Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια γεια χαρα σας ολες!!!τι κανετε?εγω εχω ενα θεματακι και θελω γνωμες...

εχθες ηταν να ερθει η περιοδος μου,τελικα δεν ηρθε αλλα κατα το μεσημερακι ειδα κατα το σκουπισμα 2 σταγονες αιματακι αλλα οχι κοκκινο, ροζ ητανε και μετα απο 8 ωρες παλι στο σκουπισμα ειδα λιγο καφε σαν βλενα...απο τοτε τιποτα αλλο ουτε αιμα ουτε περιοδος ουτε καφε...σημερα εκανα ενα τεστ με ουρα σε εργαστηριο και μου ειπαν οτι ειναι ασθενες θετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το επανελαβε με τα ιδια ουρα και ηταν παλι ασθενες θετικο!!!!τωρα τι κανω???αυριο λεω να κανω χοριακη και βλεπουμε.εσεις ειχατε καμια τετοια εμπειρια????θελω τοσο πολυ ναμαι εγκυουλα!!!!!1 :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Περιμενω με αγωνια ,και να ξερετε ειμαι στη δουλεια οποτε ισως να αργησω να απαντησω!!!!φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να κάνεις υπομονή, να προσέχεις, να μην κουράζεσαι, να μην σηκώνεις βάρη, να τρώς καλά, αύριο να κάνεις χοριακή και ανά 2 μέρες πάλι...ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!!!! Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά σε αυτή τη φάση εκτός από το να είσαι ήρεμη και να κάνεις χοριακή....

Δημοσίευση

Αυτό με τα ροζ και καφέ υγρά τα είχαν πολλές κοπέλες απ' όσο θυμάμαι κι εγώ είχα καφέ υγρά για μιάμιση μέρα αλλά τότε δεν είχα ακόμα καθυστέρηση και δεν μου πήγε το μυαλό. Τελικά η περίοδος δεν ήρθε ποτέ και ήμουν έγκυος! Θεωρώ πως είσαι έγκυος απλά είναι μάλλον πολύ νωρίς. Αν έχεις υπομονή, κάνε χωριακή σε λίγες μέρες. Αν δεν έχεις πήγαινε αύριο κι όλας!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αυτό με τα ροζ και καφέ υγρά τα είχαν πολλές κοπέλες απ' όσο θυμάμαι κι εγώ είχα καφέ υγρά για μιάμιση μέρα αλλά τότε δεν είχα ακόμα καθυστέρηση και δεν μου πήγε το μυαλό. Τελικά η περίοδος δεν ήρθε ποτέ και ήμουν έγκυος! Θεωρώ πως είσαι έγκυος απλά είναι μάλλον πολύ νωρίς. Αν έχεις υπομονή, κάνε χωριακή σε λίγες μέρες. Αν δεν έχεις πήγαινε αύριο κι όλας!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αργυρω μου συγχαρητηρια...εισαι εγκυουλα...και εμενα 5 μερες πριν την περιοδο ειχα ενα πολυ πολυ αχνο θετικο και τωρα κοντευω να γεννησω...κανε μια χοριακη και ευχομαι ολα να πανε καλα...σε ποια μερα καθυστερησης εισαι;;;

Δημοσίευση

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ

ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΔΤΝΑΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Φιλενάαααδαααα!! Δεν το πιστεύω!!!

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!! Συγχαρητήρια!!

Βρε συ αφού δουλεύεις, γιατί δεν πας να σου πάρουν αίμα για μια χοριακή? Δεν εφημερεύει το μικροβιολογικό σας? Έχεις και τα μέσα!!

Τ Ρ Ε Χ Α!!!! :silly: :silly:

Και όσο γι' αυτό που ρωτάς...ε βέβαια το είχαν πολλές κοπέλες!! Ακόμη εδώ είσαι? Περιμένουμε νέα!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΤΙ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ :woohoo: :woohoo: ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΗΡΘΕ? :):kiss:

Δημοσίευση

αργυρουλα μου γλυκιαααααααα

συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααααα

ευχομαι μια πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη κουκλιτσα μου :D :D :D

καλε που εισαι ??????????

την εκανεσ την χοριακη?????????

αντε καλε θα σκασουμε απο την αγωνια μας

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΙ 2 Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ!!!!ΕΤΥΧΕ ΝΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ!!!ΧΑΧΑΧΑΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ!!!ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΩς ΕΙΜΑΙ!!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΕΣ!!!

Δημοσίευση

pepita έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΦΑΝΤΗ!!!! :silly:

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

αργυρω μου συγχαρητηρια...εισαι εγκυουλα...και εμενα 5 μερες πριν την περιοδο ειχα ενα πολυ πολυ αχνο θετικο και τωρα κοντευω να γεννησω...κανε μια χοριακη και ευχομαι ολα να πανε καλα...σε ποια μερα καθυστερησης εισαι;;;
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!!!!

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΥΤΥΧΩΣ!!!ΜΟΝΟ ΝΑΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΛΙΑΡ ΜΠΛΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΛΦ ΚΛΙΑΡ ΕΠΕΡΝΑ!!! ;)

ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΑΣΘΕΝΕΣ ΘΕΤΙΚΟ,ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΓΡΑΜΜΗ...ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ :unsure: ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!!ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑΝΑΙ ++++++ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΝΑΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 30Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 27-28 ΜΕΡΟΥΛΕΣ!!!ΑΧ,ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ????ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ??? :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

KOPELA MOU GLIKIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! :kiss::kiss:

POSO XARHKA!!!

THIMASAI?MAZI DEN PERIMENAME!! :woohoo:

ESY PLEON SIGOURA DEN PERIMENEIS!!!1GIOYPIIIIIIIII :woohoo: :woohoo:

NA EXEIS MIA YPEROXH EGKIMOSINH!!!

YPEROXH!!!! :woohoo:

EGW AYRIO DEN DEN PERIMENW!!

KAI DEN EXW KATHOLOU PONOUS PERIODOU!!!PERIERGO... :blink:

ELPIZW NA EIMASTE MAZI EGKIOULES!! :woohoo: :woohoo:

ARGIROULA O PELARGOS FOVITHIKE!!!XAXAXXAXAXXA

KSEPOUPOULIASE TON SE PARAKALW KAI PES TON NA ERTHEI KAI SE EMAS!!!xaxxaxxaxa :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...