Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 165
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ιασωνάκο τα σπας!!!!! :woohoo: Κούκλος σκέτος!

Καλλη ο μπέμπης μεγάλωσε και ομόρφυνε πολύ! Να τον χαίρεσαι!

Ελενάκι τι ματάρες όμορφες έχει το μπουμπούκι σου???

Να τα χαιρόμαστε!!!

gorgina μου σε ευχαριστούμε! Να είσαι καλά και να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα!!!

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

savropinguinos έγραψε:

[/quote:3rp3c965]

Πέρυσι Αγιοβασιλάκι, φέτος αγγελάκι, του χρόνου ταρανδάκι φιλενάδα...

Να η Αγγελουδίτσα μου!

Ιφιγενεια.... :):ohmy::):):) πραγματικα...

δεν εχω λογια...

Ειναι πανεμορφο το Μαρακι σας.

Αγγελουδακι οπως το εντυσες.

Φτου να μη το ματιασω... :)

Δημοσίευση

Βρε TEO COOL, ποιον να πρωτοθαυμάσω? Τον ΤΕΟ ή εσένα? Τα σπάτε μαμά και γιος! Έχεις τέλειο χαμόγελο και ο μπόμπιρας έχει τέλεια μάγουλα!!!!!

Panayiota αν δεν την είχα ήδη λογοδώσει με τον Μιχαλάκη της sweetmammy, θα σου την έδινα για νύφη την αγγελουδίτσα, με τον όρο να μη μου την επιστρέψεις σε 1 εβδομάδα! :P

Ο Νικόλας είναι σκέτη γλύκα, απίστευτο μουτράκι! :cheer:

ΦΑΝΗ μου ευχαριστώωωωωω!!!! Εσύ την έντυσες τη μπουμπουκίτσα?

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ :blush:

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ :blush:

ΤΙ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ !

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ !!!

ΚΑΛΑ ... ΔΕΝ ΛΕΩ ... ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ !

(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ

ΤΗ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΑ) ;)

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! :(

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!! :kiss:

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Πέρυσι Αγιοβασιλάκι, φέτος αγγελάκι, του χρόνου ταρανδάκι φιλενάδα...

Να η Αγγελουδίτσα μου!

Οκ εγινε!!!

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΝΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΗ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ... :) ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ... {ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...} :laugh: :laugh: :laugh:

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ... :P:P:P

ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΓΙΚΑ, ΛΕΣ??? ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΝΤΥΣΩ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑΡΑΝΔΑΚΙ... ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΘΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ!!! :blink:

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ, ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ;)

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΑΛΛΟΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΙΑ... ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!! ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ... ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Katrina, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ, ΑΓΓΕΛΑΚΙ, ΑΣΤΕΡΑΚΙ??? ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ?

Δημοσίευση

aggeliki 30 έγραψε:

Katrina, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ, ΑΓΓΕΛΑΚΙ, ΑΣΤΕΡΑΚΙ??? ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ... ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...