Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου,θεωρώ πως είναι υπερβολή να μην οδηγείς...Έτσι κι αλλιώς,αν είναι η ώρα σου θα χτυπήσεις και πεζή στο πεζοδρόμιο.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι οι λακούβες(στην Ελλάδα έχουμε εκκατομύρια τέτοιες,δυστυχώς),κι αυτό μου είπε κι ο γιατρός μου.Προσοχή στους κραδασμούς.Επίσης,απαγορεύεται για έγκυο να κάθεται στα πίσω καθίσματα όπου "χτυπάνε" οι ρόδες και είναι οι κραδασμοί μεγαλύτεροι.

Αυτά...

Κατά τ'άλλα,αν είμαστε ήρεμες δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.Εγώ νευριάζω εύκολα με την οδήγηση,κι απλά ηρέμησα,τους γράφω,προσέχω ολίγον τί παραπάνω,κι όλα καλά!

Δημοσίευση

Και εγω οδηγουσα κανονικα μεχρι κ το τελος του 8ου!Ε μετα ειπα να κανω ενα διαλλειμα μη γεννησω κ στο δρομο :P !

Εγω παντως επειδη ωρες ωρες με ενοχλουσε η ζωνη,εβαζα ενα μικρο μαλακο μαξιλαρακι στην κοιλιτσα μου κ απο πανω τη ζωνη,κ ως οδηγος κ ως συνοδηγος!Νομιζα οτι ημουν πιο προστατευμενη ετσι,δε ξερω!

Δημοσίευση

erwlia έγραψε:

Προς το παρόν οδηγώ και εγώ.Όταν αρχίσει να μεγαλώνει η κοιλίτσα μου θα σταματήσω(πολύ σύντομα δηλαδή!)

Βρε συ Ερωλία μου,καλά βλέπουμε;Περιμένεις τρίδυμα;

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου!

Εσένα η κοιλίτσα σου θα διογκωθεί σύντομα.Καλό θα ήταν να προσέχουμε όλες με την οδήγηση,αλλά κι εσύ έχεις 2 παραπάνω λόγους! :)

Μην υπερβάλουμε κορίτσια,μπορούμε να κάνουμε τα πάντα,ούτε ασθενείς είμαστε,ούτε έχουμε πάθει καμιά αγκύλωση.Απλά θέλει λίγη προσοχή.

Εύχομαι όλες καλοτάξιδες να είμαστε,και με το καλό τα μπεμπάκια μας.

Δημοσίευση

Καταρχάς καλή χρονιά σε όλες. Να χαίρεστε τις οικογένειες και με το καλό να έρθει ό,τι επιθυμείτε!

Έχω μια ερώτηση κρίσεως: πήρα δίπλωμα πέρυσι, αλλά επειδή α) βολεύουν πολύ οι συγκοινωνίες εκεί που μένουμε και β) με πιάνει απίστευτος πονοκέφαλος όταν οδηγώ από το άγχος :unsure: το ψιλοπαράτησα και έχω να οδηγήσω καιρό.

Τα οφέλη της οδήγησης είναι προφανή, το αναγνωρίζουμε όλοι. Πιστεύετε λοιπόν ότι είναι καλή περίοδος να ξαναπιάσω τιμόνι (8η εβδομάδα) -με λίγη εξάσκηση πρώτα- ή καλύτερα μετά; Φοβάμαι τους πονοκεφάλους από τη μία και την απειρία μου από την άλλη!

Δημοσίευση

kuo28 έγραψε:

Καταρχάς καλή χρονιά σε όλες. Να χαίρεστε τις οικογένειες και με το καλό να έρθει ό,τι επιθυμείτε!

Έχω μια ερώτηση κρίσεως: πήρα δίπλωμα πέρυσι, αλλά επειδή α) βολεύουν πολύ οι συγκοινωνίες εκεί που μένουμε και β) με πιάνει απίστευτος πονοκέφαλος όταν οδηγώ από το άγχος :unsure: το ψιλοπαράτησα και έχω να οδηγήσω καιρό.

Τα οφέλη της οδήγησης είναι προφανή, το αναγνωρίζουμε όλοι. Πιστεύετε λοιπόν ότι είναι καλή περίοδος να ξαναπιάσω τιμόνι (8η εβδομάδα) -με λίγη εξάσκηση πρώτα- ή καλύτερα μετά; Φοβάμαι τους πονοκεφάλους από τη μία και την απειρία μου από την άλλη!

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΑΦΕΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...