους, χωρισ κεφαλαιο γραμμα μετα απο τελεια... διαβαζονται καλυτερα???

εγω παντως με τα greeklish μπερδευομαι, αλλα αμα εχει ενδιαφερον το μηνυμα, ξεστραβωνομαι και το διαβαζω...

και παλι με συγχωρειτε... :blush:

Δημοσίευση

Εγω να πω κατι αλλο που μ'ενοχλει?????????

Υπαρχουν κοριτσια που χρησιμοποιουν πολλα τικερακια και μαλιστα σε σειρα με αποτελεσμα να εμφανιζεται οριζοντιος κερσορας και η σελιδα εκει που απαντουν γινεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ...

Βαλτε τα τικερακια το ενα κατω απο το αλλο και οχι απο διπλα.Αυτο γινεται πατωντας το enter μετα απο καθε τικερακι που εισαγετε στην υπογραφη σας.

Εχω μια απορια ομως...

Εσας δε σας ενοχλει που γινονται τεραστιες οι σελιδες?

Δημοσίευση

βρε κοριτσια εμενα σε αλλες σελιδες ξεχειλωνει οπως λετε και σε αλλες οχι, τα τικερακια ειπα να μην τα βαλω ολα το ενα κατω απο το αλλο γιατι θα πιανουν πολυ, τι λετε να το αλλαξω; τα εβαλα προσφατα και ειπα να τα χαρω λιγο, να τα βαλω το ενα κατω απο το αλλο νομιζω καλα τα εχω βαλει ετσι

Δημοσίευση

Όντως είναι εκνευριστικά τα κεφαλαία, τα τικεράκια που πιάνουν σχεδόν μια σελίδα και εμένα με ενοχλούν πάαααρα πολύ οι λατινικοί χαρακτήρες...

Πολλές φορές δεν διαβάζω τις δημοσιεύσεις που είναι με λατινικούς χαρακτήρες γιατι ξεστραβώνομαι...

Γιατί δεν γράφετε ελληνικά βρε κοριτσάκια? Είναι πολύ κουραστικό!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ...

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ

ΤΟΥ ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝ Κ ΒΓΑΖΩ ΤΑ

ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ.Κ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ Κ ΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ...

ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ

ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ Κ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΝΙΣΜΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...

Δημοσίευση

sexy ant έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ...

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ

ΤΟΥ ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝ Κ ΒΓΑΖΩ ΤΑ

ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ.Κ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ Κ ΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ...

ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ

ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ Κ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΝΙΣΜΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...

Δεν ειναι σωστο να γραφει ο καθενας οπως θελει... οταν γιναμε μελη

στο συγκεκριμενο φορουμ διαβασαμε καποιους ορους που επρεπε να τηρησουμε...

μας το εχει πει και η Λενα αρκετες φορες... δεν πρεπει να γραφουμε με

κεφαλαια και με λατινικους χαρακτηρες (εκτος απο τις κοπελες που ζουν στο

εξωτερικο και το pc τους δεν εχει ελληνικα) !!!

Δημοσίευση

Μου αρέσει πολύ να βλέπω δημοσιεύσεις με μικρά γράμματα,που αρχίζουν με κεφαλαία,που έχουν κενά όταν ξεκινάει άλλη παράγραφος,που είναι σωστά τονισμένες οι λέξεις.

Τακτοποιημένα κείμενα με λίγα λόγια.

Παρολαυτά,κατανοώ πως πολλές μαμάδες δεν έχουν τον χρόνο,την πολυτέλεια ή τα μέσα -εάν θέλετε-για να γράψουν το κείμενο που αρέσει οπτικά και νοηματικά σε εμένα. :)

Αντίστοιχα,στο facebook και στο msn μου αρέσει να διαβάζω μηνύματα σε greeklish :)

Εν κατακλείδι,συμφωνώ με την τελευταία πρόταση της Sexy Ant.Η κάθε μια μας ας γράφει όπως θέλει,αρκεί βέβαοα να βγαίνει νόημα απο τα γρεφόμενα!

;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...